Εχει πολυ καλο, αλλα δεν εχει το πιο γεματο.
Τι βλεπουμε ομως?
ΥΓ. Α αστο, τωρα καταλαβα οτι λεει Γιουβεντους απο κατω, κλαμα
Τσέλσι - Ρεάλ
ΜανΣίτυ - Ατλέτικο
Βιγιαρεάλ - Μπάγερν
Μπενφίκα - Λίβερπουλ
Ρεάλ
Ατλέτικο
Μπάγερν
Λίβερπουλ
Οι νικητές των δύο πρώτων ζευγαριών παίζουν μεταξύ τους, όπως επίσης και οι νικητές των δύο τελευταίων ζευγαριών.
Οι ημιτελικοί προβλέπονται γαμιστεροί
Προσωπικά βλέπω Τσέλσι. Σφιχτή ομάδα με χαρακτήρα και ενδεχομένως και συσπειρωμένη και με επιπλέον κίνητρο για διάκριση.
Τα προημιτελικά πάντως νομίζω θα είναι τρελές σούπες.
Ματσάρες όλα! Προβλέπω ότι σε Αγγλική ομάδα θα παει το Champion league. H Bayern δυνατή αλλά δεν πειθει
Δεν πείθει η Μπάγερν;;
Δίνει δικαιώματα η αλήθεια είναι με κάποια μέτρια ματς στην Γερμανία αλλά και πάλι είναι στο υψηλότερο επίπεδο
Ότι ακριβώς είπε ο O osfp στην Γερμανία έχει θεματάκια. Δεν μιλάω για το επίπεδο έτσι. Μιλάω ότι μπορεί να φαει το γκολ σχετικά ευκολα
Από όσες έμειναν μόνο Μπάγερν μου αρέσει. Από τις υπόλοιπες έχουμε 5 στις 7 εμετικές ομάδες, και Βιγιαρεάλ Μπενφίκα κομπάρσοι πλέον. Βασικά οκ η Τσέλσι δεν είναι εμετική πλέον. Κι αυτή ψιλοσυμπαθης με το παρόν ρόστερ.
Ναι εχεις δικιο αυτες οι εμετικες ομαδες καταστρεφουν το ποδοσφαιρο…
Ο Πεπ πάει ξανά για μεγαλοπρεπή πατάτα.
Θα περάσει ο Πεπ
η μπαγερν υστερει πολυ πισω,αλλιως δε θα παιζονταν
Πείτε λίγο για το ειδικό βάρος της φανέλας της πουτανας από την Μαδρίτη. Και μετά πείτε λίγο και για την καυτή έδρα του Μπερναμπέου. Και αν γίνεται, συμπληρωστε το καφενειακο χατ τρικ ψευδαισθήσεων με μια μικρή αναδρομή στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης και πως αυτή τρομάζει τους αντιπάλους της.
Όπως είπα εγώ τουλάχιστον τότε… η “φανέλα”, η προϊστορία, η παράδοση, το κόμπλεξ κλπ κλπ δεν καθορίσουν το αποτέλεσμα όταν κάποιος παίζει ξεκάθαρα καλύτερα από τον άλλον. Όλα αυτά χαλάνε το μυαλό στους ψυχολογικά απροετοίμαστους… τίποτα παραπάνω.
Τα σημερινά ντόρτια δεν ακυρώνουν αυτό που πιστεύω. Και στην τελική την τεσσάρα την έριξε η Μπάρτσα που έχει και γαμώ τις φανέλες
Για την Παρί, που έχασε από αυτούς, μήπως κατάλαβες τώρα τίποτα;