Η βιολογια των αθλητων ειναι πολυ διαφορετικη απο οτι ηταν πριν 40 ή και 20 χρονια. Τολμω να πω οτι με την συγχρονη διατροφη και το conditioning που κανουν, θα βλεπαμε και παικτες οπως ο Ζινταν και αλλοι θρυλοι να παιζουν εως τα 40 τους σε υψηλο επιπεδο, παγκοσμιας κλασης βασικα. Θα ελεγα κι ο Μαραντονα, αλλα αυτος με τα συγχρονα ναρκωτικα θα ειχε ξεφυγει απο τα 27 του το πολυ
Άδικη πρόκριση δεν θα το έλεγα. Έπαιξε απαράδεκτα η Παρί σήμερα, τέτοια διαχείριση ματς από ομάδα θέλει να λέγεται φαβορί για τσου λου δεν έχω ξαναδει. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκαν παιδάκια, δεν ήξεραν που τους πάνε τα τέσσερα. Κανένα πλάνο, καμιά αντίδραση, καμιά πρωτοβουλία έστω από τα μεγάλα ονόματα.
Άντε και του χρόνου να δούμε πως θα αποκλειστούν.
Για Μπενζεμά-Μόντριτς τα έχετε πει όλα. Διαχρονικά καψούρες και σήμερα ήταν να τους πιεις στο ποτήρι.
Το κάνει χρόνια ο Modric και το κάνει καλά…36 χρονών έτσι
Μονο που η προκριση κρινεται σε 180 λεπτα οχι μονο 90, και στον πρωτο αγωνα η Ρεαλ επαιξε λες και παιζει Γ Εθνικη Ελλαδας.
Οσον αφορα την Παρι, κλασικη Παρι των τελευταιων 10 χρονων. Εκει που εχουν σχεδον σιγουρη την προκριση, απλα πελαγωνουν και τα χανουν ολοκληρωτικα ως ομαδα. Εναν καλο προπονητη ειχαν, τον Τουχελ, και τον εδιωξαν σαν ηλιθιοι.
Η Παρί θέλει έναν προπονητή που να έχει μεγαλύτερη προσωπικότητα από τις βεντέτες της. Δηλαδή τον Ζιντάν
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ γελασα δυνατα.
Ελα ρε μλκ που θα μιλησω σοβαρα τωρα με ανθρωπο που πιστευει οτι η Ρεαλ πηρε τιτλους λογω Ζινταν. Παιζει και με μια μαριονετα στον παγκο να τα ειχαν παρει. Βασικα ειχαν μαριονετα με μαυρα ρουχα.
Συμφωνώ, το κατενάτσιο της Ρεάλ στο πρώτο ματς είναι απερίγραπτο. Όμως είναι σχεδόν εξίσου απερίγραπτο το σημερινό χάλι της Παρί. Δέχτηκε ισοφάριση και τους κόπηκαν τα πόδια, δεν μπορούσαν να βγάλουν δυο πάσες ρε συ.
Όχι ότι χρειάζεται να λέμε για τον Modric που είναι στο κορυφαίο επίπεδο απ’το 2009 και μετά, αλλά η Παρί δεν πίεζε καθόλου, αν ήταν λίγο πιο physical θα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Καλά τώρα με παιχτάκια Marquinhos και Kimpebe τι να περιμένεις, χέστηκαν πάνω τους κατευθείαν.
Επίσης λίγα λόγια για Πόκε, μπορεί να φύγεις απ’την Τότεναμ αλλά δεν μπορείς να τη βγάλεις από μέσα σου
Καλά επειδή έχασε σήμερα η Παρί δεν κάνει παιχτακι τον Marquinho
Σου έχω πει, φαντάζεσαι πράγματα.
Πιο πολύ έχασαν μόνοι τους, παρά τους κέρδισε η Ρεάλ. Δική τους ήταν η πρόκριση και μαλακιστήκανε.
Το εγραψες ξεκαθαρα, τι να φανταζομαι…
Πολλά και διάφορα φαντάζεσαι, όπως φαίνεται.
Ευτυχώς που δεν το είδα γιατί θα έσπαγαν τα νεύρα μου πάλι με την κωλοομάδα και το φάρδος της.
Respect μόνο σε Μπενζεμα που έχει ακούσει πάμπολλα όλα αυτά τα χρόνια και τον Μόντριτς.
Παρί ο ορισμός του λούζερ.
Και κάπως έτσι οι αχώνευτοι που στο πρώτο ματς δεν πέρασαν σέντρα, είναι στους 8…
Πραγματικα περασαν στους 8 παιζοντας μπαλα για 20 λεπτα, και επειδη η Παρι εκανε 3 τραγικα λαθη σε αμυνα. Αν και προσωπικα επιμενω οτι το 1-1 ηταν επιθετικο φαουλ του Μπενζεμα.
Ήταν φάουλ αλλά το άφησε
Γελάω με κάμποσα εδώ μέσα. Μιλάτε για τη Ρεάλ λες και είναι ο Αστέρας Παπαβούκλιανης. Οι ομάδες αυτού του βεληνεκούς (δεν είναι πολλές, 4 5 είναι) έχουν και κάτι που λέγεται φανέλα, που ενώ φαίνεται αστείο να το επικαλείται κανείς, δεν είναι. Και αποτελέσματα σαν κι αυτά μεγαλώνουν το μύθο τους. Στο τέλος της μέρας κανείς δε θα θυμάται ότι ήταν φάουλ στο πρώτο γκολ, όπως κανείς δε θυμάται τη σφαγή της Παρί στο 6-1 στη Βαρκελώνη.
Και κάπως έτσι γράφονται τα ποδοσφαιρικά παραμύθια…
Και μην ακούσω τίποτα για αδικίες και μαλακίες. Η Ρεάλ όταν μύρισε αίμα, δάγκωσε με λύσσα και δικαιώθηκε…
Μια χαρα θυμομαστε τη μουφορεμονταντα, οπως και αρκετες αλλες μουφες, ετερον εκατερον. Γελιο υπαρχει (αφθονο) και με τα “παραμυθια” στα οποια αναφερεσαι. Χτες στο πρωτο γκολ δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι εγινε καποιο φοβερο φαουλ παντως. Δεν την ειδα και 100 φορες τη φαση, αλλα μια πιεση του Μπενζεμα στον Ντοναρουμα εντος φυσιολογικων οριων μου φανηκε.
Την φανελα της η Ρεαλ και καθε Ρεαλ, μπορει να την βαλει εκει που ξερει. Και τον μυθο της. Οι μυθοι και οι θρυλοι ειναι για συζητησεις καφενειου και για οποιον παει και τραγουδαει και συνθηματα στο γηπεδο και συγκινειται με την ιστορια της ομαδας του.
Σπρωχνει τον τερματοφυλακα με αρκετη δυναμη ωστε να τον πεταξει κατω (χωρις θεατρο του Ντοναρουμα), και δεν ακουμπαει πουθενα και σε κανενα σημειο την μπαλα. Ειναι ο ορισμος του φαουλ ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
Θαυμάσια ιδέα. Θα σταματήσουμε να λέμε ποδοσφαιρικά παραμύθια. Όχι στα καφενεία. Όχι στις φανέλες. Να μη συγκινείται κανεις με την ιστορία της ομάδας του. Να μη μιλάει κανείς για αυτήν. Να μην πηγαίνουν και στο γήπεδο.
Έξοχο, πώς δεν το είχε σκεφτεί κανείς νωρίτερα;
Νομίζω ότι ο Μπενζεμά θα ζητήσει συγγνώμη σήμερα.
Μόνο στοίχημα