Μονοτερμα τους παιζει η City;;
Και με Ρεάλ και με Ατλέτικο έχει παίξει. Την χρονιά με Πόρτο και Ρόμα πέταξε έξω και μια Σίτυ ενδιάμεσα. Γενικά δεν λες πως έχει τίγκα ευνοϊκές κληρώσεις, όλοι είχαν κάποτε βατούς αντιπάλους.
Στα αποψινά, η City παίζει ανούσιο μονότερμα, η Atletico προσπαθεί να βγει (ανεπιτυχώς) στην αντεπίθεση (αυτό καταλαβαίνω δηλαδή). Και οι δύο ομάδες αναλώνονται στο να πρεσάρουν διαρκώς, μπάλα δεν παίζεται όμως. Κάπως όπως το περίμενα. Αυτά γιατί το βλέπω.
Αλλού τα τσουκαλίκια σου
Εν τω μεταξύ, πανεύκολοι όμιλοι, ναι. Για να υποστηρίξεις τα παραμύθια σου μπορείς να ξεχάσεις και τι έφαγες χτες ρε Τάκαρε.
Δεν είναι μόνο το μονοτερμα… Βλέπεις τη City να προσπαθεί να παίξει μπάλα και οι άλλοι τρέχουν σαν ρομπότ να καταστρέψουν κάθε φάση
70-30 κατοχή, με την Ατλέτικο να έχει 0 σουτ, 0 κόρνερ και μόλις 3-4 πάσες πάνω από τη σέντρα.
Εμετός, σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να δείχνεις και κάτι
Κλέφτες ματιές. Δεν έχω άποψη
Ε κλασσική Αθλετικο , ευχομαι να περασει η City
Βρήκε γκολακι η Μπενφίκα ίσως έχει ενδιαφέρον τελικά.
Σίτι δεν βλέπω γιατί ξέρω ότι θα ανεβάσω πίεση με την Ατλέτικο
Καμια εντύπωση δεν πρέπει να μας κάνει η Ατλετικο.
Μια ζωή αυτό παίζει, αντιποδόσφαιρο.
Στο άλλο ματς εξαιρετική Λίβερπουλ απεναντι στην Μπενφικα που απέκλεισε την κορυφαία σε απόδοση ομάδα στους ομίλους.
Ο μονος που γινεται Τσουκαλας εισαι εσυ, εγω δεν εγινα πουθενα.
Μην θιγεσαι για την ομαδα σου, στο εχω ξαναπει, μια εταιρια ειναι και τιποτα περισσοτερο.
Και η οποια Μπενφικα σε αυτα τα 2 ματς επαιξε το χειροτερο ποδοσφαιρο που επαιξε οποιαδηποτε ομαδα στους 16, αλλα καταφερε να περασει με κατενατσιο. Συμφωνω οτι ο Αγιαξ ηταν η καλυτερη ομαδα απο ΟΛΕΣ στην φαση των ομιλων ομως.
Εσύ θίγεσαι για μια ομάδα που απλώς αγαπάς να μισείς. Μειώσατε πάντως τσουκαλάκο
Που θιχτηκα εγω? Δειξε μου να γελασω ΚΑΙ με αυτο
Παιζει σημερα η Εξετερ?
Λοιπον τελος για σημερα, αρκετα ασχοληθηκα με οπαδους. Απαντησε μου να εχεις τον τελευταιο λογο και τα λεμε απο αυριο παλι.
Λυπάμαι, τελείωσα για σήμερα με το τάϊσμά σου.
Για να σπάσει η ένταση…
Αλλάξαμε 5 λεπτά να δούμε λίγο και Σίτι πρώτο πράγμα που βλέπουμε είναι Στέρλινγκ να βουτάει για πέναλτι. Θα μου πείτε τι πιο σύνηθες να συμβεί
Το παστελωσε όμως η City
Δεν υπάρχει κάποια ένταση
Noted😉
Το βαλε η Σίτι ναι. Άντε να βάλει και άλλο να τελειώνει
Μακάρι να περάσει η Μπενφικα, μόνο για το σίχαμα τον Σωτηρακόπουλο. Με το που κάνει το 1-3 “σφραγίζει την πρόκριση στα ημιτελικά”
Σιγά τι είπε μωρέ. Δημοσιογραφικό κλισέ και Λίβερπουλ να μην ήταν θα μπορούσε να το πει.
Ξερει οτι στην ρεβανς “ΔιΖ ιΖ ανΦιΛνΤ”
Όταν έκανε το 3-0 ο Μέσι να το είπε άραγε?