Ήθελε δεν ήθελε ο Γκριεζμαν είναι επικίνδυνο παίξιμο και καθαρή κόκκινη.
Επίσης τι μπαλαρα επαιξε ο Αγιαξ και σημερα ε;
Ήθελε δεν ήθελε ο Γκριεζμαν είναι επικίνδυνο παίξιμο και καθαρή κόκκινη.
Επίσης τι μπαλαρα επαιξε ο Αγιαξ και σημερα ε;
Δεν ειναι καθε επικινδυνο παιξιμο κοκκινη ομως.
Δεν πιστευω στα ονειρα, αλλα με βαση την μπαλα που παιζουν οι ομαδες ειναι η ομαδα που θελω να το παρει. Και Μπορουσια η δευτεηρ μου επιλογη. Ομαδαρα ο Αγιαξ, εχει βγαλει ακομα μια φουρνια απο παικταραδες. Και θα τους πουλησει κι αυτους…
Όντως, δεν είναι. Αυτό όμως ήταν.
Τραγικός Σωτηρακόπουλος, είδε πέναλτι ακόμα και στη βουτιά/θέατρο/κίτρινη κάρτα κανονικά στο τέλος. Ούτε το βαρ δεν του έκανε και τα βαζε με τον Ζότα, που στην τελική δεν έκανε και κάτι.
Πάλι καλά που τον έσφαζε με το βαμβάκι ο άλλος από το στούντιο.
Δεν το περιμενα να χάσει με τέτοιο σκορ η Dortmund
Ε οκ διαφωνουμε, δεν πειραζει.
Τον εσπρωξε ο Ζοτα τον αντιπαλο του. Εχουμε δει χειροτερα πεναλτι να δινονται.
H αλήθεια είναι πως φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο ότι όντως δεν πάει με προθεση και μάλιστα όταν το παίρνει χαμπάρι ότι υπάρχει κεφάλι εκεί, προσπαθεί να μην τον χτυπήσει.
Παρολαυτά, από την στιγμή που βρίσκεται εκεί κεφάλι και πάει ποδάρι εκεί πάνω, είτε έχεις πρόθεση, είτε όχι, είναι απλά κόκκινη.
Το πρόβλημα είναι ότι πλέον με τις οδηγίες της FIFA δίνονται τρομερά πιο εύκολα πέναλτι και κόκκινες και είναι κρίμα γιατί καταλήγουν να χαλάνε τα παιχνίδια.
Για μένα απευθείας κόκκινη σε παίξιμο που έχει καθαρά πρόθεση προς τη μπάλα, ακόμα κι αν είναι επικίνδυνο και ηλίθιο δεν έπρεπε να υπάρχει. Όπως και πέναλτι για ψύλλου πήδημα δεν έπρεπε να υπάρχει.
Για τα πέναλτι συμφωνούμε…
Για το επικίνδυνο παίξιμο εγώ θα έδινα και 2 μήνες φυλακή εκτός από κόκκινη. ΟΚ το καταλαβαίνω δεν υπάρχει πρόθεση, αλλά κοίτα το στιγμιότυπο πιο πάνω… θα μπορούσε με λίγο διαφορετικές συνθήκες όπως δύναμη και τοποθέτηση όχι μόνο να τερματίσει καριέρα αλλά να προκαλέσει και χειρότερα προβλήματα.
Τι δουλειά έχει εκεί το πόδι σε φάση που διεκδικείται η μπάλα;; δεν είναι μόνος του σε σπρίντ που προσπαθεί να κατεβάσει τη μπάλα από ψηλή πάσα… Το πόδι σχεδόν τεντωμένο και οι τάπες στο κεφάλι.
Μου έχει συμβεί και μένα σε 5x5 να κάνω την ίδια μαλακία και χτύπησα ένα παιδί χωρίς να τον έχω δει. Σήκωσα και γω το πόδι στο θεό και τον βρήκα στο λαιμό. Αν φορούσα τάπες θα τον είχα στείλει τον άνθρωπο… Βγήκα μόνος μου από το γήπεδο
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσεις να είσαι οπαδός. Υπάρχουν 1000 πράγματα πιο σημαντικά από μια ομάδα του κώλου
Αν δεις ξανά τη φάση, ο Γκριζμάν έχει πλάτη, παρακολουθεί το κατέβασμα της μπάλας και στο μυαλό του έχει να κάνει κοντρόλ, όπου μάλλον λόγω κακής εκτίμησης σηκώνει παραπάνω απ’ όσο πρέπει το πόδι του, είναι καθαρά ενστικτώδης αντίδραση. Ούτε που έχει δεί τόσο τον συμπαίκτη του, όσο και τον Φιρμίνο. Για κλάσματα του δευτερολέπτου θα μπορούσε κανείς να μην έχει κάνει επαφή με τον άλλον.
