Κοιμάται η Liverpool
Μόλις γύρισα από τρέξιμο για να είμαι έτοιμος για την επόμενη τιτανομαχια και βλέπω το 2-0. Μπράβο στη Βιγιαρεαλ, σε όποιον αρέσει το ποδόσφαιρο πρέπει να υποστηρίξει το underdog απέναντι σε ένα παμπλουτο μεγαθήριο
Ούτε καν ισχύει αυτό αλλά οκ
Μας έχουν πατήσει.
Σήμερα βρήκαν να σέρνονται ρε πουστη μου
Εχω μπερδευτει σε αυτο το τοπικ, εμενα μου λενε ολη την ωρα οτι αν μου αρεσει το ποδοσφαιρο πρεπει να στηριζω Λιβερπουλ και την μπαλαρα που παιζει (!)
Περίεργο πάντως που η έδρα φαίνεται να παίζει κάποιον ρόλο
Eκανε και rotation προχτες
Το επνιξε ο τερμας, κριμα.
Βεβαια αυτο ανοιγει το σεναριο να περασει η Βιγιαρεαλ με 3-1, ονειρο θα ηταν κατι τετοιο
Όνειρο είναι ο Ντίαζ
Ενταξει δεν ειχαμε ελπιδες να αποκλειστουν οι villains, οποτε τι ειχαμε τι χασαμε, απλα εγινε ενδιαφερον το ματς για 55-60 λεπτα.
2 γκολ δεν βαζει με τιποτα η Βιγιαρεαλ, οποτε τελος το ματσακι και νικη για τα σκουπιδια
Ονειρο ειναι το 7ο … Στο δευτερο ημιχρονο παιζει σωστη μπαλα η Λιβερπουλ . Next station Paris
Καλυτερα να χαν τον Τσιτωντα
Και στα 2 πρώτα γκολ μπορεί να τα ρούφηξε ο τέρμας αλλά φταίει ο Pau Torres
Στο δευτερο με τιποτα, δυνατη κεφαλια απο κοντα, μονο με τυχη μπορεις να την αποκρουσεις, δεν εχει κανενας τοσο γρηγορα αντανακλαστικα ωστε να βαλει το χερι του ή το ποδι του μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου στην σωστη γωνια για να διωξει την μπαλα.
Το πρωτο το ρουφηξε και εχει το μεγαλυτερο μερος της ευθυνης. Αν ειχε παει στο γαμμα η μπαλα θα εφταιγε ο αμυντικος κατα κυριο λογο (ή και εξ ολοκληρου)
Τώρα που προκριθήκαμε, πού μπορώ να δω το 2ο ημίχρονο με την ηρεμία μου?
Απίστευτο ματς