Champions League 2021-2022

Θα αφησω αυτο εδω, γιατι ο συγκεκριμενος εκανε μερικες απο τις χειροτερες σεντρες και πασες στο παιχνιδι. Φανταζομαι σε καθε μια απο αυτες τις φασεις ηταν σφαλμα του Σαλαχ και του Μανε, που δεν μπορεσαν να προβλεψουν οτι ο Τρεντ Αλεξαντερ Αρνολντ θα στειλει την μπαλα στο χειροτερο σημειο, και δεν βρεθηκαν σε αυτο το σημειο.

Άσχετα με το πως έπαιξε και όσο κωλόφαρδη ήταν, απέκλεισε Τσελσι, Παρι, Σιτι και κέρδισε τη Λιβερπουλ. Πιο πανάξια δε γίνεται.

Στο ματς επιμένω στο ίδιο, μου φάνηκε ότι η Λιβερπουλ έπαιζε στο 150% και ότι η Ρεάλ ήταν χαλαρή. Μπορούσε πάντως και να το πάρει, έχασε πολλές ευκαιρίες.

Fan fact, ενώ η Λιβερπουλ πήγαινε για quadruple, δεν νίκησε σε κανονικό αγώνα κανέναν τελικό που κέρδισε (και τους 2 στα πέναλτι) και στην Πρεμιερ δεν κέρδισε ούτε μια φορά κάποια από το top4

1 Like

Ψιλο-άνετα, αρχοντικά και βασιλικά. 14 και συνεχίζουμε…

PSG, Chelsea, City και Liverpool. I rest my case.

Κατά τ’ άλλα, σχεδόν αδιάφορος τελικός, όπου παρά τις προσπάθειες της Liverpool, απορώ αν κανείς βρέθηκε να πιστέψει ή πείστηκε πως η φετινή Real θα χάσει το τρόπαιο.

Ancelotti , ορισμός του coolness και πραγματικός θρύλος.

1 Like

Ο τύπος τα γράφει όλα στην πουτσα του, περνάει τον μισό χρόνο αραχτός και τον άλλο μισό παίζοντας γκολφ ενώ καθαρίσει τόσα μύρια και πήρε και Τσου Λου σήμερα. Ποιος είπε ότι η ζωή είναι δύσκολη;

3 Likes

Έχει 1 λιγότερο από όσα έχει η σημερινή αντίπαλος, αν κάνει και 2η επιστροφή μπορεί να τους φτάσει του χρόνου :sunglasses:

2 Likes

Δίκαια το πήρε η Ρεάλ. Δυστυχώς το έβλεπα να έρχεται από τότε που πέρασε την Παρί με τον τρόπο που την πέρασε και το έβλεπα να έρχεται και όσο προχωρούσε ο τελικός. Η αλήθεια είναι ότι απέκλεισε τους πιο δύσκολους αντιπάλους και κέρδισε και στον τελικό κι ας είχε 1 σουτ στην εστία και καλύτερο παίχτη τον τερματοφύλακα, αυτά σε λίγο καιρό δε θα τα θυμάται σχεδόν κανείς. Φαινόταν το ματς ότι πήγαινε προς τα εκεί, ο Καρλέτο έκανε ματ, έστησε πολύ καλά την ομάδα του φέτος, είχε και την τύχη να πάρει από το τέρμα του την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς στο πιο σημαντικό παιχνίδι.

Ο Μπέιλ δηλαδή έφτασε τα ΤσΛ της Μπαρτσελόνα και πέρασε τον Μέσι; Όχι και άσχημα για πρώην παίχτη. Το ίδιο συνέβη και με παίχτες-πυλώνες της Ρεάλ όλα αυτά τα χρόνια όπως ο τεράστιος Μπενζεμά που φέτος έκανε τη χρονιά της ζωής του, ο υπερπαίκτης Μόντριτς, ο Καρβαχάλ, ο Κρόος. Έχει γερό κορμό η Ρεάλ όλα αυτά τα χρόνια, είχε και τα σπρωξίματά της στις εποχές προ VAR, αλλά αυτοί οι παίχτες την έχουν τραβήξει άξια μια δεκαετία.

