Champions League

Παιδιά δεν ήταν ανύπαρκτη η Ρόμα μην λέμε βλακείες.Οκ δεν είναι Βαλένθια αλλά όχι να βγάλουμε την Ρόμα άχρηστη…Έκανε μια ευκαιρία έβαλε ένα γκολ…τέλος. Αν το βάζαμε εμείς πρώτοι θα κερδίζαμε εμείς. Μαζική άμυνα έπαιζε η Ρόμα και όλο καθυστερήσεις…
Πάντως, τουλάχιστον προσπάθησαν οι περισσότεροι παίκτες και το πάλεψαν. Ρίμπο, τζόρτεβιτς και κφές μας κρέμασαν…Ρε κάρβου που γράφεις για τον σόλιντ σε ρωτώ: Δεν ζήταγε όλο το καλοκαίρι αντικαταστάτη του Τουρέ ο άνθρωπος?
Τέλος πάντων, ο Ολυμπιακός είχε τρομερή έδρα όταν είχε και καλύτερους παίκτες…
Απλά πράγματα!

Υ.Γ.: Ο Γεωργάτος σήκωσε τα χέρια επειδή έκανε μαλακία ο ίδιος, όχι επειδή του φταιγε κανείς. Απλά του βγήκε η απογοήτευση από το ματς.

Νικοπολίδης:Μόλις στα 36 του.Η ομαδα πρεπει να ξεκιναει απο τον Μπουτινα.
Ζεβλακωφ.Ακομα ενα παλικαρι απο τη χωρα των παλτων σαν καποια αλλα πιαχτρονια που εχουνε ερθει απο την καποτε μεγαλη Πολωνια(Κουζμπα,Κοζμινσκι,Σαμοτουλσκι ενα αλλο δεκαρι που ειχε ερθει στον Ηρακλη μου διαφευγει).Αναρωτιεμαι ο Πατσατζογλου ειναι χειροτερος του?
Γεωργατος.Καποτε ηταν παιχταρας.Τωρα ειναι για λυπηση μιας και ειναι νεοτατος.Στο γκολ η ευθυνη ειναι ολη δικια του γιατι που να ακολουθησει τον αλλο που ειναι 19 χρονων αερας τον περασε.
Σεζαρ.Ισως η καλυτερη μεταγραφη για φετος.
Ανατολ.Αν ειχε γεννηθει Ιταλος θα εμενε στην ιστορια.Ο πιο σταθερος παικτης με την εννοια οτι ξερεις οτι θα μπει μεσα και θα παλεψει θα παιξει αυτο που ξερει.
Στολτιδης.3 χρονια τρεχει μονος του στο κεντρο.
Καφες.Τετοια λουγκρα ειχα χρονια να δω στα γηπεδα.Καρκινωμα.Ρε 3 χρονια δεν τον εχω δει να μπαινει δυνατα σε μια φαση.Ειναι και αμυντικο χαφ υποτιθεται.
Ριβαλντο.Για λυπηση.Μου θυμιζει τον Φραντζεσκο που κοιτουσε να πεσει κατω να κερδισει κανα φαουλ για να βαλει γκολ.Οι δηλωσεις του μετα το ματς τον κατεστησαν γραφικο.Κριμα.Αλλα τωρα που το σκεφτομαι ο Φρατζεσκος δεν ειναι και πολυ μεγαλος 37 μονο.Ο Ριμπο ειναι παλικαρακι 34.
Τζολε.Δεν μπορει να κριθει.10 χρονια 9 πρωταθληματα.Τι αλλο να δωσει?Ποσο ακομα?
Νερι και Μιχαλης φετος τα δινουνε ολα.
Απο τις αλλαγες ο Δοκκας για γελια,ο Φελιξ Μπορχα προκαλει θλψη και ο Μαριτς καλος για το ελληνικο πρωταθλημα των Οφρυδοπουλαιων.
Ο Σολιντ ειναι για ξυλο.Αφηνει εκτος τον μαζι με τον Κατσουρανη πιο πολυσυνθετο Ελληνα παικτη τον Πατσατζογλου που στη Βοσνια τους πηρε τα μυαλα.Ενα ειναι σιγουρο οτι με τον κομπλεξικο Ντουσαν τουλαχιστον εντος εδρας ο Ολυμπιακος θα ειχε 9 βαθμους και περυσι και φετος.Ας μην ξεχναμε οτι ειναι η μοναδικη Ελληνικη ομαδα που νικησε ποτε Λιβερπουλ και Λα Κορουνια και οχι σε αδιαφορα ματς.Αν δεν ειχε χασει με 3-1 μεσα στο Λιβερπουλ σε εκεινο το ματς που ο Ντουσαν εδειξε τον κομπλεξισμο του ξεκινωντας με μισο επιθετικο δηλαδη τον Ζιοβανι ο Ντουσαν θα ητανε ακομη προπονητης.Αλλα…
Ολα αυτα δεν θα τα εγραφα αν η Ρομα η οποια εχει τουλαχιστον 2 χαφ παγκοσμιου επιπεδου Ντε Ροσι και Περοτα αυτα δηλαδη που δεν εχει ο ΟΣΦΠ δεν επαιζε με μισο επιθετικο τον κουτσο πλεον Τοτι.Δηλαδη αν επαιζαν ο Μοντελα η ο ψηλος ο Ντελβεκιο ποσα θα μετρουσαμε 6 οπως σε εκεινο το φιλικο του 99?

Το είπα από την αρχή, ότι χθες δεν ήμουν ήρεμος για κριτική, αλλά το ότι όλοι (και εγώ μαζί) φωνάζαμε που δεν αγοράστηκε αμυντικό χαφ, δεν είναι δικαιολογία για το χθεσινό χάλι. Αυτούς τους παίκτες έχει, ας τα βγάλει πέρα. Για αυτό τον πληρώνουμε. Θέλω να σταματήσω να κάνω συγκρίσεις με τον Μπάγεβιτς, γιατί ο Ολυμπιακός κάποτε θα πρέπει να πάψει να κοιτάει πίσω, αλλά η πορεία του Ολυμπιακού έγινε με τον Πουρσανίδη αμυντικό χαφ. Ένα λίμπερο του ΟΦΗ δούλεψε μια χαρά…

11αδα πρόπερσι με Μπάγεβιτς

Αμυντικό δίδυμο: Ανατολάκης - Σούρερ
Αμυντικά χαφ: Στολτίδης - Καφές ( :? )
Δεξί χαφ: Ριβάλντο/Γεωργιάδης
Σέντερ φορ: Οκκάς :lol: :lol: :lol: :lol:
Κάπου εκεί να βρίσκεται και να μη μαρκάρει: Ζιοβάνι/Ριβάλντο :roll:
Πάγκος: Μαυρογενίδης, (κακός) Καστίγιο, Μάριτς (και τέρμα)

Σύνολο: 10 βαθμοί και αήτητοι στο Καραϊσκάκη. Η 11αδα τότε ήταν πολύ χειρότερη της τωρινής.

Ποιο ακριβώς αμυντικό χαφ του λείπει? Και εμένα μου λείπει ο Τουρέ (“Κούλα, μεγάλο κωλόπαιδο ο Γιάγια!!!” :stuck_out_tongue: ), αλλά έτσι είναι η ζωή. Ας έβρισκε εκ των έσω τις λύσεις. Εδώ η Ελλάδα πήρε Ευρωπαϊκό με Χαριστέα δεξί χαφ και Γιαννακόπουλο αριστερό χαφ. Δε μπορεί αυτός με τόσους παίκτες να βρει μία υποφερτή λύση? Δε συμφωνώ, το αμυντικό χαφ δεν είναι η αιτία του χθεσινού χαλιού.

Οι παίκτες είναι μια χαρά και πολύ καλοί Lonesome_Guitarist, δε συμφωνώ. Αν δε τους ξανακάνουμε φιλόδοξους (όχι τους πάλιουρες προφανώς) τότε κάτι στην Ευρώπη, δεν πρόκειται να πετύχουμε.

Ένα σχόλιο για το Ριβάλντο. Όταν τον βλέπεις να παίζει live είναι μαγεία. Μόνο και το control της μπάλας που κάνει, σε πείθει ότι δεν έχεις ιδέα από το πως παίζεται το ποδόσφαιρο. Αλλά να μιλάει πάντα εναντίον του προπονητή, όταν τον κάνουν αλλάγη είναι κακή συνήθεια. Όταν λέει ότι ακολούθησε τις εντολές του προπονητή, τι ακριβώς του είπε ο Σόλιντ? Όταν του δίνουν τη μπάλα να χρειάζεται 45 λεπτά για να τρέξει 3 μέτρα? Να κάνει ένα σουτ, που ίσα ίσα θα έφτανε στο τέρμα, ή να κράταγε τη μπάλα τόσο πολύ που η μπάλα ρίζωνε στο χώμα? Αν αυτές είναι οι οδηγείες, ας το πει να διώξουμε το Σόλιντ μία ώρα νωρίτερα…

Το χθεσινό σύστημα του 2ου ημιχρόνου ήταν 5 στην επίθεση να κάνουν περιπτερακι, 4 στην άμυνα να μη ξέρουν τι να κάνουν αφού ήταν μόνοι τους και ο Στολτίδης, που σε λίγο θα μείνει ανάπηρος από το τρέξιμο και ο Κόκκαλής θα του δώσει άδεια για πρακτορείο Προ-πο, όπως κάνουν στους ανάπηρους πολέμου. Χθες ο Ιέρο, άντεξε 60 λεπτά…

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός μου άρεσε, αλλά σήμερα που το σκέφτομαι πιο ήρεμα:

1. η Ρόμα προτίμησε να μας δώσει το χώρο, γιατί
    2)αν έβλεπες τη μούρη των μικρών της Ρόμα, είχαν τρομάξει από την έδρα και όσο παίρναγε η ώρα ξεψάρωναν.
    3)Οι φάσεις που κάναμε δεν ήταν αποτέλεσμα συνδυασμών (2 δοκάρια από φάουλ-γιόμες λίγο μπροστά από τη σέντρα, 1 σουτ Καστίγιο που περασε 3 μόνος του)

Το δεύτερο ημίχρονο, ας μη το συζητήσουμε καλύτερα. Η Ρόμα βολευόταν με το Χ, δεν ήξεραν οι καημένοι ότι η άμυνα μας χαρίζει γκολ…

Aaaa επειδή το ξέχασα στο πρηγούμενο pοst, δύο ακόμα σχόλια.

Γρήγορη ομάδα και γρήγορη μπάλα δεν απαιτεί γρήγορους παίκτες, αλλά παίκτες με καλή τεχνική για να παίζουν τη μπάλα με τη μία. Δεν πίστευα ποτέ και δεν πιστεύω ακόμα ότι για το χθεσινό τόσο αργό και προβλέψιμο παιχνίδι μας, φταίει η ηλικία ορισμένων παικτών. Για την απουσία μαρκαρίσματος ίσως (και πάλι όχι 100%), για το ότι συνεχώς κάποιος έτρεχε ηλιθιοδώς με τη μπάλα στα πόδια όχι. Οι Ούγγροι το πενηντατόσο δίδαξαν το γρήγορο ποδόσφαιρο με αργούς παίκτες και οι χθεσινή ομάδα έδειχνε σα να μη το έχει μάθει…

Δεύτερον, χθες το βράδυ, απέδειξα και μαθηματικώς ότι πιάσαμε πάτο!!! (Ζητώ συγγνώμη από τους μη θετικής κατεύθυνσης)

Ο κόσμος πιστεύει ότι οποιαδήποτε μικρή αλλαγή και να κάνουμε, δε θα αλλάξει η κατάσταση της ομάδας (ούτε ως προς το καλύτερο, ούτε ως προς το χειρότερο), άρα η παράγωγος της κατάστασης της ομάδας ως προς τις ενέργειες του κόσμου, είναι 0 (μηδέν), άρα έχουμε τοπικό ακρότατο και αφού τόσο καιρό είχαμε πτώση, έχουμε ελάχιστο.

Άρα πιάσαμε πάτο!!!

Όπως βλέπετε, μεγάλο κάψιμο χθες το βράδυ!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

πάλι πήραμε τον πούλο… δεν έχει γιατρειά η κατάσταση… κρίμα…

Παιχνίδι κέντρου και τακτικής…
Σαν κι εκείνα που έπαιρνε ο Ολυμπιακός του Μπάγιεβιτς πριν 2 χρόνια στο Καραϊσκάκη…
Ήταν φανερό ότι το ματς θα κρινόταν στο μισό γκολ…
Εμείς είχαμε δυο δοκάρια και οι Ιταλοί οι οποίοι αποδείχτηκαν μανούλες στον έλεγχο του ρυθμού, είτε με τραυματισμούς μαϊμου, είτε με σκληρό παιχνίδι, νίκησαν με μια φάση…
Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλης αξίας παίχτες (σε μεγάλη ηλικία) και μικρής αξίας παίχτες (σε μικρή ηλικία).
Όσοι κατηγορείτε στον Σόλιντ…
Κάντε μια έρευνα και δείτε τι χρήματα χάλασε ο Κόκκαλης επί Μπάγεβιτς - Μαντζουράκη και Λεμονή;
Και τι χρήματα έχει δώσει για παίκτες επί Σόλιντ… Χαώδης η διαφορά…
Και μην μου πείτε ότι όλες οι επιλογές είναι δικές του;
Οι τρίτες και οι τέταρτες επιλογές ήταν και με βάση τα χρήματα που είχε… (Δηλαδή τα μισά χρήματα απ’ όσα μάσησε ο Σωκράτης από την πώληση του Πουρέ)
Λέγανε τόσα χρόνια ότι ο Ζιοβάνι ήταν περιπατητής και χάλαγε την χημεία της ομάδας…
Είδαμε δυο χρόνια που δεν παίζει ο Ζιοβάνι πόσο καλύτεροι γίναμε…
Είναι ολοφάνερο ότι χρειαζόμαστε παίκτες κλάσης στο κέντρο… Για το σύστημα του Σόλιντ χρειαζόμαστε τρία μαυράκια αλάνια… Ένα σαν τον Τουρέ και δύο σκύλοι στυλ Καρεμπέ…
Στην άμυνα Ντομί και Σέζαρ δείχνουν καλοί παίκτες, ενώ νομίζω ότι και Ζεβλάκωφ στην πορεία θα στρώσει…
Στην επίθεση χρειαζόμαστε τον αντικαταστάτη του Οκκά κι ένα μπακ απ του Κωνσταντίνου…
Τέλος θα πρέπει να διοργανώσουμε ένα σπουδαίο φιλικό για τους Τζόρτζεβιτς - Ριβάλντο - Γεωργάτο…
Αν είναι να παίζουν αυτοί, καλύτερα να γυρίσει ο μάγος που είναι και μια κλάση ανώτερος και θα ρίξει λαδάκι στην χαρμάνα μας…
Ούτως ή άλλως χάνουμε, ενώ και οι άλλοι είναι απείρως χειρότεροι…
Οπότε…
Ζιοβάνι επιστροφή

Συνεχίζω να πιστεύω ότι ούτε τότε έβαζε λεφτά ο Κόκκαλης για παίκτες. Από τα ταμεία της ομάδας τα έπαιρνε. Όταν τα τηλεοπτικά πέσανε στα 4 εκκ. ευρώ και δεν υπήρχαν μεγάλα έσοδα από Ευρώπη, τότε καταλήξαμε στους ελεύθερους παίκτες (Σούρερ, Νικοποπ, Κωστναντίνου, Ντομί, κλπ). Οι επιλογές δεν ήταν οι πρώτες του Σόλιντ, είναι προφανές. Πέρσι ζήταγε παίκτες των 4 εκκ. ευρώ και φέτος ήθελε ελεύθερους? Τα χρήματα του Τουρέ δε δόθηκαν για μετεγραφές γιατί είχαν εξαντληθεί τα διαρκειάς φέτος και αποταμιεύτηκαν για του χρόνου που τελειώνουν τα 3χρονα διαρκείας.

Οι παίκτες μας είναι καλύτεροι από παλιότερα. Εντάξει, ο Τζόλε προφανώς δεν είναι καλύτερος από παλιά, αλλά σε σχέση με το τι είχαμε 3 χρόνια πριν, είμαστε πολύ καλύτερα…

Τα έχουμε ξαναπεί, και εμένα μου αρέσει ο Σόλιντ, αλλά το αποτέλεσμα (4 ήττες μέσα στο Καραϊσκάκη στα τελευταία 5 ματς) δεν τιμάει ούτε αυτόν ούτε εμένα που τον υποστηρίζω από πέρσι. Χθες, όλες τις αλλαγές τις προέβλεψα 5 λεπτά πριν τις κάνει (μάρτυρες οι Mods). Αν είναι να τον κρατήσουμε γιατί κάνει καλές αλλαγές, τότε ας πάρει εμένα ο Θρύλος [-o< που είμαι και πιο φθηνός και τις κάνω 5 λεπτά νωρίτερα!!!

Θα πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε σαν κόσμος του Ολυμπιακού. Να πάμε με το Σόλιντ στην Ευρώπη και του χρόνου (το πρωτάθλημα δε το χάνει, κακα τα ψέματα, θα πρέπει να κάνει θαύματα ο Μουνιόθ για να χαθεί το πρωτάθλημα) ή αφού αναθεωρήσουμε τι ζητάμε από τον προπονητή του Ολυμπιακού να πάμε για άλλα.

Δικιά μου άποψη? Αν δούμε ότι ο Σόλιντ κάνει σοβαρή αυτοκριτική και αυτά που πιστεύει ως αίτια της αποτυχίας έχουν μία λογική, συνεχίζουμε με Σόλιντ. Αλλά να κάνει αυτοκριτική. Ομάδα που χάνει τα ματς στην έδρα της δε μπορεί να λέει ότι θέλει να προκριθεί στους 16 του Ch.L.

Τέλος, τα ματς με τον Μπάγεβιτς πρόπερσι είχαν μία σημαντική διαφορά. Ο Ολυμπιακός έλεγχε το ρυθμό του ματς, όχι ο αντίπαλος. Ακόμα, ποτέ δεν μπήκε ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη επί Μπάγεβιτς ζητώντας το Χ, όπως έγινε χθες…

Ο Νικοπολιδης μια χαρα κανει τη δουλεια του ακομα, μπορει να μην ειναι οπως πριν 4 χρονια αλλα κραταει καλα ακομα. Ο Σεζαρ ειναι πολυ καλη λυση και ηταν ο Σωτηρας του γαυρου χτες (μια φορα δεν μπορεσε να κοψει τη μπαλα και η Ρομα εβαλε γκολ) ο Ζεβλακοφ ειναι καλη λυση πιστευω. Ο Στολτιδης ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, θελει ενα μπακ απ να τον ξεκουραζει. Τωρα η Ρομα αμυνθηκε εξυπνα αφου προσπαθησε να περιορισει τους παιχτες που μπορουσαν να κανουν την αμυνα της ανω κατω. Εβλεπα ενα παιχτη συνεχως κολλημενο σαν βδελα στον Ριβαλντο συχνα εβλεπα οταν ειχε μπαλα να ειναι δυο αλλες φορες και τρεις!!! Το ιδιο και στον Καστιγιο. ο Φραπες ηταν στην κοσμαρα παλι χτες αφου σε σημεια που επρεπε να βγαλει παιχτη τετ α τετ η να βαλει τη μπαλα στην περιοχη, πασες του ηταν τραγικες. Ο Ανατολακης χτες ηταν καλους, ο Γεωργατος δεν βοηθησε, ο Κωνσταντινου τι να κανει οταν του ερχονταν οι μπαλιες απο το κεντρο στην περιοχη πηγαινε να παρει κεφαλιες με δυο αντιπαλους κολλημενους πανω του, και που επαιβνε την κεφαλια δεν ειχε στηριγματα, μια φορα του βγαλαν καλη σεντρα και παραλιγο να σκοραρει (αλλα και αυτη απο στημενη φαση). Και κατι ακομα: αυτοι της Ρομα πολυ δεν επεφταν κατω ρε γαμωτο??

Ο Στολτίδης κανονικά θα έπρεπε να άντεχε. Εθνική δεν παίζει. Ευρώπη 6 ματς το χρόνο, Κύπελο ξεκουράζεται και παίζει άλλος. Σύνολο 35-40 εμφανίσεις την χρονιά (και πολλά λέω, πέρσι με Τουρέ δεν ξεκίνησε βασικός) και κανονικές διακοπές. Στην υπόλοιπη Ευρώπη πως αντέχουν περισσότερο οι παίκτες? Τα γονίδια είναι? Μήπως έχει δίκιο ο Λιακόπουλος και είμαστε άλλη φυλή εμέις οι Έλληνες? ΟΙ Ελ?

Οι ΕΛ ειμαστε η πιο δυνατη φυλη σε ολους τους τομεις, αφου η καταγωγη μας δεν ειναι απο τον Πλανητη Γη, αλλα απο το Σειριο! Οποτε ο Στολτιδης δεν ανηκει στους ΕΛ.

Για μένα έχουμε πολύ χειρότερους ποιοτικά παίκτες από την εποχή του Λεμονή για παράδειγμα…

Ο τότε πέμπτος επιθετικός Γκαμπριέλ Άλβεζ σήμερα θα ήταν βασικός…

Ο τότε τρίτος αναπληρωματικός αμυντικός χαφ Ηλίας Πουρσανίδης επίσης θα ήταν βασικός…

Μόνο στους αμυντικούς και στον τερματοφύλακα είμαστε καλύτεροι…

http://img221.imageshack.us/my.php?image=ribosollied3jx6.jpg

Τι μπηκε αναμεσα μας???

Συμφωνώ απόλυτα. Και για αυτό έφυγε και ο Λεμονής από τον Ολυμπιακό. Δεν κατάφερε τίποτα με τέτοιους παίκτες. Αυτά που καταλογίζω όμως στο Σόλιντ είναι τα λάθη του προπονητή και όχι της διοιήκησης.

Σε όλους τους εντός έδρας αγώνες (μόνο για Λυών δεν έχω άποψη, ήμουν στον Phil Collins), έχει βάλει την ομάδα λες και ο αντίπαλος είναι ο Ακράτητος. Να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και δεν εξαρτόμαστε από το τι θα κάνει ο αντίπαλος. Εγώ το θεωρώ τελείως χαζό και το έχω ξαναπεί (μετά τη Βαλένθια ένα παλαβό post). Είναι σα να βαράς το κεφάλι σου στο τοίχο και να λες μοιρολατρικά, “ο λιγότερο σκληρός ας σπάσει”. Το κεφάλι σου θα σπάσεις, όχι το τοίχο…

Δε θα μου έπεφτε η μούρη αν στο Καραϊσκάκη μέσα, έβαζε κάποιον στα χαφ μόνο για να μαρκάρει τον αντίπαλο επιτελικό, ούτε αν προσάρμοζε την άμυνα στην αντίπαλη επίθεση. Αυτά (και όσα έχω ήδη πει) είναι λάθη προπονητή και μόνο. Στον Ολυμπιακό δεν έχει “μοντέρνους” ποδοσφαιριστές και όσους έχει θα τους χάνει γρήγορα (Τουρέ,Καστίγιο υποθέτω,…) δε μπορεί να επιμένει στο “μοντέρνο” ποδόσφαιρο. Και αν ποτέ έρχεται κανένα όνομα στην Ελλάδα, θα είναι γιατί μας προτίμησε από το Κατάρ. Με αυτούς τους παίκτες δε μπορείς να παίξεις “μοντέρνο” ποδόσφαιρο. Θα τους κρατάγανε οι ομάδες τους τότε…

Karvou θα σοθ θυμησω οτι προπερσι με Ντουσαν στα 2 παιχνιδια πιο κρισιμα εκτος εδρας με Λιβερπουλ και Μονακο ο Φραπες ητανε ωσει παρων…Οταν παιζεις σε τετοιο επιπεδο και εχεις εναν μη μου απτου γεροντα σαν τον Ριμπο στον οποιο φταινε ολα πρεπει να εχεις 2 αμυντικα χαφ πισω του να τρωνε σιδερα…και οχι Καφεδες…
Αυτο πληρωσε ο Ολυμπιακος επι Μπαγεβιτς…Πλακα πλακα γιατι δεν δοκιμαζεται ο Σεζαρ σε ρολο δευτερου αμυντικου χαφ?Μπαλιτσα ξερει κλωτσαει καλα και με τα 2 ποδια τι αλλο θελει…
Α οταν κυριε Karvou υπαρχει εξω τετοια ανεργια και ο ανεργος κοσμος βλεπει να γινονται ποδοσφαιριστες και να κερδιζουν εκατομμυρια ,παιχτες σαν τον Τοχουρογλου,Γεωργεα,Αντονσον,Ζεβλακωφ με 10 στις 10 σεντρες στα περιστερια(τα παραδειγματα ειναι τυχαια) τοσο πιο πολυ τρελαινεται…

Εμενα σημερα ο Παναθηναικος μου φανηκε εμφανως βελτιωμενος, αλλα θελει πολυ δουλεια ακομα.

[size=1]και κανα-δυο παιχρες στην αμυνα.[/size]

Η Χαποελ καταφερε να βαλει δυο γκολ και να χασει. Goooood!

Πάντως μιλάμε για κατάντια πια…(Για όλες τις ομάδες μας ανεξαιρέτως).Εχουμε γίνει τα ρεντίκολα της Ευρώπης.ΗΜΑΡΤΟΝ (που λέει και ο Γεωργίου) 8)

Αγαπητε κυριε Rychehead το τοπικ λεει champions league… :roll:

Περισσότερο δικαιούται να μιλάει ένας Παναθηναϊκός σε θέματα που αφορούν το CL, ακόμα και όταν δεν παίζει. :stuck_out_tongue:

Ούτως ή άλλως και αυτοί που παίζουν CL για το ουεφάκι τρέχουν…

Ναι ναι ειδικα αμα εχει και καμια ουκραινικη γουνα να μην κρυωνει κιολας :roll: