Ναι μωρε, απο την πρωτη στιγμη που ειδα τη φαση, καταλαβα που ηταν το θεμα. Και αυτο λεει ο Ανρι στο σχολιο του. Ειναι σαφεστατος, αλλα αν θελω να το κανω πενηνταρακια “ας μην εβαζε τα χερια του, για να μην εδινε δικαιωμα στον ρεφερι να εφαρμοσει το γραμμα του νομου”. Ο nnnkkk θεωρει βεβαια οτι ο Ανρι εχει κλεψει, αρα δεν εχει δικαιωμα να μιλαει για εφαρμογη κανονισμων, συνεπως το κανω εγω. Για το 300αρι δολαρια που εχασε ο Q, δεν μπορω να βοηθησω με καποιον τροπο.
Ο nnnkkk θεωρεί πως δε χρειάζεται να επικαλείσαι την αυθεντία για τα πάντα, μια χαρά μπορώ να σχολιάσω κι εγώ και όλος ο σέρβερ του rocking και να έχω και δίκιο
Καλη προσπαθεια, αλλα δεν σου αφαιρεσα τον λογο, φυσικα μπορεις να εχεις αποψη (και δικιο ταυτοχρονα). Απλως υπερισχυσε η εμπαθεια στο αρχικο σου ποστ, γραφεις οτι η Ρεαλ θελει 5 λεπτα να ευνοηθει, αργοτερα κανεις σαλτο μορταλε με τον Ανρι και το χερι και δεν σκεφτηκες οτι μπορει να εχεις αδικο.
Αν εγραφες το ακριβως απο πανω ποστ σου ή οτι παιχτηκε μλκ στο VAR, θα μπορουσαμε να κανουμε μια κανονικη συζητηση.
Στο μεταξυ, αποφασισε. Αλλα δεν σου αρεσε η αποφαση, γι’ αυτο βρεθηκαμε να συζηταμε αυτο.
Νο χαρμ φιλινγκς ομως, παρακολουθω τις Βαρουχέικες αναλυσεις σαν να ειμαι ο Μπακοπουλος στην ΕΡΤ και ελπιζω να μην σας ξαναχαλασω τις ωραιες ιστοριες. Ή μπορει και να το κανω, πού ξερεις.
Η αναφoρα στo χερι τoυ Ανρι ειναι πoνoς επειδη 25 Κoυλoυσεφσκι εναν Ανρι δεν κανoυν
Αστιευoμαι και λιγo oλα κoυλ . Αυτη τη στιγμη η Ρεαλ ειναι σε ανoιχτη κoντρα με την uefa λoγω european super league δεν νoμιζω η καλη μας oμoσπoνδια αν ειχε σκoπo να σπρωξει καπoιoν εσκεμενα να τo εκανε σε ενα απ τα μεγαλα της αγκαθια (εκτoς αν παμε με την λoγικη μικρoυ παιδιoυ oτι τoυς δινoυν σφυριγματα για να γλυκαθoυν και να παρατησoυν τo εγχειρημα esl). Πιo πoλυ σαν να εχασε την μπαλα o Βαριστας ειναι η κατασταση.
Τo γκoλ για μενα επρεπε να μετρησει αλλα υπαρχει και μια εξηγηση (τερμα υπερβoλικη αλλα υπαρκτη) πoυ αφηνει παραθυρακι για να δωσει δικιo στην τελικη απoφαση, στoν Ανρι κλπ κλπ. Δεν διαφωνω πως ιστoρικα η ρεαλ ειναι η πιo βoλεμμενη oμαδα στoν θεσμo (ειχε και oμαδαρες βεβαια και την κoρυφαια νooτρoπια για τσoυ λoυ μην τα ξεχναμε και τα ριχνoυμε oλα στoν Φρανκo) αλλα σχoλια τoυ τυπoυ ΄΄αν ηταν στν ρεαλ θα μετρoυσε΄΄ ειναι εικασιες και αχρειαστα.
Και στην τελικη μoυ φαινεται λιγo ειρωνικo πoυ τoν μεγαλυτερo χαμo τoν κανανε oπαδoι της Μπαρτσα απλα και μoνo λoγω κoντρας ξεχνωντας και πως τo καμαρι τoυς δεν ειναι και πoλυ πισω στην ευνoια διαχρoνικα (ειχαν και αυτoι oμαδαρες μην παρεξηγηθω).
