Champions League 2022-2023

Ο Χαλαντ έχει κερδίσει κατά κράτος την μάχη της συμπάθειας και με αυτά που κάνει δεν θα υπάρχει συζήτηση ούτε για τα εντός γηπέδου σε λίγο

1 Like

Εγώ αν ήμουν ο Μπαπες, θα πλήρωνα τον Μέσι όσο παίζω μαζί του μπας και μου μάθει λίγη μπαλα

2 Likes

Το χελωνονιντζάκι μπορεί να θέλει να φύγει αλλά έχει υπογράψει 3ετές συμβόλαιο και η Παρί δεν τον δίνει.

Οπότε μπορεί να χτυπιέται όσο θέλει. Μόνο στη Λίβερπουλ τον δίνουν.

Βασικά οπουδήποτε εκτός της Ρεάλ λες και είναι μικρά παιδιά ξέρω γω

Διετες εχει υπογραψει.

Παντελώς αστεία κόκκινη και πέναλτυ εναντίον της Μίλαν. Για να λένε πως δεν είναι κόκκινη μέχρι και οι Άγγλοι εκφωνητές, καταλαβαίνετε.

1 Like

Ε?

Μολις ειδα τις φασεις. Μιλαμε για ορισμο του πεναλτι, και ορισμος της κοκκινης καρτας. Ο αμυντικος τον πιανει απο πισω και τον τραβαει και με τα 2 χερια γυρω στις 3 φορες. Προς τιμην του επιθετικου της Τσελσι που δεν πεφτει με την μια, αλλα δε θα επρεπε να τιμωρειται ενας παικτης επειδη δεν κανει θεατρο.

Δεν υπαρχει πιο καθαρη φαση απο αυτην οσον αφορα τον συνδυασμο πεναλτι/κοκκινης. Το οτι λενε οι Αγγλοι εκφωνητες οτι δεν ειναι κοκκινη (ή και πεναλτι?) μαλλον ΣΦΡΑΓΙΔΑ πιστοποιησης για το αντιθετο ειναι. Οι εκφωνητες που ακουσα εγω παντως (ο ενας Αγγλος) το ειδαν πεντακαθαρη κοκκινη.

Πάντως για να τα λέμε όλα, στη σύγκριση Χάαλαντ - Εμπαπέ εννοείται ότι προτιμάμε τον δεύτερο. Δηλαδή ο Εμπαπέ κάνει φοβερά σλάλομ και σημειώνει αδιανόητες γκολάρες.

Ο Χάαλαντ βάζει πολλά γκολ αλλά τα βάζει πάνω απ’ τη γραμμή ή μέσα από τη μικρή περιοχή. Δεν κάνει σόλο ενέργειες.

Κοιτάξτε τι φοβερό γκολ έβαλε ο Εμπαπέ τις προάλλες με την Αυστρία κάτι που δεν κάνει ο Χάαλαντ:

Αλάνι Μινιολε.
Έκλεισες σπίτια.

1 Like

Ισως δεν εχεις δει τι εκανε ο Haaland τοσα χρονια με την Μπορουσια ε? :stuck_out_tongue:

Νορβηγος παικταρας που θα μεινει στην ιστορια ως ο καλυτερος σεντερ φορ της δεκαετιας με λαμπρο μελλον, εναντιον κακομαθημενου ανωριμου εγωιστη καραγκιοζακου που νομιζει οτι επειδη βαζει αρκετα γκολ πρεπει να του δωσουν το κλειδι της πολης του Παρισιου ισως. Ευκολη επιλογη νομιζω, κανενας Μπαπε ποτε και πουθενα.

1 Like

Με Γκάβηδες και Σερτζι Ρομπέρτους δεν πάμε πουθενά παιδιά…

Εννοείται ότι προτιμάμε τον πρώτο

Πικέ λογικά η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού.

Το λες και αυτοκτονια αυτο που γινεται στην Βαρκελωνη (!)

Ανικανότητα το λες.

Εσυ μπορει να το λες ανικανοτητα,
εγω το λεω αυτοκτονια με τον τροπο που εχει ερθει προς το παρον :stuck_out_tongue:

Βεβαια παιζει σοβαρα και το ενδεχομενο να μην εχει φανελα η Μπαρτσελονα (!)

Μόνο φανέλα έχει απ’ ότι φαίνεται.

Δεν βλεπω πουθενα τον Μεσσι στο γηπεδο, οποτε δε νομιζω οτι βλεπω παλιο αγωνα.
Γιατι σε αυτον που βλεπω η Μπαρτσελονα την εχει πατησει την Ιντερ. Και καπως χανει.

Βασικά το ξαναείπα είναι σαν τραμπάλα που κάθονται από την μια 10 άτομα (επίθεση/κέντρο) και απ την άλλη ένας (άμυνα). Τεράστια ανισορροπία στο ρόστερ της μπάρτσα με άμυνα για γέλια. Δεν πας μακριά με τέτοια ανισορροπία στο τσου λου

Μα αυτό είναι το πρόβλημα, το ότι ενώ την έχει πατήσει τελικά χάνει και θα μπορούσε να χει φάει κι άλλα 2.

Θα αποκλειστεί και θα φάμε και την Ίντερ στη μάπα για 2 αγώνες ακόμη, σκατά :exclamation: