Champions League 2021-2022

Είναι βαριά του Μπενζεμά…

Και γκολαρα, και πριν η τακουνιά που έκανε…

2 Likes

Καταπληκτική κεφάλαια… Και Δευτερο έβαλε μόλις

και άλλο ο Καριμ

Μπενζεμα σεντερ φορ παγκοσμιας κλασης.

Αδικηθηκε παρα πολυ ολα τα χρονια που τα φωτα της δημοσιοτητας επεφταν στον Κριστιανο.

Τρελη παιχτουρα, εβγαλε προ-ασιστ με τακουνακι που ηταν παρε-βαλε για το γκολ στην πορεια και ο Βινισιους το εστειλε δοκαρι, και το γκολ του τωρα ηρθε μετα απο εξαιρετικη πασα απο τον ιδιο, και κεφαλια που την κανει το 5% των ποδοσφαιριστων κι αμα.

Πω, αριστουργημα και το δευτερο… σεμιναριο για κεφαλιες κανει ο Μπενζεμα :")

Σαν του Μέσι το 09

1 Like

Τι κεφάλια έπιασε ο Μπενζεμα ρε…

Edit: 0-2 και τέλος, πέρασαν οι σιχαμένοι.

Μα η αμυντική λειτουργία της Chelsea είναι ανυπαρκτη

Εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να μην απανταω σε σενα γιατι ειλικρινα θεωρω οτι απλα δεν κατεχεις καμια απολυτως κριτικη ικανοτητα (ουτε σε μπαλα ουτε σε τιποτα), αλλα για ποια αμυντικη λειτουργια μιλας οταν τα 2 γκολ της Ρεαλ εχουν προκυψει απο 2 αντεπιθεσεις?

Αμυντικη λειτουργια σε αντεπιθεση, μονο εσυ…

Το ειπε ο Σωτηρακο;

4 Likes

Χμ, ήταν πέναλντι? Υπάρχει επαφή στο ρηπλέυ αλλά δεν βγάζω άκρη…

Ελα ρε, τι πεναλτυ, αστειοτητες. Τιποτα δεν ηταν.

δεν δίνεις τέτοιο πέναλτι ειδικά με βαρ

Για ποια φαση λετε και σε ποιο ματς?

Του Χαβερτζ

Και εγώ το ίδιο έχω πει ότι δεν θα σου απαντάω γιατί είσαι στόκος . Αλλά όταν τρώς πρώτη φορά γκολ από το Μπενζεμά και τρώς ακριβώς τον ίδιο γκολ λίγα λεπτά μετά Ε τότε κάτι δεν παέι καλά. Κατάλαβες ξερόλα ; Και τελευταία φορά που ασχολουμαι με εσένα

Δεν την ειδα καν εδω περα, παιζει να μην εδειξε καν ρηπλει, οποτε δεν εχω ιδεα, αλλα για να περασε ετσι στο ντουκου μαλλον δε θα υπηρχε τιποτα.

1 Like

Μακάρι να βάλει κάνα γκολ η Τσέλσι τώρα μέχρι το ημίχρονο για να χει ενδιαφέρον η βραδιά

edit έβαλε χαχαχα

1 Like

Επιτέλους!!

Ρε την Βιγιαρεαλ…

Edit: Δυστυχώς ακυρώθηκε.