Champions League 2024-2025

Πιστευω πως υπαρχει σιγουρα δοση αληθειας σε ολα οσα εγραψες (χωρις να μπορουμε να ξερουμε αν καποιες προτασεις εχουν 30% δοση αληθειας και αλλες 100%), αλλα ταυτοχρονα η απουσια του Rodri, που κατ’εμε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ πηρε τον τιτλο του Ballon D’Or κι ας κλαιγεται ο Βινισιους, ειναι κατι παραπανω απο εμφανης πλεον στους αγωνες της Σιτι.

Μπορει να μην ειναι οσο εκθαμβωτικος παικτης οπως ηταν ο Ζινταν, ή οσο δημοφιλης (διασημος?) οσο ενα σωρο αλλοι παικτες τυπου Ντε Μπροινε, Νταβιντς, Πιρλο, Τσαμπι Αλονσο,Τσαβι, Ινιεστα και πολλοι αλλοι, αλλα ανηκει και αυτος στην κατηγορια “ενας παικτης που με την συγκεντρωση, την ηρεμια και τις αποφασεις του κραταει το ματς για την ομαδα του”. Δεν συγκρινω την αξια αυτων των παικτων ποσοτικα παντως, για να μην εχουμε παρεξηγησεις. Απλως λεω πως ο Ροντρι ειναι για την Σιτι οτι ηταν ολοι αυτοι οι παικτες για την ομαδα τους. Και οταν λειπουν αυτοι οι παικτες, κατι δεν παει καλα για την ομαδα.

Με αυτο μαλλον συμφωνω περισσοτερο παντως απο οσα εγραψες.

1 Like

Καλα, ναι. Δεν τα εγραψα για να μπω σε debate με καποιον απο εμας. Aλλωστε μπορει να κανω και λαθος. Δεν δουλευω στην FA, αλλα ας πουμε οτι ισως καποια απο τα παραπανω να ειναι inside info. Take it or leave it. Η απουσια του Ροντρι φυσικα ειναι τεραστια απωλεια, αλλα προφανως δεν εστιασα στο αγωνιστικο κομματι. On a side note, το γεγονος οτι καταφερες ΚΑΙ σε αυτο το μνμ να γραψεις κατι για τη Ρεαλ, ειναι μια ικανοτητα που ισως πρεπει να δεις αν μπορεις να την εκμεταλλευτεις καπως. Κριμα να πηγαινει χαμενη σε μουσικα φορα.

1 Like

LOL δεν σκεφτηκα καν σε ποια ομαδα παιζει, ουτε εχω θεμα με το οτι παιζει σε αυτην την ομαδα.

Εισαι τουλαχιστον υπερβολικος στην κριτικη σου. Σε φαση που οταν διαβασα την απαντηση σου σκεφτηκα “μα καλα που ειδε κατι για την Ρεαλ?! Αφου δεν εγραψα τιποτα”.

Ο μονος λογος που αναφερθηκε ο Βινισιους ηταν λογω Ροντρι.

1 Like

Και τώρα Κόνφερενς παίζει η Τσέλσι πάντως.

3 Likes

Ακόμα γλιστράμε από τα δάκρυα της Ρεάλ που έχασε το βραβείο ο Βινίσιους.

2 Likes

Βασικα, ξεχασα να βαλω ενα εμοτζι. Ανεξαρτητα απο αυτο ομως, ακομη κι αθελα σου, το να συνδεεται τη Ρεαλ “καπως” ειναι και ενα ειδος ικανοτητας :rofl:

1 Like

1 Like

Λογικά πρέπει να συνειδητοποίησε τώρα τη γκάφα του που δεν ήρθε στο Θρύλο το 1782 (ή κάπου τότε).

Δεν αντέχονται αυτά ρε Πεπ…

Αυτό δεν το έχω ακούσει πουθενά, ούτε σαν φήμη. Το έχω ξαναναφέρει νομίζω, όταν την πούλησαν την ομάδα απλά διαγράφηκε 1κατι δις που χρώσταγε η Τσέλσι στον Αμπράμοβιτς, αυτό είναι αδιανόητα τρελό

Αστέρας - Στουτγκάρδη κι ακούγεται από τις εξέδρες

"Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό ’

:metal:

2 Likes

Για να αποφυγω πολλα πολλα σχολια σχετικα με τις πηγες μου, ενας πολυ καλος φιλος μου ειναι μελος του board στο Chelsea Supporters’ Trust. Δεν σημαινει οτι ολα θα γινουν οπως τα εγραψα, μπορει και τπτ. Εξ’ ου και το “τα ξαναλεμε στο τελος της σεζόν”. Αλλα προς τα εκει βλεπουν να πηγαινει.

