Champions League 2023-24

1 Like

Ελα, συνοπτικα για να τελειωνουμε.

Τρεις λαλουν = αλλα λεω, αλλα λες. Εισαι ευθικτος, καλο βραδυ.

Πραγματα που κανενας δεν ειπε, ουτε υποννοησε, αλλα γενικα σε συζητησεις καφενειου το strawman φευγει σαν σεπαρτινα, βασικα δεν υπαρχει και τιποτα αλλο εκτος απο strawman

Καλά και η Ρεάλ έφαγε 4 απ’την Αλκορκόν, και αυτή τη χιλιετία μάλιστα, τι πάει να πει αυτό?

Έχει πλάκα που σε ένα σχόλιο που λέω να μη με χαρακτηρίζετε, έχεις απαντήσει δύο φορές και με χαρακτηρίζεις πάλι :stuck_out_tongue:

Μπορώ να κουοτάρω σχεδόν ό,τι έχεις γράψει εδώ μέσα σήμερα, πιστεύω η πιθανότητα να ταιριάζει σε αυτό που περιγράφεις είναι 95%, περίπου όση έχει η Ρεάλ να κερδίσει τον τελικό δηλαδή :joy:

1 Like

Ας κρατησουμε και αυτο να υπαρχει:

:sunglasses: :coffee:

1 Like

Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι όλα αυτά δε θα γίνονταν σήμερα αν δεν έχει δοθεί ποτέ το κάλπικο πέναλτι στον τελικό του 19, και η Τοτεναμάρα το σήκωνε πανάξια αφού 1) καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη συμπαθέστατη Ντόρτμουντ, 2) πέταξε έξω τον καράφλα που χωρίς Μέσι και 150 δις μεταγραφές δεν μπορεί, 3) συνέτριψε τους αχώνευτους ψηλομυτες Ολλανδούς με ανατροπή στο 95, και 4) είχε στα σκοινιά την πολεμική μηχανή του Κλοπ με 60+% κατοχή που έκανε μεγαλοιώδη ανατροπή στον prime Messi?

Ολα οσα εκανες quote, ειναι προσπαθειες να καταλαβω την ανυπαρκτη λογικη σου, δεν επαληθευουν τιποτα απο οσα λες. Σε ποιο απο αυτα που εκανες quote λοιπον, εγραψα ή εννοοησα οτι η Ρεαλ τα κανει ολα αδικα ενω η Μπαρτσελονα τα εχει κανει ολα δικαια? Πουθενα. Απλα οκ, λεμε και καμια ανακριβεια ετσι για την φαση βλεπω :stuck_out_tongue: Επισης, που ειδες να απαγορευω σε καποιον να ειναι οπαδος της Ρεαλ ή της Λιβερπουλ? Πουθενα. Το οτι ο διαλογος μαζι τους ειναι οπως αποδεικνυεις αδυνατον να συμβει, ειναι ενα αλλο θεμα .

Ανοιξα το αλλο τοπικ για να μη σε ενοχλουμε και μου τη λες κι αποπανω? :stuck_out_tongue:

Γελοίο το σφύριγμα του διαιτητή που ακύρωσε το γκολ της Μπάγερν, ανεπίτρεπτη μαλακία. Το ξανάδα τώρα, φαινόταν από τη αρχή βέβαια, αλλά το γάμησε το παιχνίδι στο τέλος. Ευτυχώς δε γίνονται τα αίσχη του παρελθόντος, αλλά θέλουν ακόμα δουλειά οι ΜΑΛΑΚΕΣ, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας του παιχνιδιού το 50-50 για οποιονδήποτε είναι στοιχειωδώς σοβαρός.

1 Like

Ας προσεχε ο Τουχελ που εβγαλε τον Κεην! :stuck_out_tongue:

Δεν αλλάζει η μαλακία του. Στη συνέντευξη μετά είπε ότι όλοι έπαθαν κράμπες και γι’ αυτό τους άλλαξε, αλλά σόρρυ, δε βγάζεις Κέην εκτός αν δεν μπορεί να περπατήσει. Έτερον εκάτερον.

