Η Ίντερ για μια ακόμα φορά πάει ψηλά με τα ψέματα. Ελπίζουμε ότι σε αντίθεση με το 2010 δε θα την πάνε στον τελικό τα κοράκια.
Ο πιο γαμάτος τελικός θα ήταν Μπαρτσελόνα - Άρσεναλ θαρρώ, αλλά ο πιο δίκαιος με βάση απόδοση ομάδων και ποδοσφαιρικό επίπεδο θα ήταν το Μπαρτσελόνα - Παρι. Η Άρσεναλ θα έχει δύσκολο έργο στον επόμενο γύρο, αλλά παίζει πολύ όμορφη μπάλα. Το σημερινό ήταν τεράστια απόλαυση.
Κρίμα που έφαγαν τόσο ηλίθιο γκολ, η Άρσεναλ μέχρι πριν αυτό το ματς είχε δεχθεί μηδέν (0) γκολ από την Ρεάλ σε 3 αναμετρήσεις. Είναι βέβαια ακόμα αήττητη, με 3 νίκες και 1 ισοπαλία.
Σημερα εβαλα ενα εκπληκτικο ομως, με δεξι ποδι προλαβαινοντας μπαλια στην αριστερη πλευρα σχεδον πανω στη γραμμη, ακριβως πριν βγει αουτ, εγραψα το 5-3 και σφραγισα τη νικη
Η φανελα της Ρεαλ που ηταν?δεν εχει και τοσο καιρο,απο περυσι.ακομη και εγω που ειμαι Ρεαλ βαρεθηκα να τη βλεπω να το σηκωνει,ας παρει και κανένας αλλος.
Πάντως είχε πολλή πλάκα που κάνα δυο φορές οι αμυντικοί της Ρεάλ έβγαζαν άμυνες και πανηγύριζαν λες και κρινόταν το ματς. Με το συνολικό σκορ να είναι 0-3 και 0-4.
Εγω θα πω ότι έπαθα πλάκα και που δεν μασησαν και που το επαιξαν στα ίσα. Μια σταθερότητα και μια τακτική προσέγγιση σε 2 ματς που η αλήθεια ειναι οτι δεν την έχουμε συνηθίσει. Δεν απειλήθηκε ποτε η αρσεναλ και αμα δεν εκανε το λάθος ο εξαιρετικός κατα τ αλλα Σαλιμπα δεν θα τρώγαμε γκολ ποτε.
Δινει πραγματα αυτη η πρόκριση και ειδικα έτσι οπωε ηρθε με 2 νίκες. Ετσι χτίζεται το μέταλλο. Μοναδικη παραφωνία αλλη μια φορα ο αρχηγός που έπαιξε σαν κότα. Δώστε το περιβραχιονιο στον Ραϊς να τελειωνουμε.
To λεω κυριως για τα ηγετικα χαρακτηριστικα. Πχ o Νoρβηγoς δεν θα μαλωνε πoτε τoν Παρτει πoυ πηρε τζαμπα καρτα και χανει τo πρωτo ματς με Παρι. Ατυπα αρχηγoς και ηγετης μεσα στo γηπεδo ειναι o Ντεκλαν.
Βάλε ότι έπαιζε κατά 1/4 με τη βασική της άμυνα (Rudiger).
Ισχύει αλλά πρέπει να δούμε λίγο το θέμα ανανέωσης της ομάδας. Δε γίνεται να παίζεις ακόμα με Βάσκεθ ή για δημιουργία να περιμένεις τον Modric στα 40 του.
εντωμεταξυ ηταν το ζευγαρι που ελεγα οτι δεν θα εχει καθολου ενδιαφερον γιατι θεωρούσα ανετη προκριση της μπαρτσελονα στον τελικο (ιντερ υποστηριζω) και μέχρι τωρα εχουμε δει 12 γκολ σε 2 αγωνες και παραταση…
ρε θα μας τρελανουν…
μαγεια το ποδοσφαιρο…!