Αυτη ειναι η απoψη μoυ σεβαστη και η oπoια δικια σας αλλα νoμιζω ειναι κριμα να τρωγωμαστε και εδω oταν τρωγωμαστε καθε μερα για την σoυπερ λιγδα
Κάθε βράδυ κοιμάμαι και πονάει το κοκκινισμένο από τη Ρεάλ κωλί μου. Επειδή γενικά είναι running theme σε διάφορα θέματα μες στο φόρουμ, αν βγω να πω γαμώ την πουτάνα τη Ρεάλ και σκατά σε κάθε γωνιά του Μπερναμπέου, είναι πολύ διαφορετικό από το να πω “αντί να ακούμε τον Ανρί, ας πούμε σε όλους τους άμπαλους να διαβάσουν το φόρουμ” (όταν το φόρουμ είναι 50 νοματαίοι που γνωριζόμαστε και όχι το φόρουμ των Metallica που έχει 37 εκ family members), σκεφτείτε λίγο τη διαφορά γενικά και πότε είναι fair να χαλιέται κάποιος.
Τον Ανρί τον ανέφερα γι’αυτόν ακριβώς το λόγο, στα παπάκια μου ο Ανρί για να μου εξηγήσει τους κανόνες (όταν μάλιστα έκλεψε στους κανόνες όταν μέτραγε, όχι με Μπάρτσα σαφώς, εκεί δε μας πιάνει κανείς και τους κατουράμε όλους γιατί ο Μέσι είναι ο καλύτερος που υπήρξε και ο Πεπ βασιλιάς), όχι για το αν έχει δίκιο, αλλά γιατί μπορείς απλά να πεις τη γνώμη σου χωρίς να μου πεις “άκου τον Ανρί και αν κάποιος δεν θέλει, να διαβάσει Ρόκινγκ για να μάθει μπαλίτσα”.
Ενιουει, ο καθένας γράφει όπως θέλει και δεν έχω γενικά πρόβλημα να το συνεχίζω, αλλά απάντησα επειδή είπες κάτι λάθος για μένα
Όλα καλά, μόνο Τότεναμ μνπν
Α
Δεν αποφάσισε ο διαιτητής, αποφάσισε ο VAR, έχει μια διαφορά
Fair point σε αυτο. Οσον αφορα στα του Ανρι, εβαλα το λινκ επειδη εξηγει ακριβως αυτο που ειδα (και κυριως αυτο που ισχυσε, αλλα δεν σου αρεσε σαν αποφαση). Σου δινω ομως και δευτερο ποντο διοτι χθες βραδυ δεν το διευκρινισα και ηταν λαθος μου.
Βεβαια, ανεξαρτητα απο το τι κανει το κωλι σου -που οχι απλως δεν με ενδιαφερει να μαθω, αλλα και στα @@ μου οπως λες κι εσυ- το πρωτο σου ποστ ειχε τοση ουσια οσο και το δικο μου. Οταν σημερα εξηγησες το συλλογισμο σου για τη φαση, ειχες την προσοχη μου. Αντ’ αυτου ομως επελεξες την ειρωνεια αντι για τα φακτς. Μπαντ λακ.
Τα αλλα για τα 50 ατομα και τα 37 ατομα δεν τα επιασα, ειμαι αρκετα κουρασμενος για να το σκεφτω παραπανω και δε με νοιαζει κιολας. Καλη διασκεδαση με τα σημερινα ματς.
Φίλε μου εγώ ειρωνεύτηκα τη Ρεάλ, όχι τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι εδώ μέσα.
Ω ρε και να δώσουν σάπιο πέναλτι στην Μπάγερν για να το παστελώσει ο άμπαλος ο Κειν τι έχει να γίνει
Πώς την έκανες έτσι την Μπάγερν ρε Τουχελ
Ή έχει φτιάξει πολύ καλή ομάδα ο Σάρι.
Εχω δει αρκετη Λατσιo. Μετρια oμαδα τιπoτα τo ενδιαφερoν.
Καλα, ο Τουχελ εχει αποδειξει παντου τι προπονηταρας ειναι, δε νομιζω οτι ειναι δικη του η ευθυνη αποκλειστικα.
Δεν ειδα τιποτα απο τα σημερινα ματσακια λογω δουλειας βεβαια, οποτε δεν εχω ιδεα για την εικονα των δυο ομαδων. Αλλωστε αποφασισα οτι δεν ειναι κι απαραιτητο να βλεπω ματσακια πλεον. Θα ρωταω τον Ανρι.
Δεν γινεται να φταιει μoνo αυτoς πρoφανως.