Εμείς ελπίζω θα κάνουμε τις 2-3 κινήσεις που χρειαζόμαστε για να επιστρέψουμε του χρόνου και να κατακτήσουμε είτε πρωτάθλημα, είτε ΤσΛ. Φέτος 4 ήττες κάναμε όλες κι όλες, αλλά δυστυχώς η χρονιά αφήνει μια λίγο πικρή γεύση στο τέλος γιατί, κακά τα ψέμματα, οι τίτλοι μπορεί να μην είναι το Α και το Ω, αλλά μετράνε αρκετά. Και δεν πήραμε κάποιον από τους δύο μεγάλους.

5 Likes

Και να προσθέσουμε ότι αυτοί που έγραψες μαζι με μερικούς ακόμα πολύ σημαντικούς παίκτες , έχουν κάνει και κάτι παρτάλια να έχουν 3-4-5 Champions League στο παλμαρέ τους. Τρώνε όλοι όταν τρώνε κι οι πραγματικά τεράστιοι παίκτες :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Μου φαίνεται πιθανό να ξενέρωσαν και να γίνουν αλλαγές

Ο πρώην παίχτης, πέρσι που έπαιζε σε μια ομάδα που του έδωσε ευκαιρίες, σε 20 ματς έβαλε 11 γκολ στο πρωτάθλημα, η δεύτερη καλύτερη επίδοση πίσω απ’τον Salah για winger. Βλέπουμε και λίγο μπάλα πέρα από το να ακούμε ζοσιμαρ ε :stuck_out_tongue:

Γι’ αυτο ειπε να κατσει πανω στο συμβολαιο του φετος και να παιξει 5 ματσακια. Χειροτερη περιπτωση κι απο τον Αζαρ.

Συνεχίζει το σερί ηλιθιων δηλώσεων ο Κλοπο, κάνοντας ακόμα πιο απολαυστικό όταν χάνει

I congratulate Madrid and I have congratulated their president outside personally. When a goalkeeper is man of the match something is obviously wrong for the other team.

Δεν πειράζει Κλοπαρε, του χρόνου θα απαγορευθεί στις ομάδες απέναντι στη Λιβερπουλ να αμύνονται όπως νομίζουν καλύτερα

Οταν και οι δυο σου ομαδες εχουν αποκλειστει, επομενο ειναι να ασχολεισαι με τους αντιπαλους. Το οτι ασχολεισαι πιο πολυ με τους αντιπαλους, δειχνει οτι κατι παει λαθος με σενα :stuck_out_tongue:, pun intended.

Πιστευεις η δηλωση του Κλοπ ηταν χειροτερη απο του Γκουαρντιολα που κλαιγοταν οτι ολοι στην Αγγλια ηθελαν να παρει το πρωταθλημα η Λιβερπουλ :joy:; Το οποιο ειναι και μια μαλακια και μιση; Ειχε παει να τη βγει και σε εναν δημοσιογραφο που κατι τον ρωτησε και αποδειχτηκε οτι ηταν Γιουναϊτεντ :joy:

Η δήλωση του Κλοπ είναι το ίδιο άστοχη με του Πεπ, οπότε περιμένουμε ανάλογο 50λεπτο podcast από τον Θέμη τον Καίσαρη, μπορεί να το κάνει στην επιστροφή του ROAD TRIP TO PARIS.

Ο Bale καλά κάνει και κάθεται στο συμβόλαιό του, κι εγώ θα καθόμουν και κάθε ορθολογικός άνθρωπος πιστεύω. Ας τον αξιοποιούσαν καλύτερα οι προπονητές του ή ας του έδινε αποζημίωση η διοίκηση για να μείνει ελεύθερος. Το “χρέος” του στην ομάδα (2 τσ.λ. και 1 κύπελλο) το έχει κάνει πάντως.

3 Likes

:joy:

4 Likes

Ηρεμία, υπάρχουν και χειρότερα.