Καλά δεν είναι η πρώτη φορά, το χειρότερο ήταν το πέναλτι με τη Γιουβέντους στο 93 που κέρδιζε 0-3, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα γιατί THREEPEAT MOFOS

1 Like

Αν και φαν της Μεγαλης Κυριας, οχι, δεν ηταν το χειροτερο αυτο, αν και ηταν αρκετα αισχρο.
Στον επομενο γυρο ειχαν ΣΦΑΞΕΙ την Μπαγερν πολυ χειροτερα απεναντι στην Ρεαλ (2018 αυτα)
Και ειχε γινει και το 2017 το ιδιο πραγμα με την Μπαγερν, το 2017 ηταν ακομα χειροτερο βασικα.

Τα λέει ο Τόμας ο Μίλλερ. Δεν είναι ωραίο να δουλεύεις και να σε κλέβουν, κάποιοι το νιώθουν στο πετσί τους συχνά, κάποιοι σπάνια, κάποιοι ποτέ.

Ο Αντσελότι είπε ότι μάλλον ήταν καθαρή η φάση και δεν υπήρχε οφσάϊντ, αλλά να μη φωνάζει η Μπάγερν γιατί ο Κίμιχ, λέει, βούτηξε στο γκολ που ακυρώθηκε. Που ο Νάτσο μόνο τα μάτια δεν του έβγαλε με τα χέρια :joy: :joy:

Ας εορταστεί η μεγάλη και δίκαιη πρόκριση :joy:. Ρε μαλακισμένοι διαιτητές, άχρηστοι, αφήστε το ματς να εξελιχθεί κι αν πρέπει να το ακυρώσετε το γκολ, το ακυρώνετε. Στο κάτω-κάτω δε δίνατε την πρόκριση σε κάποιον αν μετρούσε αυτό το γκολ, παράταση θα παίζανε. Άχρηστοι. Όπως είπε κι ο Τούχελ, δε χρειάζονται τη συγγνώμη τους (που ζητήσανε στο τέλος, όπως είπε ο Ντε Λιχτ). Και δίκιο έχει, έκαναν ένα λάθος που δε διορθώνεται. Αν δε σφύριζε ο μαλάκας και τελικά ήταν οφσάϊντ, θα διορθωνόταν.

Πάμε ρε Μπορούσια για το θαύμα.

3 Likes

Όλοι είμαστε Ντόρτμουντ. Απέναντι στο ισπανικό σίχαμα.

6 Likes

Όλοι εκτός από 3 εδώ μέσα , ίσως και παραπάνω , δεν θα κάτσω να τους μετρήσω κιόλας. Θα παιχθεί ωραία φάση στον τελικό, θα έχουμε λογικά πολλά γραφικά ποστς οποίος και να κερδίσει, κι από τις δύο μεριές :sunglasses::sweat_smile:

Μόλις είδα τα highlights… Από το πλάνο που είδα στο cosmote tv δεν ξέρω αν είναι οφσάιντ ή όχι στο τέλος. Εφόσον σηκώνει τη σημαία ακυρώνει ότι γίνει μετά και έτσι το var δεν ασχολήθηκε; ή το var κοιτάει τα πάντα; Πάντως πλάνο με νοητή γραμμή όπως αυτό που έδειξαν για το γκολ της Ρεάλ, δεν είδα κάπου

Για ποιο λόγο να σηκώσει εκεί τη σημαία; Άστο ρε παπαρίδη να ολοκληρωθεί η φάση

Από τη στιγμή που σφύριξε ο διαιτητής οφσάιντ, είναι σα να μην έγινε η συνέχεια της φάσης, οπότε αφού δεν έχουμε γκολ δεν έχουμε και var για τη φάση.
Για αυτό και θα έπρεπε να το αφήσει, και να σηκώσει τη σημαία με τη λήξη της φάσης. Ώστε σε περίπτωση λάθους να επέμβει το var

1 Like

Αυτό είπα κι εγώ χθες, όπως επίσης και στο 2-1 έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα, αλλά πρόλαβε και το έβαλε, σηκώθηκε πολύ γρήγορα η σημαία και το σφύριξε.

Μετά βέβαια εκτροχιάστηκε η συζήτηση γιατί θέλαμε να μιλήσουμε για την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών και όχι για το παιχνίδι

1 Like

Ακριβως αυτο που λεει ο @mixalis_purple. Ουτε ο εποπτης επρεπε να σηκωσει, ουτε ο διαιτητης να σφυριξει. Τωρα δεν πηγε καν var.