e,tote fere ke kana a3io8eato ke se mas…
:lol:
Να’ρθω κι εγώ; (για το παιχνίδι εννοείται… :roll: )
Ναι αλλα μολις τελειωσει το ματς χτυπα και καμια Ουκρανιδα. Λεει τρελα σεξ μετα απο τσοντα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ναι αλλα μολις τελειωσει το ματς χτυπα και καμια Ουκρανιδα. Λεει τρελα σεξ μετα απο τσοντα. :P[/quote]
Έχω να δω τσόντα από την ηλικία σου…
ΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
Ποιος μαμεί το παιχνίδι… Ποιος θα το δεί…
ΧΧΟΧΟΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ
[size=1]
Μεταξύ μας αλλά βλέπω να χάνουμε κι εκεί[/size]
ine autes pou ixe vgalei kapote to FREE?
“opos oi pappoudes mas” “san tous pappoudes mas” kapos etsi…
btw, prepei kati na kaneis me auto… isos sou grapso tipota apo tis kales pou exo.
Ναι αλλα μολις τελειωσει το ματς χτυπα και καμια Ουκρανιδα. Λεει τρελα σεξ μετα απο τσοντα. :P[/quote]
Έχω να δω τσόντα από την ηλικία σου…
ΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
[/quote]
Δεν το ειδες το ματς με την Βαλενθια?
[size=1]Αν οχι δεν πειραζει, ετοιμασου για hardcore Ουκρανικο πορνο.[/size]
Λες να με χαλάσει;
ine autes pou ixe vgalei kapote to FREE?
“opos oi pappoudes mas” “san tous pappoudes mas” kapos etsi…
btw, prepei kati na kaneis me auto… isos sou grapso tipota apo tis kales pou exo. [/quote]
Γραψε γραψε…
Θα τις κανω δώρο στην κορη μου
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δειτε τον Ρομερο! Σαν καποτα ειναι μ’αυτο το πραμα στο κεφαλι του!
Φωνάζουν οι βάζελοι για τη Βαλένθια και δε μπορούν να κερδίσουν καλά καλά την 8η ομάδα του ουκρανικού πρωταθλήματος…
Ευτυχώς πήρε σκορ ασφαλείας οπότε θα πάει άνετος στην Ουκρανία.
(ΩΩΩΩΧΑΧΑΧΑΧΑ)
Μπράβο ρε Ηρακλάρα!! Μόνο εσύ!!
1-1 ο Βαζελος. Εγω λεω να τα κλεισουμε τα ρημαδιασμενα τα συνορα, και που τα’χουμε ανοιχτα τι καταλαβαινουμε?
Γραψε γραψε…
Θα τις κανω δώρο στην κορη μου[/quote]
e, etsi… elega na sou grapso tipota kalo…
tora an ine gia tin mikri, 8a pame sta pio light, mi tis pesoun varia… mikro pedi ine alloste.
an 8es pio vari na tin valeis na dei ton vazelo :lol:
Μετά όμως πως θα έρθει η Βραζιλία για φιλικό…Να δούμε τουλαχιστον και λίγο μπάλα γαιτί από τους δικούς δε θα βρούμε χαίρι.
Είχα την πίκρα μου για τον Ολυμπιακό και μετά το ευρωπαϊκό κάζο των ελληνικών ομάδων η πίκρα έγινε μεγαλύτερη…
(Δεν πειράζει ρε Ατρομητάρα…)
Ιδού μια πολύ σωστή επισήμανση του Σπυρόπουλου !!!
"Στο ελληνικό ποδοσφαιρικό οικοσύστημα, ο μονόδρομος για να φτουρήσουμε είναι ο εναλλακτικός. Να χτίσουν, τα κλαμπ, ισχυρά γκρουπ. Συμπαγή. Αρραγή. Οι ομάδες, να 'ναι ο-μ-ά-δ-ε-ς. Με έντεκα ή δεκαοκτώ ή είκοσι, που θα «σφίγγονται ο ένας πλάι στον άλλον» κι όλοι μαζί θα κάνουν να προκύπτει ένα πράγμα που, για να το σπάσει ο αντίπαλος, θα του βγαίνει η πίστη ανάποδα. Το προφανές πρότυπο είναι ο Παναθηναϊκός. Των… λούζερ της Ριζούπολης! Δεν ήταν ακριβή ομάδα.
