Εγώ κατάλαβα ότι δεν θα φύγει ποτέ με βάση αυτή τη δήλωση
Φετος ο ιδιος κανει πολυ καλη σαιζον μεχρι στιγμης.
Κάνει την καλύτερη σεζόν από οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή φέτος. Προς το παρόν τουλάχιστον.
Αν πάρει το παγκόσμιο?
Αυτο περιμενει ο Γιαννης πως και πως
Προς επιβεβαίωση όσων λες.
Μου ειναι σχετικα αδιαφορο το αν θα παρει ο Μεσσι το World Cup προσωπικα. Θα ηταν η προτιμηση μου, καθως παραδοσιακα γουσταρω Ιταλια και Αργεντινη, αλλα και να μην το παρει δεν εχει απολυτως τιποτα να αποδειξει σε κανεναν πλεον. Απλως αν το παρει, δε θα υπαρχει πλεον (ή μαλλον δε θα επρεπε να υπαρχει, σιγουρα θα υπαρχει) καμια ενσταση για το αν ειναι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης ολων των εποχων, και σιγουρα καμια ενσταση για το Ballon D’Or της επομενης χρονιας.
Τι έβαλε πάλι ο Εμπαπέ !!
Τι του τραβούσε τη φανέλα ο άλλος, δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Απλά ΚΛΑΙΩ με στημένο στο Ισραήλ. Γαμιοληδες Μακάμπι Χάιφα… Πόσο πεταμενοι ρε. Έφαγαν 6 γκολ για να βγει η Μπενφίκα πρώτη. Ευχομαι να κληρωθεί με Λίβερπουλ και να φάει 8 γκολ από τους Άγγλους
Καλό είναι το 21%.
Ίσως να ευχαριστηθείς κι εσύ την πρώτη και ίσως τελευταία φορά που θα στηρίζω την κωλοομαδα σου Τώρα βλέπω εντωμεταξύ ότι η Λίβερπουλ μπορεί να κληρωθεί μόνο με 4 ομάδες… Και οι δύο είναι Μπάγερν και Ρεάλ. Μάλλον εσύ πρέπει να ξεκινήσεις τις προσευχές
Μηδενικες πιθανοτητες να συμβει κατι τετοιο. Θα φροντισω κι εγω
21% ειναι οι πιθανοτητες.
Η φετινη Μπενφικα οσο καλη ομαδα και να ειναι, μου ειναι η πιο αντιπαθης απο τις 32 των ομιλων.
H ομαδα σου ειναι στην δευτερη θεση στο συγκεκριμενο ranking
Μια χαρα αυτη η Μπενφικα, εχει και Βλαχοδημο που ειναι συμπαθες παιδι και κανει πολυ καλη χρονια.
Στα παπαρια μου ο Βλαχοδημος, δεν ειναι μπατζανακης μου, πρεπει να τον στηριξω επειδη ειναι Ελληνας? Δε με πειθει κανενας οτι η χθεσινη 6αρα δεν ηταν στημενο, οποτε οχι, καθολου μια χαρα. Αν οντως κληρωθουν με Λιβερπουλ τουλαχιστον θα φυγει η 1 απο τις 2.
Ναι ρε, την εξαρα αλλωστε δεν την εφαγε η ιδια ομαδα που πριν μια βδομαδα εφαγε εφταρα απο την Παρι. Τι να σε πεισει καποιος, η Μακαμπι ειναι μια ομαδα που παιζει ανοιχτα, οταν βρει απεναντι της μια πολυ καλυτερη της ομαδα υπαρχει κινδυνος να φαει πολλα. Εσυ ομως δεν πειραζει, μην τα σκεφτεσαι αυτα, να λες οτι ειναι στημενο και να μην αφησεις κανεναν να σε πεισει για το αντιθετο. Τα πηραν οι Εβραιοι και ανοιξανε τα ποδια σαν πουτανες, ωραιο ποιημα, το φανταζομαι ηδη σε καφενειο απο μεσηλικα που μολις εχει χασει under στο στοιχημα και λεει τον πονο του με τσιγαρο στο χερι και Άμστελ στο τραπεζι, σε κοντο ποτηρι
Αυτο περιμενα τοση ωρα, ακομα ενα ξεπλυμα για τις πεντακαθαρες και τιμιες ομαδουλες οπως η Μπενφικα, οταν για αλλες κι αλλες ομαδες ριχνεις ανελεητο κραξιμο για οικονομικους λογους (αν ειναι δυνατον).
Το ιδιο ειναι η Παρι και η Μπενφικα, ναι ρε, και το ιδιο ειναι να τρως 7αρα στο Παρισι με το να τρως 6αρα στην εδρα σου οοοοοοοοκ ειπαμε, το ποδοσφαιρο ειναι πεντακαθαρο εκτος απο τις βρωμιαρες που αντιπαθεις
Ωραιο το ευφυημα σου, αλλα δεν εχω παει κυριολεκτικα ποτε σε καφενειο, δεν παιζω ποτε στοιχημα, δεν καπνιζω, και εχω πιει Αμστελ το πολυ 4 φορες στην ζωη μου. Οτι βολευει ομως.
Να σου θυμησω οτι μολις την προηγουμενη βδομαδα η Γιουβεντους εφαγε τεσσερα απο τη Μπενφικα. Αλλα ναι, πες εσυ για στημενα και για ξεπλυμα. Και ξερεις με ποιανου τη φωνη στο καφενειο, ετσι ;
Νομίζω αδικεί την Μπενφίκα το ότι είναι στημένο. Οι Πορτογάλοι κάνανε πολύ καλα ματς στον όμιλο και στην τελική 2 ευκαιρίες είχε η Παρί να κερδίσει την Μπενφίκα και δεν τα κατάφερε. Καλά να πάθει