Champions League 2024-2025

αν και ειναι 2 απο τις ομαδες που δεν χωνευω γενικά, ηταν ματσάρα το σημερινο.

1 Like

Ιδανικα θα αποκλειστουν και οι δυο ομαδες απο τον επομενο γυρο, με καποιον περιεργο κανονισμο. Αλλα επειδη ρεαλιστικα θα αποκλειστει μονο μια, δεν πειραζει. Μπορουμε να περιμενουμε απο καποια αλλη ομαδα να αποκλεισει την Ρεαλ.

i-see-what-you-did-there-steve-carell

3 Likes

Γι’ αυτό λέω ότι οι ομάδες πρέπει όχι μόνο να μην ενθαρρύνουν/ανέχονται το θέατρο αλλά και να έχουν μέτωπο εναντίον του. Εν ανάγκη ακόμα και με ειδικά μέτρα μέσα στις προπονήσεις κλπ για να ξεριζωθεί από τους παίκτες αυτό το ένστικτο.

Όχι (μόνο) για το ηθικώς μεμπτόν του πράγματος αλλά και επειδή σε περιπτώσεις όπως η σημερινή της Μίλαν ούτε κάποιο κυνικό όφελος δεν προκύπτει, αντίθετα γυρνάει μπούμερανγκ.

Ξέρει ο ντελαφρουφρού με το ροζ το μαλλάκι ότι έχει ήδη κάρτα, και ότι αν ο διαιτητής δεν ξεγελαστεί θα φάει αποβόλα και θα την κάψει την ομάδα του. Κι όμως δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να βουτήξει μέσα στην περιοχή για να εκμαιεύσει πέναλτι.

Και την καίει την ομάδα του.

Κρίμα γιατί η Μίλαν σήμερα είχε μπει με το μαχαίρι στα δόντια και πολύ την είχα χαρεί στα πρώτα πενηντατόσα λεπτά.

O Theo Hernandez εννοεις? Παγκοσμιας κλασης ποδοσφαιριστης?

Κατα τα αλλα, εννοειται καλα να παθει κι αυτος και η ομαδα του.

Το καζο της Αταλαντα δεν το περιμενα.
Τα αλλα δυο ειναι ντερμπι, αν και θαρρω η Μπαγερν θα περασει σιγουρα.
Το Μπενφικα - Μονακο πολυ αμφιρροπο.

Εννοείται ότι είναι από τους κορυφαίους στη θέση του

Αλλά σήμερα που τους κρέμασε έτσι δεν του αρμόζει παρά μόνο χλεύη

1 Like

Καλά πάει αυτό :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Μόνο συγκίνηση για την ηρωική Σελτικάρα - ακόμα κι αν λυγίσει τελικά - που κατάφερε να έχει ισόπαλο συνολικό σκορ προς το τέλος δεύτερου ματς με την Μπάγερν, ποιος να το περίμενε

edit

ΤΗΣ ΚΑΡΓΙΟΛΑΣ στη Λισαβόνα

τι γίνεται ρε μλκ?

1 Like

Χαμός, χαμός, κακός χαμός

Τρεις φορές έχει αλλάξει χέρια η πρόκριση μέσα στο β’!

1 Like

Πέφτουν κορμιά στην Πορτογαλία, ματσάρα από την αρχή ήταν. Τίποτα σίγουρο μέχρι το σφύριγμα της λήξης, νομίζω όμως πως το 3-3 γέρνει πολύ την πλάστιγγα υπέρ Μπενφίκα, αν μη τι άλλο ψυχολογικά.

ΥΓ. Δεν ξέρω αν είναι μια κακή μέρα, αλλά ο τέρμας της Μπενφίκα είναι πνίχτης ολκής.

1 Like

Δεν περιμενα αυτο το πραγμα που γινεται με την καμια :joy:

Απο τα ματς που ολος ο κοσμος εκτος απο την Μπενφικα και της οπαδους της θελουν παραταση.

φταίει σίγουρα σε 2 γκολ

Εγώ πάντως δεν θέλω παράταση, χόρτασα θέαμα και βολεύει για να συγκεντρωθώ στην παράταση του Μονάχου προσμένοντας ηρωική πρόκριση των Σκωτσέζων.

1 Like

Μονακό άξια της μοίρας της, ενώ είχε σκορ παράτασης πήγε κι έκανε δυο πέναλτι χωρίς λόγο

Έλα ρε μλκ, γιατί…

θα το σώσει ο τερματάς κ θα σκοράρουν στην αντεπίθεση ρε

2 Likes

Νταξει ο αμυντικος της Μονακο που μολις εκανε το πεναλτι εντελως χαλβας… δεν υπηρχε κανενας λογος.

2 Likes

Typical Bayern.

Κρίμα κι άδικο, αλλά είπαμε, μόνο θαυμασμός για το Τριφύλλι της Γλασκόβης

Πως γινεται να πηραν πισω αυτο το πεναλτι μετα απο το VAR :sweat_smile:

Ισχυριστηκαν οτι ο αμυντικος ακουμπησε μπαλα, κλαιω.

Τεσπα, ευτυχως αποκλειστηκε η Σελτικ, για το καλο του θεαματος.