Champions League

Φορουμίτες πουλημένοι ο Θρύλος δε πεθαίνει.

Παιδιά είτε το πιστεύετε είτε όχι, άκουσα σε πολιτικό ραδιόφωνο πως σήμερα έχει γενέθλια ένας φίλος του Ανχόλη…

Παίδες δεν κάνω πλάκα !!!

Προβλέπω πολλά τεμάχια απόψε. Θα είμαι κ με τους πολέμιους κάρβουκόζυδες κ θα τους πειράζω πολύ. ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ !!!

Έλα μωρή ΑΕΚάρα !!! ΣΕ πέντε χρόνια θα κερδίσουμε κι εμείς !!!

Με λίγη σοβαρότητα ενα 2-0 το βλέπω απόψε…αλλωστε η Ρομα δεν τρομάζει κανέναν μια μέτρια ομάδα ειναι ακόμα και ο ΠΑΟ μπορει να την κερδισει

Xaxaxaxa
Xaxaxaxa
Xaxaxaxa
[size=6]Xaxaxaxa
Xaxaxaxa
Xaxaxaxa
Xaxaxaxa[/size]
[size=7]Xaxaxaxa
Xaxaxaxa
Xaxaxaxa[/size]

Ποιος ΠΑΟ? Από τα καλύτερα ανέκδοτα της εβδομάδας!!! :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :smiley:

Δεν έχω δει καθόλου Ρόμα και δεν έχω άποψη, φοβάμαι όμως ότι το ένα γκολ θα το φάμε (έχω δει εμάς και για αυτό πιστεύω ότι θα το φάμε). Με νίκη σήμερα πάμε βουρ για τρίτη θέση και Ουέφα. Ρεαλιστικός στόχος.

Ο Παπασταθόπουλος, ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλός. Πολλά μπράβο στο Φερέρ που σε εκτός έδρας ματς Ch.L. έβαλε βασικό ένα 18χρονο. Εννοείται ότι η ΑΕΚ δε μπορεί να χτυπήσει 2η θέση, αλλά οι ΑΕΚτζήδες πρέπει να στηρίξουν την ομάδα τους και να γεμίσουν το ΟΑΚΑ. Όχι όπως την προηγούμενη φορά. Η μεγάλη ομάδα, είναι μεγάλη λόγω του κόσμου της και όχι λόγω των αποτελεσμάτων. Επαναλμβάνω, το σύνθημα “Μόνη ξανά δε θα σε αφήσω” γιατί ξεχάστηκε τόσο γρήγορα?

γιατι ρε καρβου μιλας για 2 θεση για την αεκ?ουτε την 3 δεν μπορει να παρει…

σημερα βλεπω ενα 2-1 :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Εντος εδρας παιζετε… :stuck_out_tongue:

Εντος εδρας παιζετε… :P[/quote]
το 3ερω :wink:

Ναι, γι’αυτο ενισταμαι για το 2-1. Μηπως νομιζες οτι γηπεδουχος ειναι η Ρομα? :stuck_out_tongue:

το “ενισταμαι” μου αρεσε :smiley:
απ οτι 3ερω η ρομα δεν εχει εδρα το καραισκακη… :frowning:

Μα αυτό λέω, ότι τη 2η θέση δε την μπορεί.

Εντάξει, για την τρίτη θέση, η ΑΕΚ θα έπρεπε να είχε προβάδισμα. Και πάλι πιστεύω έχει το προβάδισμα. Η Αντερλεχτ δε βλέπεται και για αυτό η ΑΕΚ δε θα χάσει στο Βέλγιο. Ο ΠΑΣ Γιάννενα παίζει καλύτερα από την Άντερλεχτ…

1000 φορές να παίξουν ΑΕΚ Vs Αντερλεχτ, 999 θα ερθουν X και 1 θα νικήσει η ΑΕΚ!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αν και με θλίβει, έχει πολύ γέλιο…

http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/132089.html

xaxaxaxa
Θεικό, τα λέει όλα για την “ομαδάρα” σας! :lol:

Αν και νομίζω πως σήμερα δεν θα χάσουν οι γαύροι… :roll:

Μακαρι να νικησει ο γαυρος σημερα για να παρει η Ελλαδα κανα βαθμο, ΑΧ πανε οι καιροι που ειχαμε την πολυτελεια να υποστηριζουμε τις ξενες ομαδες οταν παιζαν με αλλες ελληνικες.

Ωραια ολες οι ομαδες μας πανε κατα διαολου! Παραλιγο να χανε 0-2 ο γαυρος οταν ο Γεωργατος πηγα να δωσει αναμνηστικο δωρο στον Τοτι ενα γκολ στο 92’, αλλα το στειλε αουτ. Οσο για την ποιοτητα του ματς καλυτερα να μην σχολιασω γιατι νυσταξα. Αντρεα το πετυχες ενα γκολ εβαλε η Ρομα μονο που εσεις μεινατε στο μηδεν τα δυο γκολ που ελεγες ξεχασαν να μπουν.

