Champions League 2021-2022

ΟΚ, στα τσακίδια το μακράν μεγαλύτερο από τα δύο ξερατά της μαδρίτης.
Το άλλο ξερατό αν όλα πάνε καλά θα φύγει στον επόμενο γύρο.

Εντωμεταξύ πόσα γκολ έβαλε σήμερα η Benfica? 3 κανονικά +3 οριακά offside, δηλαδή σε κανονική ροή έφαγε 6 η Liverpool?

#thisisanfield

1 Like

Δεν είδα το ματς αλλά είδα στο τέλος το γκολ που ακυρώθηκε. 1-2 μετρα μπροστά ήταν, οριακό δεν το λες με τίποτα. Δεν ξέρω για τις άλλες φάσεις.

Η Ρεάλ διαχρονικά το πιο σιχαμένο κλαμπ του κόσμου. Η Ατλέτικο αχωνευτη ναι, εκνευριστικη ναι, αλλά ως εκεί. Δεν συγκρίνεται με τον θίασο της Ρεάλ.

Είθε να το σηκώσει κάποιος από το Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ.

3 Likes

Κι εγώ είχα το λεπτό προς λεπτό να παίζει και προς το τέλος έδωσα έμφαση να δω τι θα γίνει στο Atletico-City. Οριακά δεν το είπα αν ήταν ή δεν ήταν (που δεν ήταν 1-2m μπροστά), αλλά ότι δεν ήταν περιπτεράκια, βγήκαν καθαρές φάσεις

Έπρεπε να πάρει ρίσκα η Ατλέτικο όπως και πήρε. Η Σίτι από τύχη γλύτωσε το γκολ σήμερα ειδικά στο 100.

2 ομάδες με 19 Τσου Λου έναντι 2 με 0. Μακάρι να δούμε καλά ματς και να γουστάρουμε

1 Like

Πάμε για το εικοστό τραγουδούν με πάθος οι Λιβερπούλιανς

1 Like

Χαίρε κόμπλεξ απύθμενο :stuck_out_tongue:, ασχοληθείτε με τις ομάδες σας :stuck_out_tongue:.

Σε κανέναν δε θα λείψει η κωλο-Ατλέτικο του Σιμεόνε. Πούλο.

1 Like

Ακομα σε ποναει ο τελικος που εχασες τοτε…κριμα

Από κάτι σαν εσένα αντιπαθούνε τη Λίβερπουλ ορισμένοι με την ανάλογη προδιάθεση :stuck_out_tongue:. Μπορεί να το βρίσκω λίγο ηλίθιο, αλλά δεν το βρίσκω και πολύ άδικο.

1 Like

Θα σου έλεγα κάτι παρόμοιο, αλλά ο πόνος είναι νευρολογικό σύμπτωμα

Η ομάδα μια χαρά συμπαθητική είναι και τυγχάνει τα τελευταία χρόνια να παίζει και μπαλαρα και να είναι πολύ ευχάριστη στο μάτι. Η καζούρα που γίνεται είναι φυσιολογική και σε συνηθισμένο πλαίσιο, όπως εμένα μου λέτε για το ότι η Τοτεναμ σηκώνει μόνο κούπες του καφέ.

Το πρόβλημα με τη Λίβερπουλ και μιλάω για την Ελλάδα, είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της (και είναι και πολλοί) είναι δεύτερης γενιάς, δηλαδή όταν το 80 είχε ομαδαρα και τη βλέπανε στην τηλεόραση, αυτοί που την παρακολουθουσαν ήταν οι πατεράδες μας. Τι πρόβλημα υπάρχει σε αυτό? Μα φυσικά περάσανε τη νοοτροπία του βλέπω ποδόσφαιρο όπως μεγάλωσαν, δηλαδή εντελώς καφενειακα και πασοκικα (πάνω κάτω), όπως δηλαδή υποστηρίζουν τις ελληνικές ομάδες. Επομένως η γραφικότητα και το entitlement είναι στα ύψη.

Είναι εξαιρετικά αστείο να ακούς Έλληνα να λέει “η Λιβερπουλαρα έχει ιστορία που δεν τη φτάνει κανείς ποτέ” ή “γίνατε όλοι City” , όταν με το ζόρι έχει δει 3 παιχνίδια από κοντά και δεν υπάρχει κανένα αληθινό connection με την ομάδα.

