Champions League 2021-2022

Παλι καλα που δεν εισαι φανατικος, προχωραμε

Αποχωρησε μονος σου

Για συνελθε που θα σου δωσω και αξια ετσι οπως μιλας. Μαθε τροπους και γινε ανθρωπος. Ειπα, προχωραμε.

Ειδα σχολιο του Ferdinand που ελεγε οτι δεν γινεται να βαζεις τον Μεσσι στο εδαφος και οτι αν ηταν αυτος στην Παρι ως ενας απο τους αλλους παικτες, θα του ελεγε να σηκωθει και θα επαιρνε την θεση του.

Διαφωνω καθετα φυσικα. Για μενα καταρχας δειχνει τεραστιο χαρακτηρα το να μπει ο Μεσσι σε αυτην την θεση, γιατι πολυ απλα βαζει την ομαδα πανω απο τον εαυτο του. Εκτος απο αυτο, ειναι ο πιο κοντος εκει μεσα, τι να κανει, να κατσει στο τειχος με τον κινδυνο να περασει η μπαλα απο πανω του?

Μαγκια του και σεβασμο βασικα. Και καλα εκανε που πηρε αυτην την θεση, αλλωστε αργοτερα στο ματς πηγε κι ο Εμπαπε στην ιδια θεση ξαπλωτος.

1 Like

Ας στήσει έναν ανδριάντα η United στον De Gea, είναι απορίας άξιο πως κέρδισε. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος όμως, έτσι πάει η μπάλα.

2 Likes

Πραγματικα ομως. Η Βιγιαρεαλ εχασε απειρες ευκαιριες να προηγειται ακομα και 0-3 και το πληρωσε.

Μπαρτσελονα για λυπηση φετος, θα αποκλειστει στους ομιλους και ισως να μη βγει και Τσαμπιονς Λιγκ του χρονου.

Φεντερικο Κιεζα ενας απο τους 5 καλυτερους επιθετικους στον κοσμο για μενα αυτην την στιγμη, μαζι με Μεσσι, Χοολαντ και Λεβαντοφσκι. Βαλτε καποιον για 5ο.

Η Τσελσι πληρωνει το οτι ειναι υπερπληρης σε αμυνα και κεντρο, αλλα η επιθεση της δεν ειναι εξισου αστρονομικα καλη.

Μπαγερν απλα ισοπεδωτικη, εκπλησσομαι που δεν το πηρε περυσι προσωπικα, φετος περιμενω να παει τελικο.

Πηγαινε δες σε κανα λεξικο την φραση κοιμηθηκε ο θεος. Σε παραδειγμα θα εχει το περσινο Μπαγερν Παρι. Αν επαιζε ο Λεβα στο 1ο ματς η Παρι οχι απλα δεν θα ειχε νικησει αλλα θα ειχε μαζεψει και πολλα τεμαχια.

Ποσο γουσταρω τα αποτελεσματα της Ρεαλ κ της Μπαρτσελονα

2 Likes

Ε καλα εχει κοιμηθει ο θεος σε πολλα περισσοτερα ματς πολυ περισσοτερο απο εκεινα, δεν ειναι οτι η Μπαγερν ηταν ισοπεδωτικη, και η Παρι ηταν επισης μια πολυ καλη ομαδα με τον Τουχελ :stuck_out_tongue: Αλλα ναι προφανως ελειπε ο Λεβαντοφσκι. Οπως και να χει, φετος ειναι απλα παλι πανισχυροι.

Προβλεπω τετραδα Μπαγερν - Παρι - Τσελσι και μια ακομα εκ των Γιουβεντους - Λιβερπουλ. Οι αλλες ειναι αποδυναμωμενες, και η Μαν Σιτι μου φαινεται μετρια φετος προσωπικα. Εστω προς το παρον.

1 Like

Σε κανενα απο τα δυο ματς με την Παρι δεν ειχε παιξει περσι ο Λεβαντοφσκι (και ο Τουχελ ειχε ηδη φυγει). Ειχε τραυματιστει παιζοντας στο Πολωνια-Ανδορρα, που μαλιστα ηταν και φιλικο.

