Αν συνεχίσει με την ίδια ένταση η Bayern όλα παίζουν. Από την άλλη, το να μεταμορφωθεί σε σοβαρό ποδοσφαιριστή ο Σανέ δεν το κόβω άρα δύσκολα τα πράγματα. Διασκεδαστικό ματς.
Ρε συ πιστεύεις ότι μπορούν να βάλουν 3 γκολ σε ένα ημίχρονο;
Σ’ αυτά τα ματς θες την αποτελεσματικότητα των Ρόμπεν και Ριμπερί, όχι τις φλυαρίες του Σανε.
τα έχει κάνει πολλάκις η Μπαγερν αυτά
τώρα θα μου πεις ΑΥΤΗ η Μπαγερν ;; Δεκτό
εντιτ : μπα , επιπέδου Ολυμπιακού η αμυντική λειτουργια της
τρομερό σεντερ μπακ και στα 2 ματς . Κοντραρει Παπασταθο
Ήρθε η ώρα της Σίτι λέω
Μια φάση έκανε σε όλο το ημίχρονο και προηγείται…τι είναι αυτό το πράγμα με αυτή την κωλοομάδα.
Ετσι ειναι οι μεγαλες ομαδες με φανελα, ιστορια και γηπεδο
Γκολάρα ο ο Βινισιους γκολάρα και ο Ντε Μπροινε. Οι της Ρεάλ έχουν φωνάξει για 5 χέρια, και πρώτη φορά νομίζω βλέπω παιχνίδι της που το κοινό φωνάζει όταν κόβει αντίπαλο. Πήγε τώρα και ο Καρβαχαλ να κόψει την μπάλα στον Γκρίλις, αλλά δεν τον βρήκε από πίσω, πραγματικά δολοφόνος
Ίντερ - Μίλαν σήμερα στο ΜΕGA για τα ημιτελικά του Champions League αλλά
ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ,
θα δούμε debate των πολιτικών αρχηγών.
A, thanks και ήθελα να δω αν δείχνει κανά ματσάκι η τηλεόραση σήμερα.
Ειλικρινά θεωρώ το Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτιζάν στην Ευρωλίγκα πολύ πιο ενδιαφέρον ματς από το Μίλαν - Ίντερ στο ποδόσφαιρο.
Είναι και μετά το debate αυτό.
Την ίδια ώρα είναι, στις 22:00 και τα δύο παιχνίδια. Το ποδόσφαιρο σε CosmoteTV/MEGA και το μπάσκετ στη Nova.
Απλά δεν έχω Nova σπίτι και βαριέμαι να τρέχω έξω στις καφετέριες. Αν είχα Nova εννοείται θα έβλεπα το μπάσκετ. Τώρα θα κάτσω να δω debate.
Virtual Fireplace > Inter - Milan >>>>>> Political Debate
Κρίμα που δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου να την κρατήσω κλειστή την ώρα που θα κάνουν προσημειωμενες ερωτήσεις τα σκουπιδια και θα απαντάνε τα κατακάθια
Γελασα δυνατά, ευγε!
Μπράβο, μην το δείτε να γίνει ματσάρα να έρθει κανένα 6-4
Βάλε μωρέ Μπαφστρημς στο pc να δεις το μπασκετάκι.
Έπρεπε να το διαβάσω δύο φορές.