Προφανώς ο καθένας μπορεί να δένεται με μια ομάδα αποκλειστικά απ’την τηλεόραση και τον Θέμη, κανένα πρόβλημα με αυτό, αλλά μετά είναι οι ίδιοι που λένε πως τα λεφτά κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο (όταν με το ίδιο σύστημα ακολούθησαν τη Λίβερπουλ) και ότι το Old Trafford ξέρω γω έχει γεμίσει Κινέζους και plastics.

4 Likes

Διάβασα σχόλιο στο γκαζετα από ρεαλεζο του στιλ “καλά περιμένει να πάρει η Λίβερπουλ Τσου Λου ενώ εφαγε 3 απ’ την Μπενφίκα;”

Μάλλον ξέχασε ότι η Ρεάλ ήταν τραγική στο 1ο με παρι και σούπερ τυχερή στο 2ο με Τσέλσι και επίσης ότι το ματς ήταν ψηλοαδιαφορο. Αλλά τεσπά δεν είναι το πόιντ εκεί. Αφήστε μωρέ τα σουπερλιγκατα οπαδιλικια εκτός Τσου Λου και μεγάλων διοργανώσεων γενικότερα. Απολαύστε μπαλιτσα τόσο δύσκολο είναι πια;

1 Like

Καλα εχει ακουστει οτι θες για την Liverpool εμενα βρηκες; :stuck_out_tongue:

Ναι είναι γιατί μπερδεύονται με τα ελληνικά δεδομένα. Εδώ εμείς κάνουμε την πλακα μας να πειράξουμε τον άλλον. Να απαντήσω στον άλλον που λέει να καταστραφεί η Λίβερπουλ και πουτάνες και άλλα σχετικά . To παιδί είναι βαρεμένο end of story

Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια, αν και πιθανότατα να πάει στον τοίχο κι αυτή.

Το να λες μακάρι μια ομάδα να καταστραφεί ή ότι είναι πουτάνα της Ευρώπης, είναι τελείως διαφορετικό απ’ το να λες “το παιδί είναι βαρεμενο”. Το ένα είναι ίσως πρόβλημα επικοινωνίας (αν και ο καθένας μπορεί να λέει ο,τι θέλει), ενώ το άλλο είναι προσωπική επίθεση. Αν δεν το καταλαβαίνεις κι αυτό, υπάρχει πρόβλημα.

1 Like

Είναι εξίσου αστείο με το να ακούς για mes que un club ας πούμε, δεν είναι; Ή μάλλον, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ειδικά το συγκεκριμένο, είναι ακόμα πιο αστείο. Βρίσκεις και σε αυτό κάποιο εξίσου σημαντικό πρόβλημα :stuck_out_tongue:;

1 Like

Θα μπορούσε, και ίσως ναι, αλλά η Barcelona είναι κάτι πιο ιδιαίτερο (όχι αυτή η Barcelona, αλλά η ιδέα της τεσπα). Πιο εύκολα καταλαβαίνω τη σύνδεση με την Μπαρτσα (ή την Σαν Παουλι), γιατί αντιπροσωπεύει μια ιδεολογία που μπορεί να την ασπάζεται ο καθένας μας.

Εμένα η Μπαρτσα πάντως μου άρεσε, γιατί όταν ήμουν πιτσιρίκος έβλεπα τον Ρονι και αργότερα τον Μεσι και τους λοιπούς. Δεν κάθομαι να λέω για τη φιλοσοφία Κροιφ και το Μαραντόνα :stuck_out_tongue:

1 Like

Εκτός και αν γίνεται με σκοπό φυσικά . Αν έχει κάνει προσωπική επίθεση που έχει κάνει… Λοιπόν επειδή δεν το καταλαβαίνεις και δεν υπάρχει και λόγος να ασχοληθώ έχω τελειώσει με αυτον τον άνθρωπο που εχει τεράστιο θέμα επικοινωνίας μπορεί άθελα η και σκοπίμως . Το αν εσύ παρεξηγήθηκες δεν ξέρω τον λόγο πλάκα σου κάνω πλάκα μου κάνεις .