Η Μπάγερν πλήρωσε τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι σε ματς Πολωνία-Ανδόρρα. Αν τον είχε, θα είχε προκριθεί πιστεύω. Πόρτο-Τσέλσι αναμενόμενη η επαγγελματική πρόκριση της Τσέλσι. Η Σίτυ βρήκε να ντεφορμαριστεί στο πιο κρίσιμο σημείο της σαιζόν, έφτυσε αίμα για να πάρει νίκη 2-1 στο τελευταίο λεπτό στο πρώτο ματς και η Μπορούσια πλέον έχει μια χαρά πιθανότητες. Περαστικά σου για τη Ρεάλ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος (που πιθανότατα θα είναι πρόκριση Ρεάλ, μιας και 1-2 γκολ βλέπω να τα χαρίζει η άμυνά μας για μια ακόμη φορά), ετοιμάσου στον επόμενο γύρο να υποστηρίξεις τον αντίπαλό της . Ε ρε πόνος …
Υποστηριζω απο τωρα την Τσελσι σε αυτο το παρακλαδι, το οποιο ειναι πραγματικα αηδιαστικο ολοκληρο. Και θα στηριξω την αντιπαλο της Τσελσι ή της Ρεαλ/Λιβερπουλ στον τελικο. Απαγορευεται?
Πως τα καταφερε η κληρωση να βαλει τις 4 καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη φετος στο αλλο παρακλαδι (Μπαγερν - Μπορουσια - Παρι - Σιτι) ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστο.
ΥΓ. Τι πονος μωρε, απο ποτε δεν επιτρεπεται να συμπαθω και να αντιπαθω οποιες ομαδες γουσταρω? :")
Ντεφορμαριστηκε επειδή κέρδισε μόνο με 2-1 τη Ντόρτμουντ και έκανε ροτεσιον κι έχασε από τη Leeds, όταν έχει σχεδόν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα? Προχθές έπαιξε ο Ακε, ο Τορες, ο Ζιντσενκο, ο Μεντι, ο Φερναντινιο και ο ροτεσιον φέτος Στερλινγκ.
Πολύ λίγες πιθανότητες έχει η Ντόρτμουντ
Εντάξει, υπερβολή το “ντεφορμαρίστηκε”. Το ότι κέρδισε 2-1 τη Ντόρτμουντ στο 92’ πάντως, δεν είναι και πάρα πολύ καλό. Επίσης η Λιντς έπαιζε με 10 παίχτες για ένα ημίχρονο. Η Σίτυ θεωρώ ότι θα μπορούσε να είχε δώσει λιγότερες πιθανότητες στη Ντόρτμουντ από αυτές που της έδωσε με το αποτέλεσμα του πρώτου ματς. Και δεδομένου ότι μιλάμε για νοκάουτ, έδωσε το καλύτερο που μπορούσε, αυτό είναι το “ανησυχητικό” γι’ αυτήν. Παραμένει φαβορί.
Τίποτα δεν απαγορεύεται. Συμπάθα και αντιπάθα όποιες ομάδες θέλεις, με ποδοσφαιρικά ή άλλα κριτήρια, σκέψου μέσα ή έξω από το κουτί, προσάρμοσε τα γούστα του όπως γουστάρεις και επίτρεψε και στους άλλους να το κάνουν.
Δεν τρώει γκολ ούτε με αίτηση, αυτό είναι το υπέρ της. Μπροστά θα μπουν τα γκολ, σήμερα δηλαδή μπορεί να δούμε και κανένα 0-4
Μπορεί να δούμε, όπως μπορεί να βλέπαμε και στο πρώτο ματς κάνα 4-0 και τελικά είδαμε 2-1 στο 92’. Ξαναλέω, είναι φαβορί, θα είναι και άδειο το γήπεδο της Ντόρτμουντ που κατά τα άλλα είναι πολύ γερή έδρα, έχει τις (αρκετά) περισσότερες πιθανότητες η Σίτυ σίγουρα…
Μπραβο τρομπες, βοηθατε την ομαδα . Για στεγνο καθαρισμα το βλεπω το ματς.
