Champions League 2024-2025

Οριστε, στο εφτιαξα.

Γελαει ο κοσμος με το player of the season, αν δει κανεις τι εκαναν οι συμπαικτες του για την ομαδα συγκεκριμενα στον θεσμο του Champions League.

Συμφωνώ για περί Barcelona αλλά στο υπόλοιπο είσαι λίγο άδικος νομίζω, στο λίγο που έχω δει PSG ο τύπος είναι σαν στρατηγός στην επίθεση, είναι παντού. Τον παρατηρούσα στενά χτες, μιλάμε για τρομερό παιχνίδι χωρίς την μπάλα, ο τύπος ήταν σαν προπονητης μέσα στο γήπεδο. Σου λεω, κωλοτούμπα και κάνω μόκο.

1 Like

Σημερα ( :joy:) εφαγε προστιμο 20 χιλιαρικα απο την ΟΥΕΦΑ, πιθανοτατα γι’ αυτα του τα λογια και τη συμπεριφορα του προς τον διαιτητη. Η αιτια ηταν οτι “δεν σεβαστηκε τους κανονες” η’ κατι τετοιο γενικο, αλλα γι’ αυτο το ματς ηταν το προστιμο.

Για το ιδιο ματς Γιαμαλ και Λεβαντοφσκι εφαγαν προστιμο γιατι, λεει, δεν εκαναν οτι τους ειπανε στο αντιντοπινγκ τεστ (προφανως απο τα νευρα τους, υποθετω).

Σιγουρα αυτη ηταν η αιτια :joy:

Η πρωτη αληθεια ειναι πως το εφαγε για τις πιπες που ελεγε μετα το ματς για τη διαιτησια στις καμερες. Ας τις ελεγε στα αποδυτηρια του. Η δευτερη αληθεια ειναι οτι ποσταρα το νεο ακριβως γι’ αυτη την αντιδραση. Δηλωνω ενοχος :stuck_out_tongue:

Δεν ειναι μεγαλο κατορθωμα να μπορεις να προβλεψεις πως ακριβως θα αντιδρασει ενας λογικος ανθρωπος με κατι που του λες :sunglasses:

Οτι δηλαδη τι? “Μπορεσα να προβλεψω την μονη λογικη απαντηση, μπραβο μου” :sweat_smile:

Πιπες = Αληθειες στο λεξικο σου, το σημειωνω!

Παντελής όταν έκατσε να δει την εκπομπή της Ζήνας