Champions League 2021-2022

Παιδιά, όλες οι φανέλες ζυγίζουν το ίδιο, τι τα ψάχνετε… Κωλόφαρδη η Ρεάλ. Ένας πάτος σαν βουλγάρικο θυμιατό…

5 Likes

Κλαιω με αυτο :rofl: Αν θυμάμαι καλα, καποιος θεούλης το έχει πει σε αυτο το φορουμ αλλα δεν θυμαμαι ποιος χαχαχαχα

1 Like

Κάμποσοι το λένε εδώ μέσα…

Οκ, δεν το ηξερα, αλλα υποσυνειδητα αυτος θα ειναι ο λογος που δεν μπαινω σε αυτο το νημα χαχαχαχα. Κάπου είχα μία συνταγή για μπάλα βραστή, αν τη βρω θα την ποσταρω.

2 Likes

Καλα σιγα τους παιχταραδες… υπερεκτιμημενα ταλεντα που ουσιαστικα αποτελουν χρησιμα εργαλεια για την ομαδα τους, και δε θα ηταν πρωταγωνιστες και σε καμια μεγαλη σοβαρη ομαδα αλλωστε.

Σιγουρα την αξιζει περιπου 300 φορες περισσοτερο απο οτι η Ρεαλ τα μισα απο τα 13 που εχει παρει.

Λογω της φανελας κερδισε δηλαδη η Ρεαλ σημερα ε? Ε ρε πρεζα γλυκια…

H Ρεαλ κερδισε ξανα, και περασε συνολικα 3 συνεχομενους γυρους απεναντι σε 3 απο τα φαβορι για κατακτηση του τιτλου, γιατι πολυ απλα εχει παρα πολυ ποιοτικο εμψυχο υλικο, μερικους παικτες παγκοσμιας κλασης, και εναν προπονητη που κανει εξαιρετικη διαχειριση του υλικου που εχει.

Τα υπολοιπα ειναι για να καθεστε να λετε αχαχουχα ο ενας στον αλλον σαν 68χρονοι σε καφενειο, αλλα οκ ο καθενας οπως την βρισκει, τα εχουμε πει. Στην Ισπανια εντωμεταξυ εχει 81 βαθμους σε 34 αγωνες με γκολ 73-29, αλλα εσεις νομιζετε οτι κερδισε λογω φανελας, κι οχι επειδη εχει εξαιρετικη ομαδα…

Μα, κανείς να μη σου δίνει συγχαρητήρια; Η πιο ακριβής πρόβλεψη.

Τα πήραν οι κομπάρσοι του Manchester τα 3 μπαλάκια και γέμισαν τα στόματά τους.

Α, μωρή αιώνια Βασίλισσα… τι “κηδεία” έκανες πάλι;

Πόνος #1

Πόνος revisited

Στα του τελικού τώρα, χωρίς καμία διάθεση reverse psychology, νομίζω ότι οι ακατανόμαστοι εξ Αγγλίας έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα, ωστόσο, ελπίζω πως θα έχουμε και πόνο #3.

Fixed

1 Like

Θα την βρω τη συνταγή, μην σκας. Θα μυρίσεις κι εσύ, μια βράση χρειάζεται. Καλημέρα σε σχετικούς και ασΚετους.

Έκλαψα

O λόγος που δεν μπαίνεις σε ένα αθλητικό νήμα είναι επειδή κάποιοι δεν δέχονται το μεταφυσικό (“βάρος φανέλας”);

Λίγο ακραίο νομίζω, είναι σα να πει κάποιος ότι δεν θέλει να βλέπει το “Ειδήσεις από την Ελλάδα” επειδή κάμποσοι εκεί μέσα είναι άθεοι.

1 Like

4-5 επί Φράνκο, και 3 (2016-2018) με σφαγή της Μπάγερν και άλλων ομάδων σε αγώνες νοκ άουτ με την Ρεάλ.

Καληνύχτα.

Και μην ξεχνάμε, η παραδοχή γεγονότων έχει πολύ μικρότερη σημασία και αξία από την πίστη σε μύθους.

Βάσει των όσων λέει ο Quintom:

  • Η Ρεάλ κερδίζει γιατί έχει 81 βαθμούς με 73-29 γκολ αλλά μπορεί να χάσει η Σίτι που έχει 83 βαθμούς σε ίδια ματς και 84-21 γκολ

  • Η Ρεάλ κέρδισε γιατί έχει τρομερό έμψυχο υλικό άρα λογικά ήρθε η ώρα η τετράδα Καφού - Νέστα - Μαλντίνι - Καλάτζε να βρει τον μάστορά της από τους Καρβαχάλ - Νάτσο - Μιλιτάο - Μεντί και μπόνους τον ήρωα Βαγιέχο

  • Η Ρεάλ κέρδισε γιατί είχε προπονητή και έλανε διαχείρηση άρα κάπου στο 0-1 δεν μπορεί να μην εκμεταλλεύτηκες την ευκαιρία να αγοράσεις την νίκη - παράραση της Ρεάλ με 101 απόδοση. Ούτε χαζός δεν θα το έκανε αυτό οπότε αν θέλεις πόσταρε pls το κερδισμένο να σκάσουμε από την ζήλεια μας

Βράσε καμιά μπάλα Johnkyr καλό είναι! Και εγώ δεν έχω ιδέα από μπλακ μέταλ και μάντεψε δεν γράφω για μπλακ μέταλ.

Σιχαινόμουνα Ρεάλ, είμαι Μεσσικός και χτες άναβα καπνόγόνα για τον Μπενζεμά και τον Λούκα. Ήθελα από πέρυσι με Ζιζού να κάνουν κηδεία στην Τσελσι χωρίς Κριστιάνο αλλά φέτος είναι ακόμα πιο μυθικό αυτό που γίνεται. Μεγάλο ρισπέκτ.

Φοβερός τελικός, δίνω ένα προβάδισμα στην συμπαθέστατη Λιβερπουλ του Κλοπ αλλά κατά βάθος θέλω το παραμύθι φέτος να λήξει με Λούκα και Καρίμ να κρατάνε την κούπα.

Το τουρνουά του Μπενζεμά είναι αντίστοιχο του Μουντιάλ του 2006 του Ζιζού

2 Likes

Συγχαρητήρια, κερδίζεις το βραβείο του “δεν κατάλαβα τίποτα”. Πότε είπα εγώ ότι η Σίτι δεν είναι ομαδάρα? Αυτό σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται να την αποκλείσει μια άλλη ομαδάρα? Εξαιρετική λογικη.

Σύγκριση ρόστερ ομάδας του 2022 με ρόστερ ομάδας του 2003. Σπάνε τα κοντέρ εδώ μέσα με τις λογικές προκειμένου να στηρίξετε μυθολογίες. :sweat_smile:

Κάτσε κάτω, ηρέμησε, μην πιάνεις το πληκτρολόγιο όταν είσαι συγχυσμένος μπας και πετύχεις τουλάχιστον τα γράμματα στις λέξεις, και θα στείλω το νικητήριο κουπόνι κι εγώ. Γιατί άλλωστε αυτό είπα… Ότι το είχε σίγουρο το ματς η Ρεάλ, ή ότι στο 85’ ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίσει.

Oh wait, δεν είπα πουθενά κάτι τέτοιο. Απλά είναι εύκολο στον βωμό της φτηνής ειρωνείας να λέμε πράγματα που δεν λένε οι άλλοι.

Πήγαινε άναψε κάνα καπνογόνο καλύτερα, και μην ασχολείσαι μαζί μου, δε θέλω να σου χαλάσω την φαντασίωση. Αν ανάψεις και κάνα χορταρακι καπνογόνο, μπορείς να δεις τον Λουκά και τον Καρίμ να σηκώνουν το κύπελλο και χωρίς να παίξουν…

Fixed κι από εμένα. Ευχαριστώ, μου έχεις φτιάξει το πρωινό, γελάω μέσα στην απίστευτη κίνηση του Κηφισού. Είσαι φανταστικός.

1 Like

Αστείο ήταν Chris. O λόγος που δεν μπαίνω είναι η έλλειψη χρόνου.

Δεν υπάρχει τπτ μεταφυσικό στην βαριά φανέλα. Είναι μια έκφραση που περιγράφει ενίοτε τα μεγάλα @@ που έχει μια ομάδα ή τον τρόμο που σκορπάει σε αντιπάλους, επειδή ξέρουν ότι παίζουν με ομάδα που έχει winning mentality.

Τέσσερις-πέντε ομάδες στην Ευρώπη έχουν αυτό το μέταλλο. Δεν θα αλλάξουμε την πραγματικότητα σε ένα μουσικό φόρουμ, όσοι ξέρουν από μπάλα καταλαβαίνουν.

Οποίος έχει συναναστραφει με αθλητές, ξέρει. Δεν λέω “να έχει μπει σε αποδυτήρια”, αυτό το θεωρώ δεδομένο. Δεν χρειάζεται να κάνω μάθημα, ωρα για δουλειά.

3 Likes

Δεν ξέρω για φανέλες αν είναι βαριές η όχι. Σημασία έχει ότι ο Πεπ φέρει και ευθύνη. Ακόμα μια χρονιά χωρίς τσου λου έχοντας δώσει 1 δις…

2 Likes

Αυτό. Τίποτα άλλο. Και για να ευλογήσω τα άσπρα γένια μου, ξέρω. Κι ο @jonkyr ξέρει ότι ξέρω. Κι εγώ ξέρω ότι ξέρει κι ο @jonkyr.

Και ναι, υπάρχουν πέντε γαμημένα πράγματα στον αθλητισμό που ξεφεύγουν από τη λογική…
Και δεν πάω σε καφενεία.

1 Like

υπαρχουν βαριες φανελες,η μια ειναι της ρεαλ

1 Like

Επίσης ο Θεός της Ελλάδας μας έδωσε το euro το 2004.

8 Likes

Ελπίζω και σε ίδια κατάληξη :smile:.

Η χρονιά του Μπενζεμά φέτος είναι ακόμα πιο μυθική. Έχει κάνει ρεκόρ καριέρας στα 35 του, με 48 γκολ σε 50 ματς μέχρι στιγμής. Και παίζει και μοναδικός επιθετικός ουσιαστικά ε.

Ε ναι, κάπως έτσι είναι. Θέμα ψυχολογίας, είτε θετικής για σένα, είτε αρνητικής για τον αντίπαλο.

Εννοείς με τύπους που βγάζουν 1.000.000 € τον μήνα και δένουν πρώτα το δεξί κορδόνι και μετά το αριστερό για γούρι :smile:;

1 Like