Champions League 2024-2025

Τι βλέπουν τα μάτια μας…

Εδιτ. Τι ειδαν τα ματια μας…

1 Like

Το πιο γαματο στην ολη φαση ειναι οτι η φαση ηταν η εξης:

-Σε ποναει η Λιβερπουλ Κουιντομ
-Δεν ασχολουμαι με φανατισμενους οπαδους και τις ομαδουλες τους εδω και χρονια
-Καλα οτι πεις, δε μιλαμε σοβαρα με οπαδους

ΚΑΙ ξεκινατε την “κουβεντα” χωρις λογο, ΚΑΙ μετα καθρεφτακι :smiling_face_with_tear: :joy:
Φανταστικο.

Τεσπα, ας ασχοληθουμε με αλλες ομαδες, καποιες που δεν εχουν τους χειροτερους οπαδους στον κοσμο. \

Ματσαρα στην Γαλλια, με την Παρι να κανει το 0-2, 4-2, μεσα σε 35 λεπτα απεναντι στην Σιτι.

Πολυ πιθανο να μεινει εκτος συνεχεια ηδη η Σιτι, οχι οτι περιμενει κανεις να παει και ψηλα δηλαδη. Αν κερδισουν την Μπριζ στην εδρα τους βεβαια, πανε στους 11 βαθμους και παιρνουν την 24η και τελευταια θεση εκτος απροοπτου αφου Στουτγκαρδη και ΠΣΖ παιζουν μεταξυ τους. Αυτες οι δυο εχουν απο 10 βαθμους, οποτε δεν ξερω τι παιζει σε περιπτωση ισοβαθμιας.

Εντωμεταξυ παιζει ισχυρο ενδεχομενο στον γυρο των 16 να πεσει πανω σε Μπαρτσελονα ή Λιβερπουλ η Ρεαλ Μαδριτης, η οποια λογικα τερματιζει καπου απο 15 εως 18.

…θυμήθηκες μετά από ενάμιση μήνα να απαντήσεις :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Το οποιο δειχνει ακριβως ποσο με ενδιαφερει :stuck_out_tongue:

1 Like

Ποιες είναι οι ομάδες με τους χειρότερους οπαδούς στον κόσμο; Αλήθεια πες μου…

Team Messi και Team Ronaldo συνωστίζονται για την πρωτιά.

3 Likes

Ίσως και οι οπαδοί των Dream Theater…

Ρε τι σκέφτηκε ο γουαρδιολο!! Κάθεται και ξεφτιλιζεται, θα μείνει εκτός από το τσαμπιο, 4ο-5ος στο πρωτάθλημα για να τον λυπηθούν οι δικα💲τέ💲 και η κοινή γνώμη και να πέσουν στα μαλακά οι Άραβες, που έχουν κατακλέψει τόσους τίτλους μια δεκαετία τώρα!!!

Σχεδόν όλες γιατί εδώ και 10+ περίπου χρόνια όλα τα πιτσιρίκια βλέπουν μπάλα με αριθμούς, στατιστικά, xG και δε συμμαζεύεται, άρα το pool πάει παντού.

Δείτε απλά τα ματσάκια με το eye test που λένε και στα σοσιαλ και αφήστε τα νούμερα και τα goal + assists, και τα επικίνδυνες προωθημένες πάσες για τους προπονητές και τους θέμηδες/μεροκαματιάρηδες αυτού του κόσμου, η μπαλίτσα θέλει μόνο μάτια και απόλυτες απόψεις που πηγάζουν από την ομάδα που υποστηρίζεις και μόνο.

Λέγοντας αυτά, οι έλληνες φίλαθλοι της Λίβερπουλ θα απαντήσω :stuck_out_tongue:

1 Like

Aυτό να το δεχτώ με καμάρι…

Οι ομάδες με τους χειρότερους οπαδούς είναι:

1. Αυτές που έχουν πολλούς φασίστες (Λάτσιο, Βερόνα, Μπεϊτάρ, Ζενίτ, Ντιναμό - διάφορες Ντιναμό - κλπ). Εξ ορισμού.

