Champions League 2024-2025

Γκολαρα.

Ναι .

Η Ίντερ μου φαίνεται ανέτοιμη ή λίγη .
Όπως θέλετε πειτε το.

2 Likes

Απλα ετσι οπως πιεζουνε, θα ψοφησουν στο δευτερο ημιχρονο.

Η Παρι παντως φαινεται ομαδα κι αυτο ειναι εργο Λουϊς Ενρικε σε μεγαλο βαθμο.

4 Likes

Τι. Γκολ. Έβαλε.

Μπράβο στην Παρί, συγχαρητήρια Λουίς!

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς στο καλό αυτή η Ίντερ πέρασε την Μπαρτσελόνα βάζοντας 3 και 4 γκολ…

1 Like

Βάλτε ένα γκολ της τιμής μωρέ!!

Κίλιαν πονάς;

4 Likes

Πιο άνισο τελικό δεν έχω δει… Κανείς δεν έχει δει…

Ίντερ για λύπηση, Παρί θα μπορούσε να έχει βάλει και 7-8 ξέρω γω

Η Μπαρτσελόνα φταίει, ας πρόσεχε. Είπαμε, κάνει το 2-3 στον επαναληπτικό και πάνε οι παίχτες της και παίρνουν τη μπάλα από το τέρμα, να γίνει γρήγορα η σέντρα :joy:

Σίγουρα πονάει :sunglasses:. Όταν η Παρί γλίτωσε από τα βεντετιλίκια (ήταν η τελευταία βεντέτα που πήρε πούλο), έγινε ομάδα, εμένα αυτό ήταν που μου έβγαλε κυρίως τη φετινή σαιζόν. Πολύ καλή ομάδα και το πήρε δίκαια.

Πέφτω από τα σύννεφα που μια από τις δύο καλύτερες ομάδες στον κόσμο κέρδισε με 5-0 μια ομάδα που όπως λέω εδώ και 3 μήνες τώρα, περνάει γύρους με τα ψέματα.

Ούτε στα ημιτελικά δεν έπρεπε να είναι αυτή η Ίντερ.

Δυστυχώς στερηθηκαμε τελικό Παρί - Μπαρτσελόνα.

Ας όψεται η διαιτησία!

Όχι ρε οκ πέρασε πανδικαια η Ίντερ :joy:

Εν τω μεταξύ να πούμε και για αυτό το γήπεδο το οποίο το προτείνω σε όλους όταν βρουν εταιρία να πάνε να δουν ένα αγώνα. Μιλάμε για στολίδι.
Επισης ειδα τραγούδησαν οι linkin park πριν τον αγώνα, έγινε super bowl η φάση?

Έγινε αυτό βασικά.

Linkin Park tribute

1 Like

8 Likes

Ναι και ναι.

Το Αλιανζ είναι ένα από τα πιο απλά και πιο όμορφα γήπεδα όπου έχω πάει ποτέ. Βασικά, είναι καθαρά ποδοσφαιρικό. Απ’ έξω εντυπωσιακό, μέσα (τουλάχιστον “τότε”) industrial, αλλά όταν καθίσεις στις κερκίδες σε απορροφά το περιβάλλον του. Χθες έλεγα στη σύζυγο ότι θα ήθελα να ξαναπάω, ίσως κάνουμε κάποιο ταξίδι στο Μόναχο στο μέλλον.

Στο μεταξυ, σοου πριν απο τους τελικους υπηρχε παντα, εδω και 20-25 χρονια. Απλως, πλέον, μεγάλωσε η φάση και μαζί τα σχέδια της ΟΥΕΦΑ. Κάποτε ένας (συνήθως) ντόπιος μουσικός ή συγκρότημα εμφανιζόταν μισή ωρίτσα πριν το ματς και ακολουθούσε κάποιο σόου που αφορούσε την κουλτούρα της χώρας. Φέτος αποφάσισαν να βάλουν “half time show” πριν το ματς, πιο κοντα στην ώρα έναρξης και φυσικά να το μεταδίδουν (ούτε αυτό έκαναν παλιά τα ελεύθερα κανάλια, συνήθως).

3 Likes

Μεχρι και αυτο εκανε ο Ενρικε.

2 Likes

Εδω θα κανω κι εγω κωλοτουμπα, πιστευα πως ειναι απο τους πιο υπερικτημενους παιχτες ever αλλα εδω κι εδω δυο χρόνια ρουφαω το αυγό μου.

Βεβαια απο PSG η καψουρα ειναι ο Vitinha, καθηστε εσείς να βλεπετε μονο επιθετικούς!

1 Like

Τρομερη παικτουρα, κομπιουτερ. Και χτες ηταν απολαυστικος, πολυ μοντερνο χαφ.

Ο Ντεμπελε ειναι καλος παιχτης ρε, απλως στη Μπαρτσελονα ετυχε σε κακη περιοδο για την ομαδα και ολα πηγαν στραβα.

1 Like