Champions League 2021-2022

Να “κατάλαβα”? Σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να με κάνει να καταλάβω κάποιος που πιστεύει σε δεισιδαιμονίες και προλήψεις στο ποδόσφαιρο.

Η Παρί έχασε γιατί έχει τρυπια άμυνα.

Όποιος θεωρεί ότι η Παρί έχασε επειδή δεν έχει φανέλα ή ιστορία, απλα κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Η Μπαρτσελόνα θεωρείτο ΛΟΥΖΕΡ ομάδα χωρίς φανέλα μέχρι το 2006. Ξέρεις τι άλλαξε? Άρχισε να παίζει μπάλα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος για αυτήν, μαζί με ένα σωρό άλλες ταλενταρες και καλούς προπονητές. Τα αποτελέσματα στους αγώνες διαμορφώνονται καθαρά από τις αποδόσεις στο γήπεδο, κι όχι από παραμυθακια που λένε διάφοροι για να πιστέψουν στο υπερφυσικό επειδή έχει περισσότερη πλάκα.

Ελπίζω να μην εννοείς καλύτερο τον πατατάκια, που φυσικά έπαιξε πολύ καλά δύο χρόνια, αλλά μετά παπαλα

Προφανώς και δεν εννοώ τον Ροναλντίνιο.

Εννοώ τον :goat::goat::goat:

1 Like

1ο γκολ της βραδιάς η Λίβερπουλ. Με βάση την μέχρι τώρα εικόνα λογικά θα καθαρίσει από σήμερα

και δεύτερο…

Και γεια σας

Στο άλλο ματς τι γίνεται? Το βλεπεις;;

Οπως επισης και με βαση το οτι κληρωθηκε με την μακραν χειροτερη ομαδα των 8, οπως σχεδον καθε χρονια αλλωστε. Που περασε στους 8 με τα ψεματα. Καμια εκπληξη το οτι κερδιζει η πορνη της Ευρωπης.

Σε έχει φάει η μαλακία στο κεφάλι εσένα. Πόνος είναι θα περασει

Εναντίον ποιου πρωτοείσαι σήμερα;

Κυριως ειμαι υπερ του να ριχνετε tantrums οι οπαδοι της Θλιβερπουλ, ειναι παντοτε το βασικο κινητρο για να ποσταρω, για να μην μπερδευεστε. Ταυτοχρονα απολαμβανω το οτι τριγκαρετε ενω δεν λεω ουτε ενα ψεμα :sunglasses:

Δε μας είπες εναντίον ποιου είσαι σήμερα όμως. Πες, μη ντρέπεσαι :stuck_out_tongue:

EDIT: σίγουρα εναντίον του ποδοσφαίρου, εναντίον ποιου συλλόγου πες

Εντωμεταξύ λέει ο άνθρωπος που υποστηρίζει. Γιουβέντους την ανυπαρκτη στην Ευρώπη . Ομάδα μέσα στη βρωμιά

Χωρίς να είμαι Liverpool, λίγο άδικο να λέμε πως κάθε χρονιά παίζει με εύκολες κληρώσεις. Το αντίθετο βασικά συμβαίνει, συνήθως της τυχαίνουν ντέρμπυ.

1 Like

Γιατί σκας τις φούσκες με δυο προτάσεις; Άσε τον κόσμο στη νιρβάνα του ρε.

Οχι βρε. Παίζει ευκολα ματς ασε που πέρασε στους 8 με τα ψέματα. Και τα 6 champion champions league που έχει ψέματα είναι καλπικα όλα

Δεν ξέρω για εσάς αλλά κουράστηκα να βλέπω την Ατλέτικο… Τι στο πέος κατέβηκε να κάνει ήθελα να ξερα…

1 Like

Αδιαφοροι ολοκληρωτικα μου ειναι και οι δυο αγωνες. Καμια απο τις ομαδες που παιζουν σημερα δεν μου προκαλει καμια συμπαθεια. Απο τις 8 που εχουν μεινει μονο η Μπαγερν μου αρεσει που ειναι υπερομαδα. Στα 3 απο τα 4 ζευγαρια θα ηθελα να αποκλειστουν και οι 2 ομαδες :sunglasses:

Ευκολοι ομιλοι σχεδον καθε χρονια.
Πορτο στους 16 και Ρομα στους 4 (!) το 2018
Λειψια στους 16 το 2021

Ειχαν και μια χρονια που επρεπε να παιξουν με Μπαγερν και Μπαρτσελονα, ενταξει αρα δυσκολες κληρωσεις λογω μιας χρονιας

Γελαω παρα πολυ που οταν μιλας για Θλιβερπουλ γινεσαι εντελως αλλος ανθρωπος

Μια διαπίστωση έκανα, κατά τ’άλλα παίχτε ελεύθερα μπούφλες, μη με βάλετε διαιτητή μόνο :stuck_out_tongue:

1 Like