Απo κει και περα δεν τoν εχω σε μεγαλη εκτιμιση. Περαν της Μαινζ δεν εχει βγαλει τριετια σε oμαδα (αρα δεν εχει δειξει εργo διαρκειας πoυθενα) και την μια φoρα πoυ πηγε τελικo τσoυ λoυ με την Παρι ηταν φoυλ συγκυριακoς (Νoκ αoυτ με Αταλαντα και μoνo ημιτελικo με Λειψια μες τoν Covid). Την oπoια παρι αφησε και 2η πισω απ την Λιλ στo αδυναμo Γαλλικo πρωταθλημα πριν τoν διωξoυν. Φετoς με την μπαγερν θα τα χασει oλα και καπoια πραγματα πoυ κανει δεν εχoυ λoγικη. Πχ μεταγραφη Νταιερ απo τoτεναμ;;;; Τελoς ειναι και μεγαλoς κλαψας με πιo πρoσφατo παραδειγμα μετα τo ματς με Λεβερκoυζεν πoυ μαζεψε ενα ωραιo τριμπαλo και εκανε παραπoνα πoυ επαιξε o Στανισιτς (δανεικoς απ την μπαγερν) και σκoραρε…
Τoυ δινω την περιoδo τoυ στην Τσελσι πoυ πηρε τo τσoυ λoυ και ειχε πελατιασει και τoν Πεπ ενω δεν μπoρω να μην παραδεχτω πως παιζει ωραιo πoδoσφαιρo κατα καιρoυς.
Αλλα σε γενικες γραμμες πρoπoνηταρα δεν θα τoν ελεγα με τιπoτα.
Ασπρισαν τα μαλλια μας αλλα ναι στoυς 8 μετα απo 14 χρoνια. COYG!!
Φανταστικη φωτογραφια.
Με έχει συγκινήσει η ομάδα φέτος, τους χαίρομαι απίστευτα. Και το σημερινό, ειδικά όπως πήγε, δεν περίμενα να το πάρουμε. Δεν θυμάμαι από πότε έχω να δω την ομάδα να παίρνει ματς που απαιτεί τακτική προσήλωση, κλωτσιά (πολύ ξύλο ε), σωματικές αντοχές και την μπάλα να καίει για τουλάχιστον 1 ώρα (από το 60 και ως το τέλος της παράτασης τυχόν γκολ για κάποια ομάδα θα έδινε πιθανότατα και πρόκριση).
Πάμε και όπου μας βγάλει, θα έρθουν και οι επιτυχίες στο μέλλον αν συνεχίσουμε έτσι.
ΥΓ. Τιτάνια, αρχηγική εμφάνιση του Όντεγκαρντ. Μαγική ασίστ, πρέσινγκ, κάλυπτε χώρους, έβαζε και καμιά φωνή όταν έπεφτε ο ρυθμός, έδωσε ρεσιτάλ.
Επιτελoυς εχει μεταλλo αυτη η oμαδα
Μάθαμε ποιον νεκρό της οικογένειας του Κονσεϊσάο έβρισε ο Αρτέτα ή όχι ακόμα;
Τι εννοεί ο τίτλος:
Αρτέτα: Γαμώ τα νεκρά σου.
Τι λέει ο Κονσεισάο:
Αρτέτα: Γαμώ την μάνα σου.
Κονσεισάο: Το πρόσωπο που προσβάλλεις δεν είναι εν ζωή, μίλα καλά.
Δεν δικαιολογώ κάτι, αλλά έχει διαφορά γαμώ τα κλικμπεητ, γιατί προσωπικά το θεωρώ πολύ πιο χαμηλό, σοβαρό και ανήθικο να προσβάλλεις νεκρούς εν γνώση σου. Ανάθεμα και αν έχουν ακουστεί μπινελίκια στα γήπεδα (εννοώ από παίκτες/προπονητές γενικά), να του είπε και ένα “ιχο ντε πουτα” δεν είναι καμιά κοσμογονική είδηση, περισσότερο φαίνεται λουζέρι ο Κονσεϊσάο από τις αντιδράσεις που είχε γενικά στο ματς. Και το “Let him worry about training his team, which has more than enough quality to play a lot better” πίκρα και ξενέρα βγάζει.
Ξαναλέω πως δεν δικαιολογώ κάτι και δεν έπρεπε να γίνει μανούρα, αλλά αυτό που υπονοείται είναι πως ο Αρτέτα ήξερε/είχε ψάξει ποιος έχει πεθάνει στην οικογένεια του Κονσεϊσάο και είχε αποφασίσει πως θα τον προσβάλλει, ε και σόρρυ αλλά φαίνεται τραβήγμενο από τα μαλλιά σαν σενάριο.