Δεν είμαι ψύχραιμος για σωστή κριτική, αλλά σήμερα νιώθω ότι πιάσαμε πάτο. Χάσαμε πάλι μέσα στην έδρα μας και ο κόσμος ούτε καν που νοιάστηκε. Το θεώρησε φυσιολογικό. Εγώ ένιωθα λες και έβλεπα άλλης ομάδας το ματς…

Με το Νορβηγό, ο κόσμος του Ολυμπιακού έπαψε να είναι φιλόδοξος… Η μόνη βελτίωση που είδα από πέρσι είναι ότι φέτος σε 3 αγώνες, έχουμε τουλάχιστον ένα πόντο. Ακόμα σήμερα δε φάγαμε γκολ στο 80+…

Από πρόσπερσι δεν υπάρχει ούτε μία βελτίωση. Ο Σόλιντ είναι πολύ καλός για να δουλέψει τις λεπτομέρειες σε μια ομάδα, αλλά δεν έχει καταλάβει ακόμα τα χοντρά. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ!!!

Προσπαθώ να θυμηθώ, από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, πότε ο Σόλιντ έβαλε τις φωνές στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια. Ειλικρινά βοηθήστε με… Όχι άλλες γιόμες για το Κωσταντίνου. Έλεος!!!

Δώστε συμβόλαιο στο Νικοπολίδη να ανανεώσει για άλλα 2 χρόνια και να γίνει προπονητής τερματοφυλάκων μετά, δώστε μεγάλο συμβόλαιο στο Κωσταντίνου και στο Σέζαρ και ξεσκαρτάρισμα στους υπόλοιπους.

Ποιος λέτε να είναι ο επόμενος προπονητής? Θέλω να ελπίζω όχι ο Ντούσαν, γιατί τον συμπαθώ και δεύτερη επιστροφή θα είναι μεγάλο πλήγμα για την αξιοπρέπεια του.

Να βράσω και τις οπαδικές εφημερίδες. Χάσαμε από ομάδα δίχως επιθετικό μέσα στο Καραϊσκάκη και δεν ακούστηκε τίποτα ούτε εναντίον του καημένου του Λούβαρη. Συνηθίσαμε τις αποτυχίες :cry: :cry: :cry:

Αυτός είναι πάτος, όχι η 7αρα από τη Γιουβέντους, όχι τα σχόλια του Φέργκιουσον, αλλά η απογοήτευση του κόσμου του Ολυμπιακού και η απουσία διάθεσης να κράξουν και να απαιτήσουν κάτι καλύτερο…

συγγνωμη αν σας χαλασα την εκπλη3η παντως…

Η δηλωση αυτη θα μεινει στην ιστορια…! :lol: :lol: :lol:
Ο γαυρος σημερα ηταν μετριος για ενα ημιχρονο,απεναντι σε μια ανυπαρκτη επιθετικα Ρομα(αφου δεν ειχε ουτε επιθετικο…!),και αθλιος στο δευτερο.Το γκολ το εφαγε οπως ακριβως εφαγε η αεκ τα 2 γκολ χτες(να δειτε που αυριο ο βαζελος θα φαει και αυτος ιδιο γκολ),αλλα αυτο που με εξεπληξε ηταν οτι η αντιδραση του μετα το γκολ ηταν μηδενικη…
Μια φορα ειπαμε να υποστηριξουμε γαυρο(το ειχα παιξει over στο στοιχημα και ηθελα να βαλει τουλαχιστον ενα γκολ) και μας βγηκε ξινη!
Αποκορυφωμα η αντιδραση του Γεωργατου μετα τη λαθος πασα στον Νικοπολιδη :
Τον αισιχτηρισε τιναζοντας τα χερια στον αερα,λες και εφταιγε ο καημενος ο παππους που δεν προλαβε την μπαλα!!

Xairomai pou telika ektos apo grafikos opws les eisai kai antikeimenikos re karvou kai gia AEK kai gia Olympiako. O Udeze tha parei metagrafh sthn Real Madrid gia antikatastash tou gyrasmenou R.Carlos…

Aφού δεν κέρδισε και αυτήν την ανύπαρκτη Roma ο γαύρος ας τα να πάνε στο διάολο.

Η δηλωση αυτη θα μεινει στην ιστορια…! :lol: :lol: :lol:
[/quote]

Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Ένα χρονο περιμένουμε να τις δούμε Ch.L., κάτι χιλιάδες κόσμος, ξεσκίζονται για ένα εισητήριο και οι άλλοι παίζουν λες και είναι δημόσιοι υπάλληλοι… Αφού τους υποστηρίξεις και δεν αλλάξει τίποτα, βρίσκεις ποιος φταίει παραγματικά και διαμαρτύρεσαι. Απλά τα πράγματα…