Η Μπαρτσελόνα θεωρείτο ΛΟΥΖΕΡ ομάδα χωρίς φανέλα μέχρι το 2006. Ξέρεις τι άλλαξε? Άρχισε να παίζει μπάλα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος για αυτήν, μαζί με ένα σωρό άλλες ταλενταρες και καλούς προπονητές. Τα αποτελέσματα στους αγώνες διαμορφώνονται καθαρά από τις αποδόσεις στο γήπεδο, κι όχι από παραμυθακια που λένε διάφοροι για να πιστέψουν στο υπερφυσικό επειδή έχει περισσότερη πλάκα.
Οπως επισης και με βαση το οτι κληρωθηκε με την μακραν χειροτερη ομαδα των 8, οπως σχεδον καθε χρονια αλλωστε. Που περασε στους 8 με τα ψεματα. Καμια εκπληξη το οτι κερδιζει η πορνη της Ευρωπης.
Κυριως ειμαι υπερ του να ριχνετε tantrums οι οπαδοι της Θλιβερπουλ, ειναι παντοτε το βασικο κινητρο για να ποσταρω, για να μην μπερδευεστε. Ταυτοχρονα απολαμβανω το οτι τριγκαρετε ενω δεν λεω ουτε ενα ψεμα
Αδιαφοροι ολοκληρωτικα μου ειναι και οι δυο αγωνες. Καμια απο τις ομαδες που παιζουν σημερα δεν μου προκαλει καμια συμπαθεια. Απο τις 8 που εχουν μεινει μονο η Μπαγερν μου αρεσει που ειναι υπερομαδα. Στα 3 απο τα 4 ζευγαρια θα ηθελα να αποκλειστουν και οι 2 ομαδες
Ευκολοι ομιλοι σχεδον καθε χρονια.
Πορτο στους 16 και Ρομα στους 4 (!) το 2018
Λειψια στους 16 το 2021
Ειχαν και μια χρονια που επρεπε να παιξουν με Μπαγερν και Μπαρτσελονα, ενταξει αρα δυσκολες κληρωσεις λογω μιας χρονιας
Γελαω παρα πολυ που οταν μιλας για Θλιβερπουλ γινεσαι εντελως αλλος ανθρωπος