Champions League 2022-2023

Καλα θα μπορουσε και να κερδιζει 3-0, δεν λεει πολλα αυτο.

Οταν το σκορ ειναι 1-1 και θελεις την νικη οπως και δηποτε, θα ρισκαρεις και θα παιζεις με 10 ατομα μπροστα απο το κεντρο. Θα ηταν τεραστιο σφαλμα να μην το κανει, σε αυτο το σημειο. Ε την πατησε στην αντεπιθεση, ιστορια που εχουμε δει 1000 φορες ξερω γω στο ποδοσφαιρο. Αυτοκτονια δηλαδη :stuck_out_tongue:

Μαζι σου ειμαι. Το κλεβει η ιντερ μεχρι τωρα. Καταλαβαινεις οτι εχει δρομο η μπαρτσα ακομα, η Μπαγερν πχ θα το ειχε καθαρισει με συνοπτικες διαδικασιες το ματς

Εμ αυτα γινονται οταν εχεις τον Ντεμπελε να παει για την τριπλα και την δοξα ενω ο Ανσου Φατι ειναι μονος του και τρεχει προς την μικρη περιοχη για το πανευκολο γκολ.

Προσωπικα δε μου λεει σχεδον τιποτα το να βλεπω την Μπαρτσελονα χωρις τον Μεσσι :sweat_smile:
Οριακα γελαω και με την καταντια της δηλαδη μετα απο τοσες μαλακισμενες αποφασεις της διοικησης μεσα σε 5 χρονια.

Ωπ Λεβα (!)

Ματσαρα. Άμα την έσπαζε και ο Ασλανι στο τέλος θα είχαμε και κηδεία

Με Ντόρτμουντ όντως δεν τον είχα παρακολουθήσει ιδιαίτερα. Πιο πολύ φέτος με τη City έχω δει κάποια γκολ.

Τον Ντονατέλο τον γούσταρα αλλά τελευταία μου τη σπάει κι εμένα. Όχι σαν παίχτης αλλά με αυτά που κάνει εκτός γηπέδου, ότι ζητάει τώρα να ξαναφύγει κτλ

Τώρα για το Ίντερ - Μπαρτσελόνα πάμε για 52,7 εκατομμύρια ευρώ οικονομική ζημιά για τη Μπαρτσελόνα. Κάπου τόσο αναμένεται να φτάσει η χασούρα απ’ ότι διαβάζω αν μείνει εκτός συνέχειας Champions League (που θα μείνει δηλαδή).

Εντάξει τι να κάνουμε τώρα, that’s life. Ή that’s football στην περίπτωσή μας. Καλό Europa και φέτος.

Ματσάρα όπως και νά 'χει. Ευτυχώς που δείχνει το MEGA κάθε Τετάρτη τον καλύτερο αγώνα του Champions League και μπορεί να τα βλέπει όλος ο κόσμος.

0-2 έχασε χτες η Σέλτικ μες την έδρα της με μόλις 1 βαθμό στον όμιλο, τελευταία και καταιδρωμένη. 1-7 σήμερα η Ρέιντζερς την ξεφτίλισε η Λίβερπουλ. Γενικώς ανύπαρκτο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο.

Καιρος ηταν να το καταλαβεις!!

Γιατι ποτε διαφωνησα με αυτο :stuck_out_tongue:

Οι δυο χειροτερες ομαδες του Champions League με διαφορα απο την τριτη. Ξεφτιλα για τον θεσμο βασικα. Οχι μονο ξεφτιλιζονται οσον αφορα τα σκορ, αλλα παρουσιαζουν και επιεεικως τρισαθλια εικονα. Ενταξει η Σελτικ κατι κανει, αλλα η Ρειντζερς ειναι πραγματικα βασανιστηριο για τα ματια.

Και οχι, η Βικτωρια Πιλζεν δεν ειναι χειροτερη απο καμια απο τις δυο σκωτσεζικες, κι ας εχει μηδεν βαθμους. Επεσε στο group of death, αντε παρε βαθμο απο Bayern, Inter & Barcelona. Παιζει πολυ πιο συμπαθητικο ποδοσφαιρο απο τις δυο εκ Σκωτιας. Ασε που αγαπαμε Τσεχια γενικα.

1 Like

Πες τις δύο μαγικές λεξούλες!!!

Ενας μικρος χαμουλης γινεται σημερα παντως απο γκολ.

Η Γιουβεντους θα αποκλειστει και μαθηματικα απο την συνεχεια, ενω η Μπενφικα το παει για κατακτηση 1ης θεσης σε ομιλο με Παρι και Γιουβεντους, το λες και κατορθωμα.

Δυο πανεμορφα γκολ και 1 ασιστ σε ενα ημιχρονο για τον :goat: στο Παρισι.

Τσελσι και Μιλαν μαλλον καθαριζουν στον ομιλο τους, αν και η Μιλαν ειναι ακομα σε κινδυνο.

Εκπληκτικό γκολ του Εμπαπέ για το 5-2

Τρελη ματσαρα στην Πορτογαλια, η Γιουβεντους επεστρεψε στο ματς με δυο γκολ στο 77’ και το 79’ και εκανε το σκορ 4-3, ενω μολις εχασε δυο μεγαλες ευκαιριες για το 4-4 στο 87’ και το 91΄.