EDIT @nnnkkk: τωρα παρατηρησα το “δεν το εχω ακουσει πουθενα, ουτε σαν φημη”. Τι εννοεις; Τον Ιουνιο του 2023 το χρεος ηταν κατι προς το 600+ εκατομμυρια λιρες, με 90 εκατ. λιρες χασουρα μονο για την προηγουμενη σεζον. Αυτα τα λογιστικα θεματα νομιζω οτι δεν κρυβονται στην Αγγλια, πρεπει να δηλωθουν ισολογισμοι. Google it, θα βρεις αρκετα. Καθε χρονο ειναι -100 περιπου και η μαυρη τρυπα δεν κλεινει ετσι απλα.

Αν βεβαια μανιπιουλαρουν τα νουμερα με διαφορους τροπους, ειναι αλλο θεμα. Ποσα ξενοδοχεια μπορουν να πουλησουν αραγε; Στον Αμπραμοβιτς ριχνουν και την ευθυνη για την κλιματικη αλλαγη, αλλα η FA δειχνει αποφασισμενη να εφαρμοσει το ffp στην Τσελσι.

1 Like

Λογικό, δικό τους σύνθημα είναι.

2 Likes

Ή γαύροι είναι μέσα στο γήπεδο ή το έμαθαν στα ελληνικά οι Σέρβοι πάντως.

Όπως και να χει ήταν γαμάτο.

Πολύ συχνά είναι και δικοί μας και όντως το λένε και στην ελληνική βερσιόν.

Αν και προφανως το σφαλμα ειναι δικο μου, καλο θα ηταν να διευκρινιζεται το Ερυθρος Αστερας, γιατι σε συνδυασμο με το συνθημα που αναφερθηκε αρχισα να αναρωτιεμαι αν ειναι Εθνικος Αστερας ή Αστερας Τριπολης, και μετα αναρωτηθηκα γιατι στο διαολο καποια απο τις δυο ομαδες να παιζει με Στουτγκαρδη.

Ξαναλεω, υπερβολικος :stuck_out_tongue:

Με την Ρεαλ δεν εχω καν τοσο αχτι, την εχω υποστηριξει αλλωστε και σε τελικο Champions League (!)

Αλλωστε την πορεια της το 2022 την παραδεχομαι οσο δεν παει, και την θεωρω μια απο τις καλυτερες πορειες που εχει κανει οποιαδηποτε ομαδα προς την κατακτηση του τροπαιου. Φανταστικη ομαδα, απιστευτες ανατροπες, και ακομα και σχετικα συμπαθες ροστερ, τουλαχιστον σε σχεση με αλλες χρονιες. Ειχε και ως πρωταγωνιστη τον Μπενζεμα, που για μενα ειναι ο πιο υποτιμημενος παικτης της τελευταιας 15ετιας. Απεκλεισε στους νοκ αουτ γυρους την Παρι του Μεσσι και του Μπαπε, την κατοχο τοτε Τσελσι, την παντοδυναμη και φαβορι Manchester City, και την τοτε πολυ δυνατη Λιβερπουλ στον τελικο. Μονο σεβασμος για εκεινη την χρονια. Το οτι διαχρονικα ειναι η πιο βρωμικη ομαδα στην ιστορια του ποδοσφαιρου ειναι αλλο θεμα :stuck_out_tongue:

1 Like

Απ’ το σκορ που βλέπω μάλλον η στουτγκάρδη έπρεπε να παίζει με τον αστέρα τρίπολης.

1 Like

Ή με τον Αστέρα Εξαρχείων

Ξεκινησαν τα τρελα σκορ απο χθες, και βλεπω συνεχιζονται σημερα. Ποσα 5-1 μπορουμε να εχουμε στην ιδια αγωνιστικη εντωμεταξυ :sweat_smile: Μου θυμιζει το 5-1 της Μπαρτσελονα επι της Ρεαλ Μαδριτης το 2018 (ετσι για ικανοποιησω και την κρυφη επιθυμια του @jonkyr - ναι, επρεπε να το γκουγκλαρω)

2 Likes

Τα κλασικά η Ρεάλ.
Ματς του 3-0, χωρίς μισή φάση και κερδίζει πέναλτι από το πουθενά…

Υ.γ Το έχασε η πριμαντόνα :smile:

1 Like

Απιστευτα ΚΑΚΟΣ ο Μπαπε σημερα. Χειροτερος κι απο τα συνηθισμενα του επιπεδα δηλαδη απο τοτε που πηγε στην Ρεαλ. Ασε που δε θα επρεπε να εκτελει τα πεναλτι, οταν εχεις Μοντριτς και Μπελιγχαμ στην ομαδα. Το γυριζω στο Αστον Βιλα - Γιουβεντους, που αν και σουπερ βαρετο, θα εχει δραμα και αγωνια ισως προς το τελος.