1 Like

Α εγώ είπα Τουχελ γιατί είχα στο μυαλό μου 2020… Χαζός. Ακόμα ομάδα του Τουχελ ήταν βέβαια

Απογοητευτικό αποτέλεσμα απέναντι στο Ιταλικό κατενάτσιο . Στο λονδινο θα χασει η σιχαμενη

Ειμαι team Haaland. Ελπιζω να μην παει σε καμια αντιπαθητικη ομαδα, αν και οι πιθανοτητες ειναι λιγες.

1 Like

Και εγω team Haaland :wink:

Χαμος λιγακι με τα γκολ σημερα ε?

Πενταρα η Σιτι στο Βελγιο
Τεσσαρα η Σπορτινγκ στην Τουρκια
Τεσσαρα η Ρεαλ στην Ουκρανια
Τρια προς το παρον ο Αγιαξ απεναντι σε Μπορουσια
2-2 καυτο ματς στην Μαδριτη μεταξυ Ατλετικο και Λιβερπουλ *
Κηδεια στο Παρισι η Λειψια προς το παρον
Θα χασει βαθμο στην 3η αγωνιστικη η Σεριφφ στο Μιλανο
Αδιαφορο το Πορτο - Μιλαν 1-0 προς το παρον

*(γελαω νευρικα με την κοκκινη στον Γκριζμαν)

Είναι όντως πολύ αστείο. Ελπίζω να μην πάθεις τίποτα από τον πόν… εεεε, από τα γέλια εννοώ.

Ωραίο ματς πάντως. Όσο κι αντιπαθώ τον Σιμεόνε και την κωλο-ομάδα του, παραδέχομαι ότι είναι τρομερός προπονητής και ότι οι παίχτες του είναι στρατιώτες για πάρτη του. Το έχει στον μέγιστο βαθμό αυτό το πράγμα και νομίζω ότι είναι ο προπονητής που είναι πιο ταυτισμένος με την ομάδα του. Επίσης, έχει ίσως και τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο. Ευτυχώς όμως τους κερδίσαμε.

2 Likes

Δεν είναι το γέλιο είναι ο πονος. Πρωτιά στον όμιλο . Ουτε το χέρι στον Κλοπ δεν έδωσε ο αντιπαθεστατος Σιμεόνε…

Σωτηρακόπουλε μην σχολιάζεις ξανά αγώνα της Λίβερπουλ

^ εσυ οταν μιλας για Λιβερπουλ

Τραγικη η κοκκινη. Δεν τον ειχε δει ο Γκρηζμαν τον Φιρμινο, ηταν αθελα του, κιτρινη επρεπε να παρει. Αλλα ενταξει, εχουμε πει, οταν χαλαει το ματς ο διαιτητης αλλα κερδιζει η ομαδα σου ολα καλα, οταν ειναι δυο ασχετες ομαδες, τοτε ειναι αχρηστος ο διαιτητης, ελα οκ τα παμε

Μπορουσες να βρεις και καλυτερη γωνια για το χτυπημα παντως :sweat_smile:

Οταν η ομαδα σου χανει αδικα και μεσα στην ενταση του αγωνα, ε εχεις και νευρα, μαλακια του αλλα τον συγχωρουμε. Κριμα για τον Κλοπ που ειναι λατρεια και κυριος.

Είπαμε, ως φίλος που είσαι σε λυπάμαι (λίγο) που πονάς, ως Τσουκαλάς που είσαι, απλά ρούφα χωρίς αύριο :stuck_out_tongue:. Όταν παίζει η Λίβερπουλ, δες γουότερ πόλο καλύτερα, αφού δεν μπορείς να έχεις ούτε 1% αντικειμενικότητα. Αφού σε χαλάει ρε παιδί μου, άστη να πάει. Τι βίτσιο είναι αυτό;

1 Like

Σχολιασα ολους τους αγωνες, μονο σε αυτον εσκασε η παραγκα, δεν ειναι τυχαιο, τι να γινει τωρα.

Ετσι πουτσα, ρουφαμε απο την κοκκινη ομαδα του λιμανιου, αν ειχατε καλυτερη ομαδα θα κερδιζατε και διαιτησια κτλ, εχει ολο το πακετο η Θλιβερπουλ οπως μια αλλη ομαδα με τετοια νοοτροπια απο τους οπαδους τους

Προχωραμε.

Σόλαρε μόνος σου, δε χρειάζεται να τροφοδοτήσω τον πόνο σου.

Τραγικός σε όλα

1 Like