Η φάση της χρονιάς είναι εύκολα η τελευταία στο Ατλέτικο - Λεβερκούζεν.
Καλό. Πολύ καλό.

1 Like

Το πιστέψαμε στο 72’, αλλά μας το έφαγε ο βαρ

Δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο ξανα οσα χρονια βλεπω μπαλα… για καποιον λογο αυτο το γηπεδο προσφερεται για τρελα δραματα ολη την ωρα, με πρωταγωνιστρια φυσικα την Ατλετικο Μαδριτης. Το χαρηκα παρα πολυ ομως, γιατι πλεον δεν αντεχω ουτε εγω αυτην την ομαδα, κι ας μην ημουν τοσο επικριτικος στο παρελθον μαζι τους οσο αλλοι.

Εντωμεταξυ, αυτο το ματς θα μπορουσε ανετα να εχει τελειωσει 5-5. Κλαιω λιγακι που η ισοπαλια αποκλειει μαθηματικα και τους δυο απο την συνεχεια, ενω αν κερδιζε καποια απο τις δυο θα ειχε ελπιδες για προκριση.

5-5 θα μπορουσε να εχει τελειωσει και το Αιντραχτ Φρανκφουρτης - Μαρσειγ. Φοβερη ματσαρα, και αυτος ο ομιλος εχει παρει φωτια πλεον, αφου και οι 4 ομαδες μπορουν να προκριθουν. Σπορτινγκ - Αιντραχτ και Μαρσειγ - Τοτεναμ τελευταια αγωνιστικη, και οποια ομαδα κερδισει προκρινεται. Οι Τοτεναμ και η Σπορτινγκ εξασφαλιζουν προκριση και με ισοπαλια.

1 Like

Απιθανο γκολ και φοβερη ασιστ απο τον Μεσσι.

Η καλυτερη ενεργεια του αγωνα ομως ειναι αυτη του Νεημαρ στο 65’ που περασε 5 παικτες και εδωσε μια απο τις καλυτερες πασες που εχω δει ποτε, που ομως δεν εγινε ασιστ γιατι ο μαλακακος ο Μπαπε εχασε το τετ α τετ. Εγκλημα σε ομαδα που παιζουν Μεσσι και Νεημαρ να αναλαμβανει αυτος την εκτελεση εστω και ενος πεναλτι παρεμπιπτοντως.

Ωραιο ματσακι πρεπει να ηταν αυτο, 4-3 τελειωσε και σχεδον ολα τα γκολ ηταν πανεμορφα.

Δεν παίζει Ελλάδα το βίντεο που έβαλες.

Εν τω μεταξύ είναι θέμα ότι δεν υπάρχει θρεντ για το γαλλικό πρωτάθλημα. Ή έστω ένα τόπικ για την ΠΣΖ. Τόσες ξένες ομάδες έχουν δικό τους τόπικ εδώ μέσα που δεν πιάνουν μία μπροστά στην Παρί.

Κι εγώ την άλλη φορά αναγκάστηκα να βάλω το βίντεο σε ψιλοάσχετο θρεντ.

Μαλακια… ε βρειτε τα στιγμιοτυπα απο τον αγωνα Παρι - Τρουα :stuck_out_tongue:

Μπορεις παντα να το φτιαξεις εσυ. Και για La Liga και για Serie A θα επρεπε να υπαρχουν τοπικς, αν και μαλλον η καλυτερη ιδεα θα ηταν να υπαρχει τοπικ “Ευρωπαικα Πρωταθληματα” ή κατι τετοιο. Δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα αν μπαινει σε αυτο το τοπικ καποια ειδηση ή στιγμιοτυπα της Παρι Σεν Ζερμεν προσωπικα. Εγω απλα εβαλα το βιντεο για να απολαυσει τις γκολαρες οποιος γουσταρει να βλεπει ποδοσφαιρο.

Δεν χρειάζεται το είδα live bitches😛

Φανταστικός Μέσι

1 Like

Αυτή τη φορά το πιστέψαμε στο 45+2 που το φάγαμε και δε μας το έφαγε ο βαρ στο 95

:rotating_light::large_blue_circle: ❜❜𝝙𝝚𝝢 𝝥𝝦𝝤𝝟𝝚𝝞𝝩𝝖𝝞 𝝢𝝖 𝝖𝝥𝝤𝝬𝝮𝝦𝝜𝝨𝝮 𝝖𝝥𝝤 𝝩𝝜 𝝥𝝖𝝦𝝞 𝝖𝝢 𝝙𝝚𝝢 𝝟𝝖𝝩𝝖𝝟𝝩𝝜𝝨𝝮 𝝚𝝢𝝖 𝝨𝝜𝝡𝝖𝝢𝝩𝝞𝝟𝝤 𝝩𝝦𝝤𝝥𝝖𝝞𝝤❜❜

:goat::speaking_head: Λιονέλ Μέσι

Καταλαβαίνει ο καθένας δηλαδή ότι το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν φέτος.

Τέλος και στις φήμες ότι το καλοκαίρι επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα. Άλλωστε γιατί να φύγει από την Παρί για να πάει σε μια ομάδα μικρότερου βεληνεκούς.