Champions League 2021-2022

Γιατί το διαχωρίζεις αυτό όμως;
Ίσα ίσα το ψαλίδι είναι κίνηση που γίνεται με πολύ μεγαλύτερη δύναμη από το σήκωμα του ποδιού για κοντρόλ (όσο ψηλά και αν πάει).

Ή γιατί να μην κάνουμε κόκκινη και την κάθε προβολή του επιθετικού που πάει για γκολ αλλά βρίσκει τον τερματοφύλακα; Δυνητικά και αυτό το παίξιμο μπορεί να αποφέρει σοβαρό τραυματισμό (μάλιστα έχουμε δει αρκετούς τέτοιους, ενώ τραυματισμό από επαφή σαν αυτή του Γκριζμάν με τον Φιρμίνο δε φέρνω εύκαιρο στη μνήμη μου).

Αρκετά το ψείρισα βέβαια, απλά αυτό που ήθελα να πω εξαρχής ήταν ότι αυτή η φάση ακόμα και με την παράμετρο “πόδι ψηλά βρίσκει κεφάλι” για μένα ήταν μια εύκολη κόκκινη που αλλοίωσε το παιχνίδι. Τώρα από τη στιγμή που η οδηγία γι αυτές τις φάσεις είναι κόκκινη, ΟΚ, το δεχόμαστε και πάμε παρακάτω.

1 Like

Στο μεν ψαλίδι αν έχεις πλάτη και δεν βλέπεις, απλά δεν έχεις ιδέα ποιος έρχεται και πώς, στις δε προβολές μιλάμε μόνο για όσες γίνονται σε “φυσιολογικό” ύψος και ναι μπορεί να χτυπήσει κάποιος σοβαρά όπως έγινε ακριβώς στο παιχνίδι του Euro που ανέφερα, αλλά αν δεις τη συγκεκριμένη φάση ως παράδειγμα, για μένα - όπως είχα γράψει και τότε - ήταν ξεκάθαρα ευθύνη του παίκτη που χτύπησε να μην πάει εντελώς ετεροχρονισμένα στη μπάλα. Δηλαδή ο Σουηδός τότε την είχε βρει γεμάτη και στο follow-through της προβολής του χτύπησε τον Ουκρανό.

Οπότε αντίστοιχα αν πάει επιθετικός για προβολή και βρίσκει τη μπάλα πολύ πριν τον τερματοφύλακα, αν τη βρει και σκοράρει ας πούμε και στην πορεία το πόδι πάρει τον τερματοφύλακα στο ύψος στης μέσης ξέρω ‘γω, γιατί να έχει ευθύνη; Αν προλάβαινε τη μπάλα και τον έβρισκε ο επιθετικός, τότε ναι, δώσ’ του κάρτα, και κόκκινη αν θες. Αν το πάμε στη βάση ότι οι προβολές είναι επικίνδυνες και μπορείς να φας κάρτα ακόμα και σε μία διεκδίκηση σε νορμάλ ύψος που κερδίζεις, τότε προκύπτει το ερώτημα γιατί να τις επιτρέπουμε συνολικά.

Προσπαθησε να εξηγησεις σε εναν κομπλεξικο οπου για καποιο λογο δεν γουσταρει την Λιβερπουλ , οτι αυτο ειναι κανονικο πεναλντι .

*που

*πέναλτι

Τα λες ωραια.

Το ψαλιδι αν χτυπησει κεφαλι ειναι πολυ πιο επικινδυνο απο την φαση του Γκρηζμαν που δεν πηγε καν με δυναμη παντως. Και σπανια δινεται φαουλ για επικινδυνο παιχνιδι σε ψαλιδι, ακομα κι αν το κεφαλι του αμυντικου ειναι στα 5 εκατοστα απο το ποδι του αλλου, ενω θα επρεπε. Double standards λεγεται αυτο. Επισης σπανια βλεπω να δινεται φαουλ οταν οι επιθετικοι καβαλανε τον αμυντικο για να παρουν την κεφαλια και πολλες φορες πεφτει και αγκωνας. Ολα στο βωμο του γκολ δηλαδη.

Απλα σταματα. Κουρασες τους παντες. Και δεν εχω κανενα κομπλεξ, εχω πολυ σαφεις λογους για τους οποιους δεν παω την σκατο-ομαδα σου.

Για κάποιο λόγο θυμήθηκα τον Ρορ!

Πού είσαι Ror λείπεις!

Α ναι θεωρείς ότι αυτές οι ομάδες καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Όντως σταματάω δεν υπάρχει λογική μαζί σου

Τι ανατροπή από 0-2 σε 3-2 η mu βλέπω στο LiveScore? Αχιλλέας καθάρισε? :joy:

Ρονάλντο μυρίζει το γκολ όπως ο καρχαρίας το αίμα στην θάλασσα. Άμα έβλεπες το ματς η Αταλάντα άδειασε μετά το 0-2 και δεν υπήρχε στο γήπεδο φαινόταν από το 50 η ανατροπή

Ναι το οιστευω5 δεν αντιλέγω, απλά μου κάτσε κάπως 0-2 από την Αταλάντα στο ημίχρονο χωρις να το βλέπω. Το σκάσε πάλι ο Ρονάλντο, μπραβο του, που σε τέτοια ηλικία παίζει τόσο καλά.

Καλα οχι, ο Ντε Χεα εσωσε 4 γκολ που θα ειχαν τελειωσει το ματσακι και στο 0-2 και στο 1-2.

Ειναι απιστευτος ο Κριστιανο σε αυτην την ηλικια. Πραγματικα δε θα σταματησει ποτε να θελει να κερδιζει.

Ματσάρα γίνεται στο Μιλάνο. Η Πόρτο παίζει εξαιρετικά, έχει μπει από το πρώτο λεπτό με το μαχαίρι στα δόντια.

Τι κόκκινη κάρτα έδωσε στο Dortmund… Τι όνειρα είδε

Μ’ αρέσει που το έλεγξαν κ στο Βαρ :laughing:
Ο άλλος εν τω μεταξύ, ακόμα κωλοτούμπες κάνει από το μαρκάρισμα…

Πειτε μου οτι παιζει το βιντεο με το ψαλιδακι του Λεβα στα χιονια.

Αψογο στυλ, το τελειο ψαλιδακι.

5 Likes

Πω πω, σούπερ! Παίζει κανονικά.

1 Like

Έβλεπα στο cosmote που έχει όλα τα παιχνίδια μαζί και έβαλε στην τελευταία φάση γκολ η Σεβίλλη, και κάνει ο εκφωνητής “κάνει την πάσα ο Λουκας ο Καμπος”. Γέλαγα μόνος μου κάνα δίλεπτο μέχρι που είδα απτο replay ότι τον παίχτη τον λένε Lucas Ocampos :laughing: :laughing:

2 Likes

Η Γιουβέντους επαθε ότι έπρεπε

Σειρά του ΠΑΣΟΚ τώρα.

Εχει ηδη περασει στην επομενη φαση και σας εχει γραμμενους στα αυτοκρατορικα της αρχιδια