τι να κερασεις ρε γυφτουλα!!
εσυ τους χρειαζεσε πιο πολυ…
Mάλλον εγώ θα σε κεράσω, δείχνοντας σου φωτογραφικό υλικό…
Θα βγαλεις φωτογραφια καμια καλη Ουκρανιδα?
Ε-ΛΕ-ΟΣ
Ε-ΛΕ-ΟΣ
Ο Τσουκαλας με τον κολλητο του περιεγραφε τα ματς?
“Κριμα που ο Ολυμπιακος δεν κερδιζει, το αξιζει”
“Ο Παντος σαφως και δεν χτυπησε σκοπιμα τον αντιπαλο του”
“Ο Καστιγιο σαφως και δεν ειδε οτι ο Ουκρανος ηταν πεσμενος”
Κατα τ’αλλα ο Ολυμπιακος επαιζε μονο με τον Καστιγιο. Μαριτς και Τζορτζεβιτς κατεστρεφαν καθε επιθεση οταν ακουμπουσαν την μπαλα. Η αμυντικη γραμμη ηταν πολυ καλη, αλλα στο κεντρο εκανε παρτυ η Σαχταρ. Ο Γεωργατος εκανε ανα δυο φασεις μαγκιες εξω απο την περιοχη και πουλουσε την μπαλα. Ο διαιτητης κοιμοταν ορθιος, οφειλε να αποβαλει Παντο, Τιμουστσουκ, Ριβαλντο, Μπρανταο. Η Σαχταρ ηταν πολυ καλη επιθετικα για 70-75 λεπτα, μετα “καθισε” και εδωσε χωρο στον Ολυμπιακο ο οποιος δεν το εκμεταλλευτηκε. Αμυντικα οι Ουκρανοι ειναι για γελια.
- ο τερματοφύλακάς τους που δεν χαναβλέπει 11 ούτε με τηλεσκόπιο :lol: :lol:
Πάντος αν δεν ήταν ο Νικοπολίδης θα είχαμε διασιρμό πάλι…
Για μένα αυτός ήταν ο καλύτερος στον Ολυμπιακό…
όσο για τον Καστίγιο δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό…
Αρτι αφιχθείς από Ουκρανία, την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα για μια τριήμερη ανδρική εκδρομή…
ΠΡΟΒΛΗΜΑ… Αναζητείται η πάλαι ποτέ κραταιά μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού…
Επίσης για το κέντρο της άμυνας… Αναζητείται στόπερ από τ’ αζήτητα, φτάνει να μην ξαναπάιξει Τσάμπιονς Λιγκ ο Ανατολάκης…
Οι Ουκρανοί ενώ μπροστά θυμίζουν τον Ολυμπιακό των πρώτων του χρόνων στο Τσάμπιονς Λιγκ… Δηλαδή γρήγορος, εντυπωσιακός και ιδιαίτερα τεχνικός…
Πίσω ήταν χειρότεροι από οποιονδήποτε Ολυμπιακό της τελευταίας δεκαετίας…
Ο τερματοφύλακας τους πιο γκαφατζής κι απ’ τον Ελευθερόπουλο…
Αυτοί θα πάνε μπροστά… Εμάς δεν μας βλέπω, όσο κάποιοι μέσα από την διοίκηση εμμένουν να “εμπλέκονται” με τον τρόπο τους σε τεχνικά θέματα…
Ο Χούλιο Σέζαρ είναι μια χαρά παίκτης…
Από τους 4 που είπες Led, μόνο ο Πάντος δε το έκανε σκόπιμα (έτσι μου φάνηκε στα 127 ριπλέι που είδα). Όσο για τον Καστίγιο, έπρεπε να συνέχιζε και να σκόραρε. Ο παίκτης τους έκανε θέατρο (φάνηκε από το ριπλεί ότι δεν ήταν σοβαρό χτύπημα, αλλά ακούμπισμα), σηκώθηκε αμέσως όταν είδε ότι δεν έβγαινε η κάρτα και για όσους θυμούνται, η μπάλλα ήταν στα πόδια των Ουκρανών. Αυτοί οι ίδιοι δε την έβγαλαν απέξω, συνέχισαν τη φάση και όταν τους κόψαμε και βγάλαμε αντεπίθεση, ζήταγαν fair play. Να πιάσουν άλλα κορόιδα…
Οι Καστίγιο, Νικοπολίδης, Κωσταντίνου, Μάριτς και Γεωργάτος (με τη σειρά που τους έγραψα και ο Γεωργάτος μόνο για την επίθεση) ήταν μακράν οι καλύτεροι.
Πάμε για τη τρίτη θέση. Υπερπολύτιμος βαθμός…
(Μου λείπει πολύ ο Τουρέ. Ήταν παικταράς, κρίμα που ήταν και κωλοπαιδαράς…)
Ο Παντος εχω την εντυπωση οτι το εκανε επιτηδες γιατι οταν τον χτυπησε, τον εβλεπε. Μπορουσε να το αποφυγει δηλαδη.
Ο Καστιγιο οφειλε να πεταξει εξω την μπαλα, ασχετα αν ο αλλος εκανε θεατρο ή οχι, ακριβως επειδη δεν το γνωριζε.
Ο Γεωργατος με εκνευρισε απιστευτα, δεν ειναι δυνατον να κανεις ντριμπλες και μαλακιτσες εξω απο την περιοχη σου ενω ειναι μπαστακωμενοι 3 αντιπαλοι Βραζιλιανοι ετοιμοι να βαλουν γκολ.
Σημερα εφημεριδα βαθμολογει με 7 τον Τζορτζεβιτς. Οσο γραφικος κι αν εχω γινει, θα ξαναμιλησω για ασυλια κλπ…
Έχεις δίκιο… Ο Τζόλε πλέον έχει γίνει ο 12ος παίκτης για τους αντίπαλους… Ωστόσο δεν είμαι της λογικής να πυροβολούνται τα γέρικα άλογα… Σημασία έχει να τελειώσει όπως αρμόζει, η καριέρα του μεγαλύτερου ξένου σε προσφορά στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου…
Τα ίδια ισχύουν και για τον Γεωργάτο, ο οποίος όμως δεν επιβαρύνει πλέον την ομάδα, όπως οι Τζόρτζεβιτς και Ανατολάκης… Έμεινε ακόμα ένα χρόνο “τιμής ένεκεν”, άσχετα αν η γκαντεμιά μας τον έκανε από τρίτο αριστερο μπακ σε βασικό στο Τσάμπιονς Λιγκ…
Αυτά τα παιδιά είναι η ζωντανή ιστορία του Θρύλου, οι δύο καραφλοί μάλιστα νεότεροι ήταν παίκτες παγκόσμιας κλάσης, ωστόσο τώρα έχουν γίνει βαρίδια για την ομάδα…
Ζεβλάκοφ - Ντομί - Σέζαρ - Ουαντού πρέπει να είναι η άμυνα… Δεν λέω ότι θα είναι καλύτερη ή χειρότερη, αλλά πρέπει να δοκιμαστεί…
Κωλοτούμπες έκανε εκείνη τη στιγμή, λες να τον ενδιέφεραι που πάει ο άλλος και βάζει το κεφάλι του? Εγώ πάντως όταν μικρός έκανα βαρελάκια, δεν καταλάβαινα τι έβλεπα, πόσο δε να αποφύγω εμπόδια. Πάντα στα ίδια σημεία έσκαγα!!!
Στο fair play, κανείς δεν οφείλει τίποτα. Κάνεις ότι πιστεύεις σωστό. Δεν έχω ιδέα τι έιχε δει ο Νέρι, αλλά πιστεύω ότι το σωστό και δίκαιο ήταν να μη τη βγάλει έξω… (Συνήθως, όταν είσαι δίπλα ξέρεις αν ο άλλος χτύπησε ή κάνει θέατρο…)
Aυριο λοιπόν έφτασε η ώρα της κρίσεως! 8) Αεκάρα γερά,πάμε για διπλό και ύστερα θα σου ανάψω λαμπάδα στον Αη Γιώργη εδώ δίπλα.Forza δικέφαλε αετέ,πάμε δυνατά!!Τρέμε Ταυλαρίδη!! 8)
Μουαρχαρχαρχαρ…
Γιατι???Αarghhhhh.Τουλάχιστον πέσαμε με ψηλά το κεφάλι.
Τα 2 πρωτα γκολ της Λιλ ηταν λες και ηταν ενα και εβλεπες Replay τη φαση, αυτα τα αμυντικα λαθη της ΑΕΚ της κοστισαν σημερα και πιστευω πως δεν αξιζε να χασει απο τη Λιλ απο την οποια επαιξε μονο ο Κειτα. Μπορουσε μετα την ισοφαριση να κυνηγησει το διπλο γιατι εδειξε οτι μπορουσε να το παρει αλλα ειχε και γκαντεμια με το τραυματισμο του Ιβιτς. Ωραιος ο Παπασταθοπουλος αυτος ειναι ταλεντο σε αυτη την ηλικια, μακαρι να αξιοποιηθει σωστα.
Νταξει, το ΑΕΚακι ειναι για κανα ουεφα, ως εκει. Οπως ολες οι ελληνικες ομαδες αλλωστε… Παντως το καλυτερο ολων ειναι οτι βρηκε παιχτη πιο αμπαλο απο τον Γεωργεα. Αυτον τον Παπασταθακοπουλο-πως-τον-λενε.
Λέω να παίξω στοίχημα αύριο τελικό σκορ τον γάβρο.Τι προτείνετε?1-2,1-3,1-4? 8) 8)
Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι θα σκοραρει κιολας???
E κλασικά θα βάλει πρώτος γκολ και μετά θα τα φάει μαζεμένα.Δεν πιστεύω να σπάσει αύριο αυτή η ωραία παράδοση έτσι? 8)
Οντως απο περισυ ετσι γινεται συνεχως οποτε παιξε 1-3 ή 1-4. 1-2 ειναι μικρο σκορ για γαυρο.
2-2 λεω εγω. Αν θες σιγουρα διπλο, παιξ’το 1-3 ή 2-3. Θα το παλεψει ο γαυρος.