Το είπα από την αρχή, ότι χθες δεν ήμουν ήρεμος για κριτική, αλλά το ότι όλοι (και εγώ μαζί) φωνάζαμε που δεν αγοράστηκε αμυντικό χαφ, δεν είναι δικαιολογία για το χθεσινό χάλι. Αυτούς τους παίκτες έχει, ας τα βγάλει πέρα. Για αυτό τον πληρώνουμε. Θέλω να σταματήσω να κάνω συγκρίσεις με τον Μπάγεβιτς, γιατί ο Ολυμπιακός κάποτε θα πρέπει να πάψει να κοιτάει πίσω, αλλά η πορεία του Ολυμπιακού έγινε με τον Πουρσανίδη αμυντικό χαφ. Ένα λίμπερο του ΟΦΗ δούλεψε μια χαρά…
11αδα πρόπερσι με Μπάγεβιτς
Αμυντικό δίδυμο: Ανατολάκης - Σούρερ
Αμυντικά χαφ: Στολτίδης - Καφές ( :? )
Δεξί χαφ: Ριβάλντο/Γεωργιάδης
Σέντερ φορ: Οκκάς :lol: :lol: :lol: :lol:
Κάπου εκεί να βρίσκεται και να μη μαρκάρει: Ζιοβάνι/Ριβάλντο :roll:
Πάγκος: Μαυρογενίδης, (κακός) Καστίγιο, Μάριτς (και τέρμα)
Σύνολο: 10 βαθμοί και αήτητοι στο Καραϊσκάκη. Η 11αδα τότε ήταν πολύ χειρότερη της τωρινής.
Ποιο ακριβώς αμυντικό χαφ του λείπει? Και εμένα μου λείπει ο Τουρέ (“Κούλα, μεγάλο κωλόπαιδο ο Γιάγια!!!” ), αλλά έτσι είναι η ζωή. Ας έβρισκε εκ των έσω τις λύσεις. Εδώ η Ελλάδα πήρε Ευρωπαϊκό με Χαριστέα δεξί χαφ και Γιαννακόπουλο αριστερό χαφ. Δε μπορεί αυτός με τόσους παίκτες να βρει μία υποφερτή λύση? Δε συμφωνώ, το αμυντικό χαφ δεν είναι η αιτία του χθεσινού χαλιού.
Οι παίκτες είναι μια χαρά και πολύ καλοί Lonesome_Guitarist, δε συμφωνώ. Αν δε τους ξανακάνουμε φιλόδοξους (όχι τους πάλιουρες προφανώς) τότε κάτι στην Ευρώπη, δεν πρόκειται να πετύχουμε.
Ένα σχόλιο για το Ριβάλντο. Όταν τον βλέπεις να παίζει live είναι μαγεία. Μόνο και το control της μπάλας που κάνει, σε πείθει ότι δεν έχεις ιδέα από το πως παίζεται το ποδόσφαιρο. Αλλά να μιλάει πάντα εναντίον του προπονητή, όταν τον κάνουν αλλάγη είναι κακή συνήθεια. Όταν λέει ότι ακολούθησε τις εντολές του προπονητή, τι ακριβώς του είπε ο Σόλιντ? Όταν του δίνουν τη μπάλα να χρειάζεται 45 λεπτά για να τρέξει 3 μέτρα? Να κάνει ένα σουτ, που ίσα ίσα θα έφτανε στο τέρμα, ή να κράταγε τη μπάλα τόσο πολύ που η μπάλα ρίζωνε στο χώμα? Αν αυτές είναι οι οδηγείες, ας το πει να διώξουμε το Σόλιντ μία ώρα νωρίτερα…
Το χθεσινό σύστημα του 2ου ημιχρόνου ήταν 5 στην επίθεση να κάνουν περιπτερακι, 4 στην άμυνα να μη ξέρουν τι να κάνουν αφού ήταν μόνοι τους και ο Στολτίδης, που σε λίγο θα μείνει ανάπηρος από το τρέξιμο και ο Κόκκαλής θα του δώσει άδεια για πρακτορείο Προ-πο, όπως κάνουν στους ανάπηρους πολέμου. Χθες ο Ιέρο, άντεξε 60 λεπτά…
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός μου άρεσε, αλλά σήμερα που το σκέφτομαι πιο ήρεμα:
- η Ρόμα προτίμησε να μας δώσει το χώρο, γιατί
2)αν έβλεπες τη μούρη των μικρών της Ρόμα, είχαν τρομάξει από την έδρα και όσο παίρναγε η ώρα ξεψάρωναν.
3)Οι φάσεις που κάναμε δεν ήταν αποτέλεσμα συνδυασμών (2 δοκάρια από φάουλ-γιόμες λίγο μπροστά από τη σέντρα, 1 σουτ Καστίγιο που περασε 3 μόνος του)
Το δεύτερο ημίχρονο, ας μη το συζητήσουμε καλύτερα. Η Ρόμα βολευόταν με το Χ, δεν ήξεραν οι καημένοι ότι η άμυνα μας χαρίζει γκολ…