Champions League 2023-24

Ξαναδές τα ποστ και θα δεις ότι εσύ το συνέχισες μετά από 5 ώρες και το γύρισες στην Μπαρτσελόνα, αντί να πανηγυρίζεις.

Επίσης μην είστε μλκες, ο ένας με είπε κακομοίρη πριν μερικές ώρες, τώρα τρεις λαλούν, προσέχετε λίγο πως μιλάτε, ειδικά σε εμένα που δεν έχω χαρακτηρίσει κανέναν ποτέ εδώ μέσα.

1 Like

Φάνηκε από το πρώτο ριπλέι, κάλυπτε με το χέρι. Ανεπίτρεπτο σφύριγμα την εποχή του var, δεν αλλάζει τη μαλακία του Τούχελ.

Έχω πει ότι ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα, θυμάμαι μάλιστα ότι έλεγα πως ένα αποτέλεσμα του τύπου 2-1 θα ήταν πιο δίκαιο, και εξακολουθώ να λέω το ίδιο. Ευτυχώς όλα διορθώθηκαν στο δεύτερο παιχνίδι.

Το να κατηγορουμε παντα τον προπονητη σε αυτες τις περιπτωσεις, λεγεται και ξεπλυμα.
Το εχουμε δει πολλες φορες το εργο. Το 2019 εφταιγε ο Βαλβερδε, τωρα ο Τουχελ, πριν κανα μηνα εφταιγε ο Τσαβι που το γυρισε η Παρι… βεβαια στην ρεμονταδα εφταιγε η διαιτησια κι οχι ο προπονητης της Παρι που αφησε να μπουν 6 γκολ, στις προκρισεις της Ρεαλ επι της Μπαγερν 2017, 2018 εφταιγε η διαιτησια, κ.ο.κ.

Μηπως η διαιτησια φταιει οταν αποκλειονται ομαδες που γουσταρεις, αλλα οταν εισαι αδιαφορος ή ουδετερος φταιει ο Τουχελ, ο Τσαβι, ο Μουρινιο, και ο καθε φουκαρας του οποιου η ομαδα αδικηθηκε? :stuck_out_tongue:

Λογικο, ΟΤΙ εχασε η Λιβερπουλ επρεπε να μπει, αλλα τα δυο τετ α τετ του Ντεμπελε χαθηκαν δικαια. Για 2-1 ηταν το ματς οχι για 5-0, μια χαρα.

Ποσο ηρθε η Μπαρτσα στο ΤσουΛου αποψε;

Μη με πει κανείς τρολ, γιατί με οσα εχω δισβασει εδω μέσα, θα επαιρνα ορκο οτι επαιζε…

1 Like

Εδω εισαι, μην γινεσαι οφφ τοπικ σε παρακαλω

Τρεις λαλούν έγραψα, λαϊκή έκφραση είναι. Κάτι σαν το ποδόσφαιρο. Δεν σε έβρισα, είσαι ευθικτος. Μια χαρά πανηγύρισα, ήρθα να γράψω δυο πράγματα και διάβαζα καμία 40αρια ποστ για τη Μπαρτσελονα. Μια χαρά απάντησα.

Όχι.

Προσωπικά κατηγόρησα τον Τούχελ μόλις έβγαλε τον Κέην, οπότε δε με νοιάζει τι λες :stuck_out_tongue:

Τι σημαίνει η λαϊκή έκφραση τρεις λαλούν, όταν τη λες σε ένα συνομιλητή σου?

Ειμαι οφτοπικ και διαβάζουμε για το 2009. Ρε τι λετε μερικοί εδώ…

Για τον Κέιν πάντως λένε ότι ζήτησε αλλαγή. Και είναι η πιο λογική εξήγηση για μια τέτοια απόφαση, δεν μπορώ να φανταστώ ότι ακόμη κι ο Τουχελ θα σκεφτόταν τόσο λάθος. Αλλά φαντάζομαι θα μάθουμε σε λίγες ώρες τι συνέβη.

1 Like

Αρα οταν καποιος προπονητης κανει αλλαγη με την οποια διαφωνουμε, ειναι αποδεκτο να κλεψει την προκριση η αλλη ομαδα με την διαιτησια, καταλαβα οκ. Εκτος αν ειναι στην ρεμονταδα, εκει δεν επιτρεπεται. Μαθαινω τους κανονες σημερα!

Ναι, αυτό έγραψα ρε :joy:

Το πήρες για φέτος, φύγε λέμε :stuck_out_tongue:, έχουμε να αναλύσουμε το τετράμπαλο και τη ρεμοντάδα

1 Like

Επίσης καπου εδω να πουμε οτι απαγορεύεται σε καποιον να υποστηρίζει τη Ρεαλ ή τη Λίβερπουλ, ενώ το να εισαι Μπαρτσα ειναι δωρο του θεου στο ανθρωπινο ειδος και τελει και υπό την προστασία της Ουνεσκο.

Όχι, άρα η Ρεάλ τα έχει κάνει όλα άδικα και η Μπαρτσελόνα τα έχει κάνει όλα δίκαια. Ελπίζω τώρα να σταματήσεις :stuck_out_tongue:

Α, και επειδης σε αυτο το τοπικ δε μπορούμε να μιλαμε για τη φετινη σεζον, θυμηθηκα οτι μιλανε για την ιδια ομάδα που εχασε την κουπα στη Σεβιλλη απο Ρουμανους το 86. Για κάθε "καλυτερη ομάδα " εχω αυτο.

1 Like

Ελα, συνοπτικα για να τελειωνουμε.

Τρεις λαλουν = αλλα λεω, αλλα λες. Εισαι ευθικτος, καλο βραδυ.

Πραγματα που κανενας δεν ειπε, ουτε υποννοησε, αλλα γενικα σε συζητησεις καφενειου το strawman φευγει σαν σεπαρτινα, βασικα δεν υπαρχει και τιποτα αλλο εκτος απο strawman

Καλά και η Ρεάλ έφαγε 4 απ’την Αλκορκόν, και αυτή τη χιλιετία μάλιστα, τι πάει να πει αυτό?

Έχει πλάκα που σε ένα σχόλιο που λέω να μη με χαρακτηρίζετε, έχεις απαντήσει δύο φορές και με χαρακτηρίζεις πάλι :stuck_out_tongue: