Champions League 2025-2026

Ναι ρε ολα καλα, οπως τα λεει η γραμμη

Ποια γραμμή;

“ΜΑς ΑΠΩΚΛΙΣΕ Ι ΔΓΙΑΤΙΣΙΑ”, αυτη ειναι η γραμμη. Και ειναι ενας σιγουρος τροπος για να εχουν την ιδια τυχη και του χρονου.

Απιστευτο το οτι καθονται και λενε για τη διαιτησια. Η Ατλετικο εκμεταλλευτηκε τις ευκαιριες της (οι οποιες περιλαμβανουν και τις μαλακιες της Μπαρτσελονα, προφανως) και περασε. Τα δε “πεναλτυ” επρεπε να ειχαν δοθει υπερ της Ρεαλ σε παιχνιδια Ρεαλ-Μπαρτσελονα, να διαβαζαμε ποσο πολυ δεν ηταν πεναλτυ κανενα τους :joy:

Καλα τα ειπε ο Ραφινια, και ειναι οντως σιγουρο πως επειδη γκρινιαζει, θα εχουν την ιδια τυχη και του χρονου στην ομαδα του (κοινως, θα τους αδικησουν ξανα ως τιμωρια που τολμησαν να μιλησουν) αρα συμφωνουμε:

καταλαβαίνουμε γιατί εκνευρίστηκε η Μπαρτσελόνα αλλά δεν είναι πρόβλημά μας :upside_down_face:

Σαν να γινεται παιχνιδι στο Μοναχο.

2 Likes

Χαμος γινεται. Ο Νοηερ εχει χαρισει 2 γκολ, παει για χατ τρικ!

Δεν ξέρω τι λέτε. Βλέπω Άρσεναλ
@martian

1 Like

Σταγονες για τα ματια ελπιζω να εχεις

5 Likes

Ναι, γιατι ειναι γνωστο οτι στα ασχημα της Μπαρτσελονα φταινε οι διαιτητες και το χορταρι, στα καλα της Ρεαλ φταινε οι αντιπαλοι που κανουν δωρα. Ισως ελειπε ολη η Μπαγερν απο το γηπεδο, γιατι εχουν βαλει 3 και εχουν χασει αλλα 3.

Στο μεταξυ, η αποκρουση που μολις εκανε ο Νοιερ ειναι απιστευτη.

Χαλαρωσε και μη γινεσαι οπαδος, δεν θελω να μειωσω την Ρεαλ με αυτο, η Ρεαλ κερδιζει 2-3 μεσα στην Γερμανια απεναντι σε μια παντοδυναμη ομαδα, και αυτο ειναι προς τιμην της. Εχει δημιουργησει κι αλλες ευκαιριες αλλωστε.

Απλως η αληθεια ειναι οτι ο Νοηερ το ενα γκολ το χαρισε, και το αλλο το επνιξε. Εχει αποκρουσει δεκαδες πιο δυσκολα φαουλ απο το 1-2, και το πρωτο γκολ στα 37" οκ ασχολιαστο. Εκτος αν εσυ θεωρεις οτι δεν το χαρισε αυτο το γκολ, οκ, παω πασο τοτε.

Εγω, οπαδος; :rofl: Ηρεμος ειμαι, μαλιστα το πρωι ελεγα οτι μετα βιας θα μπορεσει να βαλει ενα γκολ σε αυτη τη Μπαγερν, μεσα επεσα. Και ακομη θεωρω οτι ειναι φαβορι η Μπαγερν.

Φυσικα και χαρισε τα 2 γκολ. Btw, ειναι μεγαλος σε ηλικια πια, φαινεται στις κινησεις του. Αλλα αν βλέπεις το ματς, βλεπεις αγωνα. Σε αλλα νεα, το 1-1 ηταν δωρο του Λουνιν με εξοδο σαν τις δικες μου ή μονο ο Νοιερ κανει δωρα;

Ηταν αρκετα, ναι. Απλα ενα κορνερ με συνωστισμο εχει λιγο μεγαλυτερο βαθμο δυσκολιας.
Περιττο να πουμε οτι ο Κουρτουα δεν θα το ειχε φαει ποτε αυτο το γκολ βεβαια.

Αυτο που επιασε μολις ο Λουνιν του Ολισε ομως ηταν φανταστικο.

Εγώ διασκεδάζω με βίνι

Συμπαθητικό παστέλι το 4ο

2 Likes

Καλουτσικο ματσακι.

Τι υπερπαικτούρα αυτος ο Ολίσε…

1 Like

Αφού μαλακιστηκαμε και δεν τους πετάξαμε αλλά 2-3 στο χαλαρό στο Β’, καλά να πάθουμε. Κανονικό προπονητή τώρα, να τελειώσουν τα αστεία.

Olise παιχτάρα. Μας κρέμασε ο Camavinga δυστυχώς.
Κατσαρός ευτυχώς ήταν Ρεάλ παλιότερα, τραγική περιγραφή.

Ε, ακομη ειναι μωρε :rofl: Μια χαρα περιγραφη εκανε, απολυτως στο κλιμα του ματς.