Άλλα παραμένει να είναι το τελευταίο, έως και σήμερα, πειστικό δείγμα ελληνικής ομάδας που, οπουδήποτε κι αν έμπαινε να αγωνιστεί, είχε εκ των προτέρων δημιουργήσει την πεποίθηση ότι θα σταθεί, θα κοντράρει στα ίσα δεν πά’ να ‘ναι «Καμπ Νου» ή «Ολντ Τράφορντ», οπότε έτσι μπορεί και να κάνει (αλλ’ ακόμα κι αν δεν την κάνει, θα πλησιάσει στο να κάνει) τη δουλειά. Εκτοτε, την τελευταία τριετία-τετραετία, τέτοια ομάδα στο ελληνικό οικοσύστημα, με τόσο συνειδητό προφίλ και με τόση αγωνιστική συνέπεια σε αλυσίδα συνεχών αγώνων, δεν έχει εμφανιστεί. "
Έχει πολλά δίκια ο άνθρωπος !!!
Παιδιά είστε offtopic. Εδώ μιλάμε για Champions League. Εσάς που οι ομάδες σας παίζουν UEFA, ανοίξτε ένα topic με τίτλο UEFA Cup. Εδώ μιλάμε για τις ομάδες που παίζουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Monte, ο Σπυρόπουλος λέει αυτό που σου έλεγα τις προάλλες. Συμφωνώ απόλυτα. Ακόμα θυμήσου οι μεγάλες (σύγχρονες) επιτυχίες των ομάδων μας με τι ρόστερ και μπάτζετ έγιναν (μπάτζετ? ΧΑΧΑΧΑ).
ΠΑΟ στους 4 με Αγιαξ: Μόνοι ξένοι ο Βαζέχα, ο Βάντσικ και ο Μπορέλι
ΠΑΟ στους 8 με Μπάρτσα : 8/11 Έλληνες… (Κωσταντίνου=Έλληνας+μεγάλο Σέντερ Φορ)
Γαύρος με Γιούβε: βασική 11αδα, μόνο Τζόλε και γερό Γκόγκα
Ο Ταυλαρίδης είναι από τα καλύτερα στόπερ της Γαλλίας, αλλά στην Ελλάδα οι μεγάλοι δε του έδωσαν καμία ευκαιρία…Η ομάδα μου ο Ολυμπιακός προτίμησε Αμποάγκουε από Κακλαμάνο(!) (μη θυμήσω τον Αναστασίου, που κανένας μεγάλος δε τον ήθελε) Προτιμούμε τις δευτεράντζες της Ευρώπης (Ουαντού, Τσιρίλο, Άντονσον), από το να έχουμε ελληνόπουλα και ένα προπονητή να τους διδάξει σωστή μπάλλα.
Ο Έλληνας φίλαθλος (και εγώ μαζί) την “ψώνησε” και αντί να συνεχίσει την ελληνική σχολή ποδοσφαίρου (κακά τα ψέματα, υπάρχει τέτοια), ήθελε να γίνει “Ευρωπαίος”. Καλοχώνευτη η 16η θέση στους Ευρωπαίους.
Τώρα που γεμίσε με Μπάκε το ελληνικό ποδόσφαιρο, τώρα μας λείπει ο Μπάγεβιτς…
Πλέον πιστεύω πολύ, ότι αν η ΑΕΚ επιστρέψει στο αρχικό της σχέδιο, δώσει ευκαιρίες σε νέους φιλόδοξους ποδοσφαιριστές και αφήσει το Φερέρ να δουλέψει, τότε σύντομα θα γίνει η μόνη ελληνική ομάδα με (κάποιες) Ευρωπαϊκές επιτυχίες και αιμοδότρια της Εθνικής Ελλάδος.
Συμφωνω απολυτα με το παραπανω κειμενο
Την Τετάρτη θα είμαι οριστικά ΟΥΚΡΑΝΙΑ…
ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ
Γυρνωντας κανε μια σταση Θεσσαλονικη να σε κερασω τον πικρο καφε της παρηγοριας…