Champions League

βαζελάκι είμαι,δε φαίνεται απ’το επίπεδο που κρατάω τόση ώρα???
από όλα αυτά πέρι 6άρας ο Αγιεγκμπένι σου έμεινε εσένα…κάτι σημαίνει αυτό… :roll:

Εγω για μπαλα θα ξαναμιλησω αυριο γιατι εχω να γραψω μεγαλο ποστ και βαριεμαι τωρα, ασε που νυσταζω. Η κουβεντα ειναι Θεικη, εγω γουσταρω παντως. Αυριο λεω αποψεις. Καλο το Trivium???

Matthew Heafy rules! 8)

το τρίβιουμ γαμάει !!! Σαν τον Τόζερ !

Αντε κοιμηθείτε παλιόσκυλα ! Να την πέσω και εγώ ! :lol: :lol: :lol: :x :x :roll: :roll: :cry: :cry: :wink: :wink:

είμαι υπερ του να σβηστούν οι προηγούμενες σελίδες και να ακούσετε όλοι το νέο Trivium.

=D> =D>

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ… 8)

Now we are the forum of looooove!!!

[size=1]Έχω και την τελευταία λέξη[/size]

Αυριο που θα εχουμε ολοι γεματες μπαταριες απο τον υπνο θα μπουμε νατα κανουμε παλι ΜΠΑΧΑΛΟ, και να μην εχει ο karvou την τελευταια λεξη.

Εχεις να φας βολίδες εσύ στο επόμενο 5x5… :twisted: :twisted: :twisted:

H ηρεμία μετά την καταιγίδα… 8) Τελευταία λέξη.

λέξη

όχι όμως τελευταία

Και τι σε κάνει εσένα να ορίζεις τι είναι γραφικότητα, τι είναι βλακεία και τι σοφία;
Εκείνος έγραψε τα επιχειρηματά του… Σωστά λάθος… Όλοι τα κρίνουμε ανάλογα με το που τοποθετούμαστε…

Διάβασε καλύτερα πως απάντησες εσύ; Τον είπες Τσουκαλά… Αυτό ήταν το επθιχεήρμα σου… Να τον γελοιοποιήσεις στους υπόλοιπους, επειδή προφανώς είναι σχετικά μικρός σε ηλικία…

ΟΚ αυτός είναι Τσουκαλάς κι εσύ Ηλιόπουλος… Ωραίο επίπεδο συζήτησης…

Όπως και να χει 80 χρόνια πελάτες είστε

Γεια

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τελευταία

Κλειδώστε το Topic τώρα!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ο Lonesome πάντως, θα συμφωνήσω με Τέλη. Πράγματι χρησιμοποιεί στοιχεία και η ανάλυση των παικτών του Ολυμπιακού (εκέι μπορώ να έχω γνώμη) σε γενικές γραμμές με βρίσκει σύμφωνο. Εκεί που δε σύμφωνω, είναι στο πως χρησιμοποιεί αυτά τα στοιχεία και γεγονότα για να αποδείξει αυτό που υποστηρίζει.

Δηλαδή, για παράδειγμα, σε πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού έγραψε μόνο τα αρνητικά τους, παραβλέποντας τα θετικά τους. Ακόμα και ο καλύτερος παίκτης έχει κουσούρια (μέχρι και εγώ βρε αδερφέ :stuck_out_tongue: ). Για να έχεις όμως γενική εικόνα, θα πρέπει να κοιτάς τα γεγονότα λίγο πιο σφαιρικά. Το ότι ο Ροναλντίνιο δεν μαρκάρει σα τον Μάρκεζ και δεν έχει την ταχύτητα του Μέσι, μπορεί (λέμε τώρα, ακραίο παράδειγμα για να δείξω τη θέση μου) από κάποιον να θεωρηθεί μειονέκτημα και να θεωρεί τους άλλους δύο καλύτερους. Έχει παραβλέψει όμως το τι προσφέρει ο Ροναλντίνιο.

Τώρα, στα περί ιστορίας, δεν γνωρίζω και δεν κρίνω. Αλλά και πάλι θεωρώ ότι όταν υποστηρίζει ως επιτυχία το φιλικό με τη Σάντος (με βρίσκεις σύμφωνο Lonesome), τότε δε μπορείς να μη θεωρείς επιτυχία και το διπλό στο Άμστερνταμ, εναντίον της ομάδας που έπαιξε την καλύτερη μπάλα που έχω ζήσει. Εγώ τουλάχιστον έτσι το νιώθω. Ακόμα, νίκη με 3-0 επί της πρωταθλήτριας Γαλλίας Ναντ, πάλι είναι επιτυχία. Στη Γαλλία αλλάζαν κάθε χρόνο Πρωταθλητή, το ότι η ομάδα δε λεγόταν Λυών, Μαρσέιγ, κτλ στα μάτια μου δε μειώνει την αξία της νίκης του βάζελου.

Για τις ειρωνίες προς το πρόσωπο σου έχεις επίσης κάποιο δίκιο…

Telisvas Ο,τι καταλαβαίνεις…

Δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσουμε να συζητάμε.

Άλλαξε ομάδα τώρα

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[size=1]Σιγά μην σε άφηνα έτσι[/size]

Και τι σε κάνει εσένα να ορίζεις τι είναι γραφικότητα, τι είναι βλακεία και τι σοφία;
Εκείνος έγραψε τα επιχειρηματά του… Σωστά λάθος… Όλοι τα κρίνουμε ανάλογα με το που τοποθετούμαστε…

Διάβασε καλύτερα πως απάντησες εσύ; Τον είπες Τσουκαλά… Αυτό ήταν το επθιχεήρμα σου… Να τον γελοιοποιήσεις στους υπόλοιπους, επειδή προφανώς είναι σχετικά μικρός σε ηλικία…

ΟΚ αυτός είναι Τσουκαλάς κι εσύ Ηλιόπουλος… Ωραίο επίπεδο συζήτησης…

Όπως και να χει 80 χρόνια πελάτες είστε

Γεια

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Telis δεν ειμαι και πολυ μικρος…26 ειμαι…τα αποτελεσματα των βαζελων διαχρονικα τα εχει κρινει η ιστορια…απο κει και περα οταν δεν ξερουμε τι να πουμε το γυρναμε στην ειρωνεια…αστονε να ειρωνευεται…
Κarvou ο Ολυμπιακος προφανως θα γνωριζεις οτι εχει νικησει μεσα στη Γαλλια τη Μονακο 0-1 του Κλινσμαν,Τιραμ,Τζορκαεφ…οποτε αλλος ενας τομεας στον οποιο οι βαζελοι ερχονται δευτεροι…

Α και σε καποιο post πεταγεται ο slekkas η καποιος αλλος και λεει “ο Ολυμπιακος δεν εχει παιξει ποτε με τη Μπαρτσελονα για αυτο” ε ελεα ομως που ενα μηνα μετα τη Σαντος ο Ο λυμπιακος νικουσε και τη Μπαρτεσλονα των Κοτσις,Τσιμπορ(αν ασχολεισαι με τη μεγαλη Εθνικη Ουγγαριας του 50 θα τους ξερεις) με 1-0 την ιδια χρονια που η Μπαρτσα επαιξε τελικο με τη Μπενφικα του Εουσεμπιο… …απο την οποια ο ΠΑο εφαγε 5 και η Αεκ 3…
Σημειωση προς slekkas και λοιπους¨20 μερες πριν η Σαντος ειχε ριξει 6 γκολ στη Γιοστο Κομουναλε του Τορινο…τη Γιουβεντους που εστειλε το Παναθηναικακι σπιτι του στον α γυρο του πρωταθλητριων ανετα…
αυτα προς γνωση και συμμορφωση κυριε Outshined…και οσο θα προκαλεις λεγοντας με ασχετο τοσα στοιχεια θα παραθετω για την διαχρονικα ομαδουλα σου…
Α και που εισαι τα 12 τα εκλεισα την ημερα που τρωγατε 4 γκολ απο τη Λεβερκουζεν του Παολο Σερτζιο…αυτα προς το παρον…

