Champions League 2024-2025

Υποτιμάς πάρα πολύ τον Πάρτει, έχει κάνει τρομερή χρονιά. Δεν τον αλλάζω προσωπικά, αρκεί να είναι υγιής.

Έγιναν λάθος εκτιμήσεις πέρσυ το καλοκαίρι σε πολλά πράγματα και αυτά πληρώσαμε φέτος.

1 Like

Έλα ρε αδύναμος κρίκος είναι, δες τι κάνει και στα δύο της Παρί, φέρει μεγάλη ευθύνη.

Θα μου πεις κάτσε ρε, ένα ματς μου λες τώρα. Ε ναι αλλά τι ματς.

Συμφωνω καθολικα με το σεντονι που εκανες πριν 23 ωρες, αλλα επιμερους καποια σχολια.

Αν κρατησει τον κορμο της και τον προπονηταρα της η Μπαρτσελονα, τοτε θα πηγαινει στα ημιτελικα καθε χρονο για μια δεκαετια. Οι Πεδρι, Γιαμαλ, Ντανι Ολμο, Κουμπαρσι, Γκαβι, Φερραν Τορρες, Ραφινια, Παου Βικτορ και ενα σωρο αλλοι πιο “δευτεροι” στο ροστερ της ειναι απο τεραστια ταλεντα εως world class παικτες, και θα γινονται ολο και καλυτεροι οσο παιζουν μαζι.

Συμφωνω με την δευτερη προταση. Οσον αφορα την πρωτη, οκ, δεν ειναι οτι ελειπε το παθος και η θεληση απο την Μπαρτσελονα. Απλως δεν μπηκαν τα γκολ απο τις τρεις χιλιαδες ευκαιριες που δημιουργησαν, και εφαγαν 3 χαζα γκολ σε 2 αγωνες. Ενα μαθημα και για την ομαδα στην αμυνα.

Καλα, αυτο δεν ισχυει. Υπηρχαν κατι 15λεπτα απεναντι στην Ιντερ που νομιζες οτι παιζει με τον Εθνικο Αστερα.

Άρα όχι καθολικά :stuck_out_tongue:

Και εμείς αντιπαθήσαμε ομάδες ρε Κουίντομ, δεν κάναμε έτσι όμως :stuck_out_tongue:

4 Likes

Εντάξει είναι και γιουβεντίνος ε, σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενο

Το πάθος με το οποίο μισούν την Ίντερ είναι από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα που έχω παρατηρήσει στο ποδόσφαιρο

1 Like

Υπερβολικος ρε.

Εκπληκτικη αποκρουση αυτη, πραγματι. Στο παρελθον βεβαια εχει καψει την ομαδα του στα νοκ αουτ του ΤσΛ, αλλα φετος κανει τρομερες εμφανισεις (με τα ποδια παραμενει αμπαλος παντως).

Εγω μαλλον στην Παρι ενα μικρο προβαδισμα, αλλα γενικως ναι, πενηνταρισιος ειναι. Ενδιαφερων τελικος, και οι δυο ομαδες αξιζανε που φτασανε ως εδω.

Εννοουσα σχεδον καθολικα.

Ακυρο, δεν εγραψα τιποτα που να μην ισχυει.
Γενικα εχετε μια ταση μερικοι να κανετε πολλες ακυρες υποθεσεις.
Σε καταλαβαινω ομως, ως φαν της Αρσεναλ. Με τοσες ηττες μαζεμενες, καπου πρεπει να ξεσπασεις?

Καθε σωστος φαν του ποδοσφαιρου θα επρεπε να μισει την Ιντερ, ανεξαρτητου προτιμησεως. Και δεν εχει καμια σχεση με το οτι στηριζω την Γιουβεντους. Ισα ισα που δεν μισουσα την Ιντερ μεχρι το 2007, ισως να την συμπαθουσα κιολας. Ομως εκλεψε ενα σωρο πρωταθληματα στην Ιταλια λογω του Calciopoli, στο οποιο ειχαν στοιχεια ΚΑΙ για εμπλοκη της Ιντερ, αλλα με καποιον τροπο την γλιτωσε… και μετα εκλεψε και το Champions League του 2010. Αρα οποιος μιλαει για το πως η Ρεαλ εχει κλεψει ενα σωρο πραγματα (που ειναι αληθεια) αλλα κανει τα στραβα ματια με την Ιντερ, ε ειναι λιγο υποκριτης (αθελα του).

Α ναι, για άλλη μια φορά δεν σε καταλαβαίνουμε. Άντε καληνύχτα.

Δεν ειναι οτι δεν καταλαβες, δεν με διαβασες καν ξερω γω. Που ειδες να λεω κατι που δεν ισχυει?

Και που ειδες αντιπαθεια για την Ιντερ στο αποπανω μηνυμα? Επειδη ειπα οτι η Μπαρτσελονα την εκανε γιο-γιο σε κατι 15λεπτα χθες? Αφου αληθεια ειναι. Καληνυχτα οντως.

Αυτη η ελληνικη καχυποψια μου λειπει παρα πολυ /sarcasm

Πεταγομαι για να πω ότι θέλω να το πάρει η Παρί, απλώς για να πονέσει και να νιώσει λίγο δυστυχισμένος ο Mbappe. (Παιχτούρα αλλά απίστευτα αχώνευτος).

1 Like

Για τον Λουίς Ενρίκε μωρέ
Πέσταπαστοδιαολο ο άλλος

2 Likes

Το πάλεψε η αρσεναλ αλλα δεν μπόρεσε. Ηταν ολα τα αν εναντίων μας σήμερα δεν πειράζει αυτα έχουν τα νοκ άουτ. Τουλάχιστον το έπαιξαν το ματς δεν τους πηγε τρεις και μια οπως περσι με μπαγερν.

@martian η αρσεναλ θελει συγκεκριμένα πράγματα και θα διεκδικήσει κι αλλες φορες το τσου λου στο μελλον ειναι σίγουρο για μένα. Ακούγεται οτι θα γινουν πράγματα φετος οποτε αντε να δουμε.

Ωραίος τελικός και αυτός εν τέλει για μένα και οχι τόσο ξεκάθαρος οσο πιστευουν πολλοί

Και για την παικτούρα που λέγεται Κβαρατσχέλια, μια πάρα πολύ σημαντική προσθήκη που έκανε η Παρί τον Δεκέμβριο. Τι αρτίστας είναι αυτός ρε…

2 Likes

Εγω εχω παθει πλακα με τoυς Πoρτoγαλoυς της Παρι. Μεντεζ στα μπακ κ Βιτινια με Νεβες υψoνoυν τειχoς κανoνικo. Αμα εχει κoχoνες o πρoπoνητης και παρκαρει τoν Ρoναλντo στoν παγκo επιτελoυς (ας τoν παρει αλλα oχι να παιζει η oμαδα γι αυτoν) η Πoρτoγαλια στo επoμενo μoυντιαλ θα ειναι φωτια.

Και Χακιμι άρρωστη παιχταρα. Ισως το καλυτερο μπακ στον πλανήτη αυτη τη στιγμή

3 Likes

Δεν έχει “ίσως”, ο Χακίμι είναι ο καλύτερος μπακ τη δεδομένη στιγμή. Και στην ελίτ σταθερά εδώ και χρόνια. Μεγάλη καψούρα.

4 Likes

Δεν του έκανε του Florentino…Και τώρα παίζουμε με τον Lucas Vasquez, τον Σαλπιγγίδη της Ισπανίας.

3 Likes

2o καλύτερο :wink:

1 Like

Από τότε που έφυγε και ο τελευταίος παίχτης που ήταν παραπάνω από την ομάδα (δηλαδή ο Εμπαπέ), η Παρί πετάει. Δίκαια βρίσκεται στον τελικό, στη League Phase είχε δύσκολο πρόγραμμα και έμεινε χαμηλά, απέκλεισε δίκαια τη Λίβερπουλ που είχε βγει πρώτη και μετά δίκαια απέκλεισε και τους άλλους που βρήκε μπροστά της.

Χακίμι εννοείται μεγάλος παικταράς. Ο Μέντεζ είχε σβήσει τον Σαλάχ στα μεταξύ μας. επίσης πολύ ωραίο μπακ. Είναι πολύ “γεμάτη” η Παρί.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τη σέντρα που έκανε η Παρί; :thinking: