Champions League

Μετά και το τελευταίο του “χτύπημα”, ο lonesome είναι και επίσημα προστατευόμενός μου. Αφού έχει ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, δεν μπορώ παρά να είμαι μαζί του. Την γλώσσα του να προσέχει λίγο, γιατί όσο πιο μεγάλο είναι το ποστ, τόσο περισσότερο θα πονέσει αν πέσει σε κακοτοπιά…

Όσο κ αν στεναχωρήσω κάποιους φίλους γαύρους, γραφικούς κ μη, θεωρώ πως όλα τα στοιχεία που παρέθεσε ο lonesome, αν και αληθή (?) - δεν ξέρω κ ούτε με νοιάζει - έχουν μηδενική αξία. Και εξηγούμαι :

ειλικρινά τι σημασία έχει η ιστορία ενός συλλόγου ? Τι πρακτικό αντίκτυπο ? Η ιστορία παίζει μπάλα ή η τωρινή ομάδα ? Οκ ο Ολυμπιακός έχει πάρει τα περισσότερα κύπελα. Τι πρέπει, να γίνουμε όλοι ολυμπιακοί ? Να του δίνουμε κάθε χρόνο από ένα για να μην κλαίει ? τι νόημα έχουν όλα αυτά, πέρα από την γραφικότητά της απαρίθμισής τους ? Την είδα κ την ιστορία του γαύρου στην Ευρώπη όσο καιρό παρακολουθώ μπάλα. Έχει μαγέψει την Ευρώπη ολάκερη…

Επίσης : αν έχεις πάει στα μουσεία της Μπάρτσα κ της ρεάλ όπως εγώ με τον κάρβου κ τον Κόζυ, καταλαβαίνεις άνετα πόσο αστεία είναι όλα αυτά…

Επίσης : το goal μέσα στην βδομάδα υπολόγισε τους βαθμούς που έχουν δώσει οι 3 μεγάλοι στο ελληνικό σακούλι τα τελευταία δέκα χρόνια. Ο ΠΑΟ είναι φυσιολογικά πρώτος (και μπράβο του) και ο γαύρος με το ΑΕΚάκι έχουν μαζέψει τους ΙΔΙΟΥΣ βαθμούς κ μάλιστα χωρίς να παίρνει η ΑΕΚ τους μπόνους βαθμούς που παίρνει φυσιολογικά ο πρωταθλητής, περνόντας απευθείας στους ομίλους…

Επίσης : οι γαύροι Πανουτσοκαρπετόπουλοι, λένε και οι 2 (και ο Πανούτσος είναι και 60 φεύγα και έχει φάει την μπάλα με το κουτάλι της σούπας) ότι την καλύτερη μπάλα ever στην Ελλάδα την έχει παίξει η ΑΕΚ του Μπάγεβιτς. Τι πρέπει δηλαδή ? Να μου φιλάτε το χέρι κάθε φορά που με βλέπετε ? Έχει σημασία ? Κάνει την διαφορά τώρα που η ΑΕΚ δεν μπορεί να βάλει γκολ ?

Τιμώ πραγματικά τα παιδιά που υποστηρίζουν ΠΑΟΚ, Άρη κ οποιαδήποτε μικρότερη ομάδα, γιατί το κάνουν επειδή την αγαπούν κ όχι με τα κύπελλα του γουρουνιού κ του κοκκαλιάρη. και εγώ πρωτάθλήμα έχω να δω τόσα χρόνια. Αγαπώ την ΑΕΚ όμως για άλλους λόγους, όχι επειδή ο ίβιτς κάποια χρόνια πριν έπεφτε τρία μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή κ έπαιρνε ο γαύρος πέναλτυ ή χτύπαγε το αεράκι τον Γιαννακόπουλο κ έπεφτε λες και τον χτύπησε η μοίρα με το τσεκούρι…

Πολύ σοβαρό βγήκε αυτό το ποστ. Σόρυ lonesome αλλά το προηγούμενό σου ποστ είναι σαν τις ιστορίες με τις πρώην γκόμενες : όση επιτυχία κ να είχες στο παρελθόν, δεν έχει κανένα νόημα όταν γνωρίζεις μια νέα…

Πάντως σε σέβομαι γιατί θες να πατάξεις τους άσχετους ! Άλλος ένας σταυροφόρος ! Μπράβο !

Παραδέχομαι ότι είμαι άσχετος από ποδοσφαιρική ιστορία (δε με πολυ ενδιαφέρει, για τους λόγους που είπε ο monte λίγο πολύ), αλλά ο ΠΑΟ το '72 που έφτασε Γουέμπλεϊ, δεν είχε αποκλείσει την Έβερτον? Το λέω γιατί κάπου ειπώθηκε ότι ο ΠΑΟ νίκησε πρώτη φορά Εγγλέζους το 2001.

Μία παρατήρηση Lonesome. Αν θεωρείς επιτυχία τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λυών, τότε δε θα πρέπει να θεωρούμε και επιτυχία τη νίκη του ΠΑΟ το '96 επί της τότε πρωταθλήτριας Γαλλίας Ναντ?

Απεκλεισε την Εβερτον με 2 ισοπαλιες.
Ο Παοκ νικησε τη Λυων το 1973 4-0.Για το τοε ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι τεραστια επιτυχια.
Οπως επισης ο Αρης την Περουτζια 0-3 μεσα στην Ιταλια το 1980…που να τα κανει αυτα ο ΠΑΟ…

Δε το ήξερα για τις ισοπαλίες. Αλλά και πάλι δε το θεωρώ λίγο πράγμα.

Επιτυχίες ήταν και για τον ΠΑΟΚ και για τον Άρη, αλλά πιστεύω επιτυχία ήταν και η νίκη του Παναθηναϊκου… Δε μου αρέσει να υπερασπίζομαι τον ΠΑΟ, αλλά καθότι μικρούλης το '96 είχα χαρεί πολύ με την πορεία. Και το θεωρώ επιτυχία τουλάχιστον να φτάνεις στους 4. (Σήμερα είναι ακόμα πιο δύσκολο να δούμε Ελληνική ομάδα στους 4 του Ch.L., αφού παίζουν και οι δευτεραθλήτριες κτλ)

Στην Ελλάδα, υπάρχει μία ομάδα. Ο ΠΑΣ Γιάννενα!!! :lol: :lol: :lol: Ακολουθεί από κοντά ο Ολυμπιακός :wink:

@Montechristo απο το παραπανω post μου σου δινω την εντυπωση οτι θελω να παταξω τους ασχετους?
Νομιζω γνωριζεις οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια…και δυστυχως παντου στο Ελληνικο κρατος υπαρχει ημιμαθεια…
αλλο το να λες δεν ξερω οπως ο karvou και αλλο να ειρωνευεσαι…
Δεν ξερω αν διαβασες μετα το 2-4 με τη Βαλενθια τι γραφανε την επομενη μερα οι εφημεριδες πρασινες και κιτρινες…βραχος ο Ουαντου κτλ.Δηλαδη αντι να κοιταξουν την ομαδα τους το αιωνιο κομπλεξ.
Περα απο αυτο ομως αληθεια ποιος γενικα σημερα ψαχνεται να μαθει?Ολοι απλα κοιτανε την ευκολη ειρωνια το σερβιρισμενο φαγητο…με ειδες να πω στον karvou για παραδειγμα επειδη διαφωνω μαζι του σε καποια πραγματα για την 11αδα της ομαδος που υποστηριζουμε καμια κατηγορια?
Οταν ομως εχεις απεναντι σου ανθρωπους που αγνοουν την ιστορια και ειρωνευονται οι κυριοι οφειλουνε να παρουνε μια απαντηση…οτι πχ η ομαδα τους ιδρυθηκε το 1926 ειναι τοις πασοισ γνωστο και ας λενε αυτοι το 1908 καθοτι το 1908 υπηρχε συλλογος ΠΟΑ και οχι ΠΑΟ του οποιου ο ιδρυτης δεν εχει καμια σχεση με τους μετεπειτα ιδρυτες του ΠΑΟ…
Να μιλανε οι Αρειανοι οι Παοκτζηδες η Αεκ η Λαρισα ο Ηρακλης ναι…αλλα να μιλαει ποιος ο ΠΑΟ?Ε ελεος…
Οσο για τους Πανουτσοκαρπετοπουλους στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι…και ο Χατζηνικολαου δηλωνε Ολυμπιακος και μαζι με τον Βουλγαρακη ειναι μελη του διοικητικου συμβουλιου της ΠΑΕ ΠΑΟ…
Οσο για την γνωστη ισορροπιστικη λογικη οτι την καλυτερη μπαλα την επαιξε η ΑΕΚ ας μου επιτρεψουνε οι κυριοι να διαφωνησω…Οι καλυτερες ομαδες που περασανε απο τον ελληνικο χωρο και παιξανε μπαλα ητανε ο Ολυμπιακος του Γουλανδρη με Δεληκαρη κτλ,ο Παοκ του Κουδα,Ο Ηρακλης του Χατζηπαναγη,η Λαρισα της περιοδου 82-88 η Αεκ του Μπαρλου(75-79) και ο Αρης με Ζηνδρο,Κουη,Ολε Σκομποε κτλ.Καμια ΑΕΚ Μπαγεβιτς και κανενας Ολυμπιακος Μπλαχιν.

και θα σε παρακαλεσω την ειρωνια σταυροφορος κτλ να την κρατησεις για τον εαυτο σου.

Ένα ένα…

Α. άλλαξα το ποστ σου, γιατί δεν έχει νόημα να κάνεις quote όλο το δικό μου που είναι ήδη μεγάλο

Β. Ωραίο το σχόλιο για την ημιμάθεια κ την αμάθεια, αλλά οι περισσότεροι δυστυχώς θα νομίζουν ότι είναι νομοί της Μακεδονίας.

Γ.Το σχόλιό σου για την καλύτερη μπάλα δεν το δέχομαι. Ο Πανούτσος είναι 60+ και είναι κ η δουλεία του να βλέπει μπάλα. Εσύ είσαι 26 και έχεις γνώμη για ΟΛΕΣ τις ομάδες όλων των εποχών ?

Δ. Δεν θέλω να ειρωνεύομαι κανένα. Το σχόλιο το παίρνω πάνω μου, αν και κάνω καριέρα ως “πολέμιος” και είναι άδικο να με κακοχαρακτηρίζεις. Σε θεωρώ πάντως προστατευόμενο γιατί σε ΟΛΑ τα τόπικ που γράφεις έχεις την γνώμη “εγώ που ξέρω και εσείς οι άσχετοι…”. Δεν είσαι σταυροφόρος ? Έλα τώρα πες την αλήθεια… Μεταξύ μας είμαστε… :twisted: :twisted: :lol: :lol: :wink: :wink:

Δεν ειπα σε κανεναν οτι ειναι ασχετος.Εκτος αν εσυ το εκλαμβανεις ετσι επειδη οι αποψεις μου ειναι αρκετα ισως διαφορετικες απο τον μεσο ορο ανθρωπινων αποψεων που μπορει εσυ να συναντας.
Εχω αρκετα dvd και παλιες κασετες ποδοσφαιρικες απο τη δεκαετια του 60 ακομα και πιστεψε με προσωπικα με τα δημιουργηματα καποιων τυπου Πανουτσου ,Σωτηρακοπουλου κτλ απλα γελαω.Γελαω γιατι δεν λενε αυτο που πρεπει να πουνε και απλα ειναι ισορροπιστες και δημοσιοσχεσιτες.
Λυπαμαι αν η διαφορετικη αποψη θεωρειται ως μειωση καποιων.Λυπαμαι.

Tρωγώμαστε σαν τα κοκκόρια και δεν κοιτάμε που σε 2 χρόνια θα βγάζουμε 1 ομάδα στο Champions League και που θα παίζει από τον 2ο προκριματικό γύρο.Τότε να δω τι θα λέμε. 8)

Δεν το συνεχίζω εδώ γιατί είναι οφτόπικ. Τσεκ τα πμ σου !

ρε πού ήταν κρυμμένο αυτό το πάνσοφο παλικάρι που τα ξέρει ΟΛΑ???
είσαι πάνω από 100 χρονών???
θα γράψεις βιβλίο???
καθρέφτη έχεις???

βλεπεις montechristo τι σου λεω στα pm?
Rudolf δε σου απανταω…ειρωνεψου οσο θελεις…απλα εσυ και ο bluezlick μακρια απο τα post που γραφω…για να ειμαστε καλα.

Πλάκες και ειρωνίες επιτρέπονται… Ειδικά τραβιούνται όταν ακούγονται υπερβολές.

To ξαναγράφω - πλεόν το ξέρετε όλοι : όποιος βρίσει, χάνει ποστ.

=D> αντικειμενικε μου Mod…
αν τον ειρωνευομουνα εγω ομως…εχεις μπει φουριοζος κτλ…
το προσπερναω και συνεχιζω…

εγώ μπορώ να γράφω ό,τι θέλω ρε παλικάρι στα post σου…
δεν θα πέσω επίπεδα να σε βρίσω(εδώ που τα λέμε είναι και…βλακεία να αρχίσεις τα βρισίδια σε ένα forum…) μην πέσεις ούτε εσύ… :roll:

Ρε “Μοναχικέ Καβαλάρη στη ζωή” αφού χαλιέσαι και (προσπαθείς να) μας εκνευρίζεις γιατί δεν το κόβεις το άθλημα να είμαστε όλοι οκ?

Όλοι φίλοι πάλι ! Ωραία !!!

Πάντα έλεγα ότι στο φόρουμ μας είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

It is the forum of LOVE!!! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Οutshined θα μου εξηγησεις πως γινεται να προσπαθω να σε εκνευρισω απο τη στιγμη που λεω την αποψη μου και μονο?
Μαλλον εσυ εκνευριζεσαι…εσυ με ειπες γραφικο και οτι φτανω τα ορια της βλακειας θυμασαι μερικα Post πισω?Οποτε θα μπορουσα να σου απαντησω καταλληλα αλλα ελλοχευει ο monte.
Οσο για τον ευρωΠΑΟ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: μπορουμε να πουμε και αλλα αν θελεις τα οποια μπορεις να ψαξεις φυσικα να βρεις πολυ ευκολα ολα αυτα που λεω αλλα δεν θα το κανεις οπως ενας Παοκτζης δεν με πιστευε οταν του ειπα οτι ο Ολυμπιακος εχει ριξει γυρω στις 25 4αρες 5αρες και 6αρες στον Παοκ.Τι να κανουμε η αναγνωριση του καλυτερου ειναι δυσκολο πραγμα.

Aσχετο όλοι X2 την ΑΕΚ στο στοίχημα…Για να μην ξεχνιόμαστε… 8) 8)