2. Βγάζοντας αυτή την παράμετρο από την εξίσωση, Ρεάλ - Μπαρτσελόνα όταν είχαν Κριστιάνο - Μέσι. Με τεράστια διαφορά από τις υπόλοιπες.

6 Likes

Και συνεχίζω πάνω σε αυτό…

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΠΟΥΛΟ!!!

Τι φοβερος παικτης εχει γινει ο Τζολης!

Κι ο Παυλίδης συμπαθητικά τα πάει.

Υπάρχει μια πολύ χειρότερη κατηγορία οπαδών από αυτούς. Αυτοί που τους έκλεισαν το σπίτι τόσο συχνά ο Κριστιάνο και ο Μεσσι, που άρχισαν να λένε ότι οι οπαδοί των ομάδων τους είναι οι χειρότεροι.

Γράφω από το κινητό, άρα δεν έχω μαζί μου όλα τα resources που θα μπορούσα να έχω για να μην ξεχάσω τίποτα, αλλά πολύ συνοπτικά:

• Αν και δεν το έβρισκα τόσο τραγικό μέχρι πέρυσι (γιατί είχαν γίνει αυξήσεις στις ομάδες και παλιότερα, αλλά νομίζω πως το 32 ήταν ένας πολύ καλός αριθμός), η αύξηση των ομάδων και των αγώνων μεταξύ τους εκφυλιζει το θέαμα και πολύ συχνά και την σημασία των αγώνων. Με 18 αγώνες ανά αγωνιστική , πολλοί εκ των οποίων είναι ανάμεσα σε ομάδες με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, δεν νιώθω ότι βλέπω κάτι εξίσου ανταγωνιστικό πλεον.

• Το σύστημα της λίγκας σημαίνει ότι ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές (7η-8η) , πάρα πολλές ομάδες ήταν μερικώς η ολικώς αδιάφορες. Μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως αυτό συνέβαινε ήδη για την ουραγό του κάθε ομίλου συνήθως, αλλά ακόμα και το εισιτήριο για το Europa League που εξασφάλιζε η 3η ομάδα κάθε ομίλου έδινε ένα κίνητρο σε κάθε ομάδα να παίξει με πάθος την τελευταία αγωνιστική.

• Το σύστημα διεξαγωγής των επόμενων γύρων είναι νομίζω από τα μεγαλύτερα αρνητικά για μένα. Καμία ομάδα δεν ξέρει με ποια ομάδα θα παίξει, αφού οι ομάδες μπαίνουν σε μπλοκ ανά δυάδες και τετράδες. Έβλεπα χθες την ματσαρα Μπαρτσελόνα - Αταλάντα και άκουγα τους εκφωνητές να ουρλιάζουν κάθε φορά που έμπαινε γκολ καθώς θα καθόριζε την πρωτιά στον όμιλο, ενώ τελικά το αν θα έβγαινε πρώτη η Μπαρτσελόνα ή η Λίβερπουλ δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο.

• Κάθε ομάδα παίζει με 7 από τις υπόλοιπες 35 ομάδες της διοργάνωσης , αλλά όλες οι ομάδες ανήκουν στην ίδια βαθμολογία. Make it make sense. Εντωμεταξυ η ιεραρχία καθορίστηκε με βάση τους βαθμούς κάθε ομάδας στην Ευρώπη, οι οποίοι ήταν πλασματικοί όσον αφορά το επίπεδο της ομάδας για πολλές από αυτές. Το αποτέλεσμα ήταν όπως αναμενόταν άλλωστε, κάποιες ομάδες να έχουν πανευκολο πρόγραμμα και άλλες όχι τόσο.