Με τη διαφορα οτι δεν ειναι γουστα, αλλα προτιμησεις στο ποια ομαδα θα περασει ΕΝΑΝ γυρο ΜΙΑ χρονια σε μια διοργανωση.
Κυριολεκτικα ΟΛΟΙ οι ανθρωποι που βλεπουν ποδοσφαιρο, εχουν προτιμηση σε μια ομαδα οσον αφορα το ποια θα κερδισει εναν τυχαιο αγωνα που βλεπουν, αλλα για καποιον λογο μου κανεις κηρυγμα επειδη η προτιμηση μου ειναι το να χασει η δικη σου ομαδα. Οταν κι εσυ και καθε αλλος ανθρωπος στον πλανητη που βλεπει ποδοσφαιρο κανει ακριβως το ιδιο.
Καλα πηγαινει κι αυτο… σκεφτομαι να σε βαλω να κανεις προβλεψεις για να πονταρω στα αντιθετα να βγαλω κανα χρημα
Κανενα κηρυγμα δε σου κανω, απλως σκεφτομαι τη δυσκολια με την οποια “υποστηριζεις” μια ομαδα που σιχαινεσαι και απο μεσα μου γελαω λιγο
Σου εχω αλλο πουλεν γι’ αυτο, θα ενημερωσω ιδιωτικα
Καμια δυσκολια βασικα, εχει φυγει ο μεγαλος εμετος
Με το στανιό να περάσει η Σίτυ. Κάντε κλειστή λίγκα να τελειώνουμε.
Στο 40’ το άνοιξα και είναι στο 64, δεν έχει ακουμπήσει μπάλα η Ντόρτμουντ πέρα από μία φάση στα κουτουρού.
Ε πέναλντι ήταν…
Ε πως είναι πέναλτυ όταν έχει ήδη διώξει με το κεφάλι και μετά η μπάλα βρίσκει ψηλά στο χέρι/κάτω από τον ώμο; Τι πλεονέκτημα πήρε ο αμυνόμενος, την μπάλα την είχε ήδη διώξει. Και στην τελική, ο κανόνας δεν λέει πως αν η μπάλα βρεί πρώτα σε άλλο σημείο του σώματος και μετά στο χέρι δεν είναι πέναλτυ;
Ε αφού ήταν παρατεταμένο, ήταν πέναλτι
Τι σχέση έχει αν πήρε ο αμυντικός πλεονέκτημα? Αν δεν είχε το χέρι του εκεί η μπάλα θα πήγαινε παράλληλα
Όχι
Ειλικρινά έχω μπερδευτεί με τους κανονισμούς, είμαι σίγουρος πως κάπου/κάποτε μέσα στη χρονιά ίσχυε αυτό. Παράλληλα η μπάλα δεν θα πήγαινε αφού την βρήκε με το κεφάλι. Τέσπα.
Eδώ δεν είναι Πρέμιερ, ισχύουν άλλα πράγματα 2-1 και τέλος, έλα ρε έκανε ανατροπή μάλλον είναι ομαδάρα
Χρειαζονται βελτιωση οι κανονισμοι, ελπιζω η Ουεφα να μην κανει 500 χρονια να τους διορθωσει. Ειναι αστειο αυτο με τα πεναλτυ για ψυλλου πηδημα και τα οφσαιντ γιατι το δαχτυλο ειναι 1 εκατοστο μπροστα.
Καλα κανεις και το αναφερεις, το αρνουμαστε ολοι εδω μεσα.
Μάλλον τα χειρότερα ημιτελικά που έχω ζήσει σε τσου λου. Αντιπαθώ τον ένα περισσότερο από τον άλλο, δεν ξέρω καν αν θα ασχοληθώ. Νομίζω είναι η χρονιά της Παρί πάντως, αν ήταν να κάνω μια πρόβλεψη.
Εκτός από όταν είναι ο Salah στη φάση, εκεί δεν ξέρουμε τίποτα όλα καθαρά
Εσύ έλεγες για ντεφορμάρισμα, δηλαδή όσο βλέπω το ματς είναι υπερβολικά άνετα η Σίτι στο ματς
Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιου που του αρέσει το ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να απολάυσει τη Σίτι