Δε λέω ότι ντε φάκτο δεν είναι κόκκινη (άρα ότι υπήρξε αδικία), απλά στο δικό μου μυαλό απευθείας αποβολή θα έπρεπε να δίνεται όταν κάποιος είτε κάνει εμφανές αντιαθλητικό παίξιμο, είτε κάνει επικίνδυνο παίξιμο όπου εν γνώσει του ξέρει ότι μπορει να τραυματίσει σοβαρά τον αντίπαλο.
Δυστυχως ο ιδιος ο κανονισμος ειναι ημισαπιος, οπως ειναι και ο κανονισμος για τα χερια. Εκει ειναι το προβλημα και οχι στο αν αποφασισε σωστα ο διαιτητης. Με βαση τον κανονισμο, σωστα αποφασισε, ηταν κοκκινη. Σαπιο; Ναι. Αδικο “ηθικα”; Ναι. Χαλασε το παιχνιδι; Ναι. Αλλα δε συζηταμε αυτο.
Ναι, αλλά η ομάδα που υποστηρίζουμε είναι σιχαμένη και άρα δεν είναι κόκκινη. Χαλάμε το άθλημα και κακώς υπάρχουμε. Καλά που υπάρχουν όλες οι άλλες ομάδες του πλανήτη και δεν καταστρέψαμε τον αθλητικό γαλαξία μιας αγνής και αντικειμενικής ύπαρξης…
Δεν ήθελε ο Γκριζμαν να κάνει αυτό που έκανε, είναι ξεκάθαρο αυτό. Από εκεί και πέρα ο κανονισμός λέει ότι είναι κόκκινη άρα σωστά δόθηκε.
Το αν ο κανονισμός είναι σάπιος είναι άλλο θέμα, ο διαιτητής όμως έκανε αυτό που όφειλε να κάνει
Και ας έλεγε τις μαλακίες του ο Σωτηρακόπουλος όπως πάντα.
Καλά, ο Σωτηρακόπουλος είναι κολληματίας άνευ προηγουμένου ορισμένες φορές, αν του καρφωθεί κάτι στο μυαλό δεν του φεύγει με τίποτα. Η πτώση του παίχτη της Ατλέτικο ήταν οριακά για γέλια. Εντάξει, είπαμε, δίνονται γελοία πέναλτυ, αλλά ευτυχώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο.
Τρομερό σημάδι ο Μανέ!
Είναι παιχταράς, πως να το κάνουμε
Κάποια στιγμή να σταματήσεις να ποστάρεις.
Κοίτα, αν θυμάσαι την κόκκινη στο Σουηδία - Ουκρανία στο Euro ας πούμε, σε τέτοιες περιπτώσεις που βρίσκει γεμάτη μπάλα και μετά έρχεται ο άλλος ετεροχρονισμένα με δική του ευθύνη και τραυματίζεται, συμφωνώ. Αλλά όταν μιλάμε για κεφάλι ή και γενικά ψηλό παιχνίδι (φάση καρατιά Ντε Γιονγκ στον τελικό με Ισπανία που δε θυμάμαι καν αν ήταν κοντά στη μπάλα αλλά και να ήταν, πάλι κόκκινη θα 'ταν για μένα), εκεί νομίζω τραβάμε μια γραμμή, εκτός αν μιλάμε για ατύχημα τύπου πάει να κάνει κάποιος ψαλίδι και δεν βλέπει τον άλλο πίσω του που πάει για κεφαλιά
Ναι είναι κάπως φλου έτσι όπως το έθεσα αλλά τα χτυπήματα στο κεφάλι είναι ό,τι πιο επικίνδυνο. Αυτά στα πόδια χαλάνε καριέρες, στο κεφάλι δυνητικά ζωές