Έβλεπε αστεράκια λογικά και το ξέχασε.
Η όπως λέει ο quintom
Έβλεπε αστεράκια λογικά και το ξέχασε.
Η όπως λέει ο quintom
Οχι το ειπε στο 4-0
Σκεφτηκες τη δημοσιογραφικη δεοντολογια, ε ;
Δεν το ειπε ο γραφικος Σωτηρακοπουλος, γιατι δεν περιεγραφε το ματς
Ξεπλυμα στον Σωτηρακοπουλο???
Ναι, πολυ αντικειμενικος ο Σωτηρακοπουλος. Κλαιω απλα.
Μπορεί η αντικειμενικότητα να πάει περίπατο όταν μεταδίδει Λίβερπουλ αλλά εγώ πολύ τον πάω. Απίστευτες γνώσεις γύρω από την ιστορία του ποδοσφαίρου. Τον ρωτάς πχ τελικός Ουέφα το 1978 και θα σου πει μπαμ μπαμ ομαδες, σκορ και σκόρερ.
Ωραία ματσάκια και σήμερα, αν δεν καταφέρει να νικήσει η Chelsea ας πάρει το χ τουλάχιστον
Φοβερό skill, μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος να τα βρω όλα αυτά που λέει. Μπράβο του πάντως που το έκανε επάγγελμα και βγάζει λεφτά απ’ το ψώνιο του
Σκατα στα μουτρα του βασικα, γιατι εχω ακουσει απο 2 διαφορετικα ατομα που πηγαιναν στην σχολη αθλητικογραφιας που ετρεχε αυτος με κανα 2 αλλους της συνομοταξιας του, πως η συμπεριφορα τους ηταν τουλαχιστον προβληματικη.
Περαν του οτι τους πληρωναν για να βγαζουν τεραστιο ογκο εργασιας ενα σαντουιτς την εβδομαδα. Ναι, 7 ευρω την εβδομαδα γιατι ηταν “internship” φαση.
Οποτε οχι, κανενας σεβασμος βασικα.
Δεν καταλαβαίνω, μια χαρά είναι το 7 ευρώ/βδομάδα. Εγώ θυμάμαι να ρωτάω στο ΕΚΚ όταν ήμουν σχολή (Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου) και η διευθύντρια να μου λέει με πάσα ειλικρίνεια πως δεν υπάρχει τπτ, αν θέλω κάτι σόνυ και ντε θα είναι να πειράζω κανά word και excel δίχως λεφτά
Χιούμορ κάνω προφανώς, δεν δικαιολογείται αυτό που λες, απλά θέλω να τονίσω πως γενικά είναι πολύ ζόρικα και άσχημα τα πράγματα τόσο στην Ελλάδα γενικά όσο και στον κλάδο ειδικά (ήμουν και σε σχολή πολύ κοντά με δημοσιογραφία).
Ναι, αλλά σκέψου πόσες γνώσεις πήραν!
Και οχι μονο στην Ελλαδα, και γενικα η φαση “internship” ειναι εμετικη, παγκοσμιως. Οταν κανεις δουλεια, πρεπει να πληρωνεσαι, τελος. Εδω υπαρχουν εταιριες που σε προσλαμβανουν και σου κανουν training, στο οποιο πληρωνεσαι κανονικα ως εργαζομενος… οποτε δε θα κατσω να ανεχτω καμια τετοιου τυπου νοοτροπια σε δημοσιογραφικες (και οχι μονο) “σχολες” προσωπικα.
Το σκεφτηκα ξανα, και κατεληξα στο ιδιο συμπερασμα, δηλαδη σκατα στα μουτρα του!
ειναι και μεγαλος πεφτουλας κιολας ο σωτηρακο. ειδικα στις “σχολες αθλητικου ρεπορταζ” εδωσε ρεστα
Πες τι ξερεις χαχχαχ
"Τώρα θα σου δείξω πως έκανε καμάκι ο Κενι ο Νταλγκλις στην κλασσική παμπ The Kop fucks the copper, μετά το 3-1 επί της Σκανθορπ του σπουδαίου Τζον Μποι, σε ένα ματς Νοεμβρίου του 1981, που ήταν η απαρχή ενός νικηφόρου σερί 11 αγώνων πριν τη μοιραία boxing day… "
Να μπούμε λίγο στο κλήμα τώρα… Τσέλσι-Ρεάλ τι βλέπετε;
Δυσκολο, μπορω να δω και το 3-0, μπορω να δω και το 0-3. Ελπιζω το πρωτο βεβαια.
Δεν στηριζω σχεδον ποτε αγγλικες ομαδες, αλλα ΑΥΤΗ η Τσελσι ειναι πολυ συμπαθης (και λογω ροστερ και λογω προπονητη), και τυχαινει να παιζει απεναντι σε μια απο τις 2 πουτανες της Ευρωπης, οποτε εννοειται την στηριζω σημερα.
Τσέλσι, να φυγει η αντιπαθεστατη Ρεάλ. Μπορεί να το παστελωσει ο Havertz
Η Βιγιαρεάλ προηγείται
Και με βάση τα στατιστικά παίζει και καλά η Βιγιαρεάλ
Μπενζεμά ωραίο γκολ μόλις έβαλε