Αρχικά ποια είναι αυτή;

Και σε κάτι λίγο πιο σοβαρό: Κόσμος που είχε ταξιδέψει στο Παρίσι και είχε εισιτήρια για το ματς στην κατοχή του έμεινε απ’ έξω επειδή κάποιοι είχαν μπει μέσα στο γήπεδο με πλαστά εισιτήρια και κάποιοι άλλοι με ντου.

Κι εγώ που νόμιζα ότι η Ελλάδα είναι η ανοργάνωτη, υπο-ανάπτυκη και λοιποί επιθετικοι προσδιορισμοί και οι άλλοι στα εξωτερικά είναι τέρατα οργάνωσης, πρότυπα μιμήσεως και πάει λέγοντας …

(Από το ντου που έγινε από εκατοντάδες οπαδούς της Λίβερπουλ που μπήκαν τζαμπέ στο στάδιο)

Βασικά την τραγουδιάρα δεν την έδειχναν στην αρχή καθόλου, καμερα πίσω από το τέρμα βλεπαμε :smile:

Δεν ήμουν στο Παρίσι, αλλά δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν η ασφάλεια του γηπέδου έχει παίξει το ρόλο της για όσα συνέβησαν πριν την έναρξη. Αυτό που δεν μπορώ να αναλογιστώ (επειδή όπως είπα, δεν ήμουν εκεί) είναι πώς και αν μπορεί να έχουν βάλει κόσμο στα ηλεκτρονικά τουρνικέ, με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν υπήρξε πρόσβαση σε κάποια παρτίδα εισιτηρίων όπου αντιγράφηκαν τα barcodes/qr και βγήκαν στην αγορά.

“Πλαστά” εισιτήρια φέρονται να είχαν οι φίλοι του Ρόμπερτσον, όμως σίγουρα θα υπήρχαν και τέτοια. Πάντοτε υπήρχαν, έγινε και στην Αθήνα το 2007. Απλώς τότε περνούσες χωρίς ηλεκτρονικά τουρνικέ, ενώ τώρα αν δεν διαβάσει το εισιτήριο, παίζει να βρεθείς και μπλεγμένος.

Edit: στην περίπτωση του Ρόμπερτσον, η λέξη που χρησιμοποιεί είναι fake. Αν η αστυνομία/ασφάλεια ΔΕΝ γνωρίζει ότι ένα barcode σκαναρίστηκε από μη-νόμιμο κάτοχο νωρίτερα, τότε μου φαίνεται λογικό να τα αποκαλεί fake. Αν είχε όμως δυνατότητα διασταύρωσης, τότε μάλλον εννοούν “πλαστά”.

Τεράστιος σεβασμός στον Καρλετο, που το σήκωσε με μια ομάδα που ήταν αουτσάιντερ τουλάχιστον σε 2 γύρους και στον τελικό. Σίγουρα ο πιο versatile προπονητης κορυφαίου επιπέδου. Ο Κλοπ έχει τελειοποιήσει το gegen press, o Pep το τικι τάκα, ο Μουρίνιο το τοπ αντιποδοσφαιρο, ο Καρλετο έχει κάνει ομάδες που έπαιξαν μπαλαρα στα χνάρια του total football (βλ Μίλαν με Πιρλο, Ζέεντορφ, Σεβα, Πίπο) μπορεί να παίξει και τοπ άμυνα.

Η Λίβερπουλ έχει δείξει ότι έχει θέμα με κλειστές άμυνες (τέτοιου επιπέδου). Φυσικά πίεσε εξαιρετικά ψηλά, φυσικά έκανε πολλές φάσεις, και 2-3 κλασικές ευκαιρίες που μπορούσαν να της δώσουν την κούπα. Κι αυτή δεν έπαιξε το γνωστό της παιχνίδι, πρόσεξε πολύ στο να μην περνάει η μπάλα πολύ από τα πόδια του Μοντριτς (και το κατάφερε).

Δεν είδαμε φοβερό τελικό (σίγουρα μέτρησε και η καθυστέρηση) αλλά το πήρε δίκαια η Ρεάλ, η κορυφαία ομάδα του θεσμού.

7 Likes

Εδω για φετος!