@Μοναχικέ Καβαλάρη
Βλέπεις να μπαίνω καν στον κόπο να απαντήσω στις βλακείες που λες?
Τράβα πλήρωσε τη συνδρομή σου πριν λήξει…
Κούραση.
@Μοναχικέ Καβαλάρη
Βλέπεις να μπαίνω καν στον κόπο να απαντήσω στις βλακείες που λες?
Τράβα πλήρωσε τη συνδρομή σου πριν λήξει…
Κούραση.
για ποιο λες για το ντερμπι της Δευτερας?Ξερεις ποσα ντερμπι ετρωγα παλιοτερα και γαμω τις σοκολατες!
ΧΑΧΑ αλλη μια αποδειξη κυριε monte ποιος λεει βλακα ποιον…
ε βεβαια οτι δεν μας συμφερει ειναι βλακειες…αντε στην ομαδουλα σου εισαι πολυ λιγος για το Ολυμπιακο μεγαλειο κυριε επισκιαζω,υπερτερω πφφφφφ :lol: :lol: :lol:
πες μας Τάκη…
μας νοιάζει πραγματικά η άποψή σου…
για ποιο λες για το ντερμπι της Δευτερας?Ξερεις ποσα ντερμπι ετρωγα παλιοτερα και γαμω τις σοκολατες![/quote]
Mπα,η ΙΟΝ είναι πιο ωραία… 8)
“ολυμπιακό μεγαλείο” προφανώς εννοεί το ολυμπιακό πνεύμα και ιδεώδες ή κάτι τέτοιο… 8O
δε με λενε Τακη…οσο για το αν σε νοιαζει η αποψη μου φαινεται απο τον μειωτικο τροπο που προσπαθεις να αντιδρασεις…αλλα δεν περναει κυριε υπερτερω,επισκιαζω πφφφφ :lol: :lol: :lol: :lol:
οχι εννοω τον Ολυμπαικο.Γιατι για να ριξει ας πουμε ο ΠΑΟ 6 γκολ σε ευρωπαικη σοβαρη ομαδα θα περασουν εκατομμυρια χρονια.
για να χάσει 7-0 να δεις πόσα θα περάσουν…
Somebody stop him!!!
E εσεις τρωτε 6 απο Διναμο Βουκουρεστιου.
Και περυσι 2 5αρες απανωτες.
Καλα τα πηγατε.
:-- :-- :-k #-o 8-[
Δεν τη παλεύει με τίποτα…
είχατε ρίξει 6 στη Λεβερκούζεν…θυμάσαι τι είχε δηλώσει ο Σουμ(τον οποίο δεν έχετε νικήσει ποτέ!!!) πριν παίξετε με την Μακάμπι?
“θα προτιμούσε ο Ολυμπιακός να νικήσει 1-0 και στα 6 ματς παρά που έβαλε 6 γκολ σε 1 ματς”
μετά έπιασε δουλειά ο Αγιεγκμπένι…
Ρε ξερεις τη ξεφτιλα ειναι να τρως 6 απο Ρουμανους?εσυ δεν την παλευεις.
Μπα θυμηθηκες rudolf και τον Αγιεκμπενι?Καλα μην αρχισουμε να θυμομαστε τους δημιους των βαζελων και των υπολοιπων γιατι θα βαλουμε τα γελια…αληθεια εσυ rudolf δεν μας ειπες βαζελακι εισαι? Στου ΟΑΚΑ το σκαλακι :-&
Τα έχεις κλείσει τα 12?
εσυ?
Αχ, αχ, αχ… Δυο σελίδες ποστ, έτσι…
Έχω κάτσει με το δίκανο κ περιμένω τον πρώτο που θα βρίσει…
Ειλικρινά νυστάζω ρε σεις… Αρχίστε να ξαναμιλάτε για μπάλα…
Monte o αγρυπνος mod!!!
εγω δεν προκειται να τον βρισω.ειλικρινα.
Ειναι Trivium fan για αυτο.
Διαγράψτε παρακαλώ τις τελευταίες 3 σελίδες!!! Είναι ο θάνατος της σκέψης… Καθυστερούν το server μόνο και μόνο για να έχει κάποιος την τελευταία λέξη.
Διαγράψτε τις τώρα που την έχω εγώ!!!