Μετά και το τελευταίο του “χτύπημα”, ο lonesome είναι και επίσημα προστατευόμενός μου. Αφού έχει ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, δεν μπορώ παρά να είμαι μαζί του. Την γλώσσα του να προσέχει λίγο, γιατί όσο πιο μεγάλο είναι το ποστ, τόσο περισσότερο θα πονέσει αν πέσει σε κακοτοπιά…
Όσο κ αν στεναχωρήσω κάποιους φίλους γαύρους, γραφικούς κ μη, θεωρώ πως όλα τα στοιχεία που παρέθεσε ο lonesome, αν και αληθή (?) - δεν ξέρω κ ούτε με νοιάζει - έχουν μηδενική αξία. Και εξηγούμαι :
ειλικρινά τι σημασία έχει η ιστορία ενός συλλόγου ? Τι πρακτικό αντίκτυπο ? Η ιστορία παίζει μπάλα ή η τωρινή ομάδα ? Οκ ο Ολυμπιακός έχει πάρει τα περισσότερα κύπελα. Τι πρέπει, να γίνουμε όλοι ολυμπιακοί ? Να του δίνουμε κάθε χρόνο από ένα για να μην κλαίει ? τι νόημα έχουν όλα αυτά, πέρα από την γραφικότητά της απαρίθμισής τους ? Την είδα κ την ιστορία του γαύρου στην Ευρώπη όσο καιρό παρακολουθώ μπάλα. Έχει μαγέψει την Ευρώπη ολάκερη…
Επίσης : αν έχεις πάει στα μουσεία της Μπάρτσα κ της ρεάλ όπως εγώ με τον κάρβου κ τον Κόζυ, καταλαβαίνεις άνετα πόσο αστεία είναι όλα αυτά…
Επίσης : το goal μέσα στην βδομάδα υπολόγισε τους βαθμούς που έχουν δώσει οι 3 μεγάλοι στο ελληνικό σακούλι τα τελευταία δέκα χρόνια. Ο ΠΑΟ είναι φυσιολογικά πρώτος (και μπράβο του) και ο γαύρος με το ΑΕΚάκι έχουν μαζέψει τους ΙΔΙΟΥΣ βαθμούς κ μάλιστα χωρίς να παίρνει η ΑΕΚ τους μπόνους βαθμούς που παίρνει φυσιολογικά ο πρωταθλητής, περνόντας απευθείας στους ομίλους…
Επίσης : οι γαύροι Πανουτσοκαρπετόπουλοι, λένε και οι 2 (και ο Πανούτσος είναι και 60 φεύγα και έχει φάει την μπάλα με το κουτάλι της σούπας) ότι την καλύτερη μπάλα ever στην Ελλάδα την έχει παίξει η ΑΕΚ του Μπάγεβιτς. Τι πρέπει δηλαδή ? Να μου φιλάτε το χέρι κάθε φορά που με βλέπετε ? Έχει σημασία ? Κάνει την διαφορά τώρα που η ΑΕΚ δεν μπορεί να βάλει γκολ ?
Τιμώ πραγματικά τα παιδιά που υποστηρίζουν ΠΑΟΚ, Άρη κ οποιαδήποτε μικρότερη ομάδα, γιατί το κάνουν επειδή την αγαπούν κ όχι με τα κύπελλα του γουρουνιού κ του κοκκαλιάρη. και εγώ πρωτάθλήμα έχω να δω τόσα χρόνια. Αγαπώ την ΑΕΚ όμως για άλλους λόγους, όχι επειδή ο ίβιτς κάποια χρόνια πριν έπεφτε τρία μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή κ έπαιρνε ο γαύρος πέναλτυ ή χτύπαγε το αεράκι τον Γιαννακόπουλο κ έπεφτε λες και τον χτύπησε η μοίρα με το τσεκούρι…
Πολύ σοβαρό βγήκε αυτό το ποστ. Σόρυ lonesome αλλά το προηγούμενό σου ποστ είναι σαν τις ιστορίες με τις πρώην γκόμενες : όση επιτυχία κ να είχες στο παρελθόν, δεν έχει κανένα νόημα όταν γνωρίζεις μια νέα…
Πάντως σε σέβομαι γιατί θες να πατάξεις τους άσχετους ! Άλλος ένας σταυροφόρος ! Μπράβο !