• Αν και δεν συμφωνώ πως γενικά αυτό το σύστημα καθορίστηκε για να βοηθήσει τις ισχυρές ομάδες, εν τέλει το αποτέλεσμα είναι πως ομάδες που έπαιξαν μέτρια έως άσχημα για 6 αγώνες (Ρεάλ, Σίτι, και άλλες), μπόρεσαν να φορτσαρουν για 2 αγώνες και να περάσουν έστω και στο πλεη οφφ της επόμενης φάσης. Νομίζω πως η φάση των ομίλων με 4 ομάδες σε κάθε όμιλο βοηθούσε περισσότερο στο να γίνουν περισσότερες εκπλήξεις, και να αποκλειστούν έστω 1-2 φαβορί από την συνέχεια. Φέτος εν τέλει δεν αποκλείστηκε κανένα φαβορί. Περισσότεροι αγώνες σημαίνει περισσότερη στατιστική, που οδηγεί σε “κανονικοποίηση”. Προσωπικά προτιμώ την μη-κανονικοποιηση.

Αυτά προς το παρόν. Είμαι σίγουρος ότι στην φάση των νοκ άουτ το ενδιαφέρον μου θα αυξηθεί σε παρεμφερή επίπεδα με τις άλλες χρονιές (δηλαδή όχι και τόσο ψηλά τώρα τελευταία, αλλά σίγουρα πολύ ψηλότερα από ότι στην φάση της “λίγκας”), αλλά ειλικρινά νιώθω ότι και να μην είχα δει ούτε ένα δευτερόλεπτο από τους πρώτους 8Χ18=144 αγώνες του Champions League, δε θα είχα χάσει τίποτα. Αυτό σίγουρα δεν το ένιωσα ποτέ στο παρελθόν, αφού η φάση των ομίλων είχε πάντα συγκινήσεις.

1 Like

Πουλιά στον αέρα

Ναι βρε, ότι πεις. Εγώ θα λέω ναι σε οπαδούς ομάδων όπως Τσέλσι και Λίβερπουλ. Δεν είναι δυνατόν άλλωστε να υπάρχει και συνεννόηση. Φιλική συμβουλή από μένα πάντως, θα μπορούσατε να πάρετε παράδειγμα από το πως μιλάνε για μπαλιτσα οι φανς της Τότεναμ και της Άρσεναλ.

Μη μας βάζεις στο ίδιο καλούπι με τους κλαψιάρηδες άμπαλους χέστες, κατ’αρχάς εμείς είμαστε κούκλοι

image

3 Likes

Μπρεστ - Παρί Σεν Ζερμέν
Μονακό - Μπενφίκα
Γιουβέντους - Αϊντχόφεν
Φέγενορντ - Μίλαν
Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης
Σέλτικ - Μπάγερν Μονάχου
Κλαμπ Μπριζ - Αταλάντα
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Ντόρτμουντ

2 Likes

Εχω κλασει απο το γελιο με το γλεντι που κανουν τα σοσιαλ στον Αγκουερο. Δεν εχω καταλαβει αν ειπε οτι θα κοψει τα @@ του αν κερδισει η Ρεαλ αποψε ή αν περασει η Ρεαλ απο τη Σιτι, αλλα σε καθε περιπτωση εχει πολυ γελιο η φαση.

Επισης, γνωριζα οτι ο Καραχερ ηταν ενα παραδοσιακο βρετανικο ταγαρι ως “ποδοσφαιριστης”, αλλα δεν ηξερα οτι εχει μετατραπει σε σφουγγοκωλαριο της Σιτι :rofl: Στο μεταξυ, οι οπαδοι της Σιτι ειχαν μεγαλη εμπνευση με το πανο που σηκωσαν. Λες και δεν εχουν φαει λουτσο απο τη Ρεαλ ολα αυτα τα χρονια και θυμηθηκαν τον Ροναλντο, που εχει φυγει τοσα χρονια απο τη Μαδριτη. Καλη ιδεα αφεντικο :rofl:

Σε αλλα νεα, επειδη αιωρειται μια ανησυχια οτι η Ρεαλ μπορει να περασει στην επομενη φαση, αναφερω οτι κερδισε με 3-2 τη Σιτι εκτος εδρας. Εχει και ρεβανς ομως, αρα υπαρχει ελπιδα για τους απανταχου haters μηπως τη δουν να μενει εκτος.