Λοιπον καλημερα και απο μενα. Οσον αφορα το 1971 που αναφερθηκε και οτι ηταν στημενο, εχω να πω για το ματς με την Εβερτον στο Λιβερπουλ για την φαση της ισοφαρησης στο 91, οτι ηταν επιθετικο φαουλ στον Οικονομοπουλο (θα παμε και στον Βαρουχα και τον Βασιλακη), αν ηταν στημενο θα περναγαμε μαρς απο την Αγγλια και θα κερδιζαμε και στην Αθηνα αυτο πηγαινει και στο οτι δεν μπορουσαμε να νικησουμε αγγλικες ομαδες. Οσο για το επιχειρημα με τη Λεβερκουζεν ειναι ακυρο γιατι τα ματς με τον Παναθηναικο εγιναν το 91 ενω με ΑΕΚ το 2001 και με ΟΣΦΠ το 2002, μιλαμε για 10 χρονια διαφορα οποτε δεν μπορεις να συγκρινεις, εξαλου οταν ριξατε 6 εσεις ηταν η χειροτερη Λεβερκουζεν των τελευταιων ετων, επεισης αν ειχατε τοτε μεγαλη ομαδα και αφου ριξατε 6, στο αλλο ματς γιατι χασατε 2-0 αν θυμαμαι καλα? Και οσον αφορα αυτα που λες για στημενα στην Ελλαδα, αν ηταν στημενα και ημασταν οι αρχοντες του παρασκηνιου πρωταθλημα δεν θα επερνε κανεις αλλος μονο εμεις ουτε ο ΠΑΟΚ ουτε η Λαρισα και επεισης να σου θυμησω τη φραση " ο ολυμπιακος να κερδιζει αντε και το αιγαλεω, ολοι αλλοι να πανε να…" επειδη μιλας για στημενα, αλλα αυτα εχουν γινει γαργαρα ενω υπαρχουν και ντοκουμεντα, γιατι η υποθεση δεν προχωρησε? Και οσον αφορα τα αποτελεσματα του Παναθηναικου στην ευρωπη απο τις συνεχεις αποτυχιες σας ψαχνετε ολη την ιστορια και αναφερετε ολα τα ασχημα αποτελεσματα του ΠΑΟ για να δειξετε οτι ειστε εσεις αξιοι εκπρωσωποι, ενα εχω να πω: Τα παλια τα χρονια 60’ς κυριως και πισω, οταν επαιζε ελληνικη ομαδα με αλλη ξενη εστω και ενα γκολ να της εβαζε της ξενης ηταν μεγαλη επιτυχια γαι το ελληνικο ποδοσφαιρο τοτε, ακομα και αν η ομαδα ηταν απο τη Ζιμπαμπουε,δεν την ελεγαν με το ονομα της την αποκαλουσαν απλα “ξενη ομαδα”.Το γεγονος ειναι ενα ο Παναθηναικος εχει φερει τους περισσοτερους βαθμους. Οσον τον ολυμπιακο να σου θυμησω το γαυρονομο που ψηφιστηκε γαι διακονονισμο των χρεων που εκανε ο κλεφτης του Ελληνικου δημοσιου και της τραπεζας Κρητης, ο κυριος Κωσκοτας, που εκανε την ακριβοτερη μεταγραφη τον Λαγιος Ντεταρι με τα κλεμμενα λεφτα του δημοσιου και της τραπεζας. Ο ολυμπιακος οχι μονο ειχε ενα δικο του νομο που βγηκε μονο για αυτον, αλλα ξεχρεωσε χωρις να πληρωσει ολα τα χρεη, αν σου λεει κατι αυτο, και επεισης οταν μια ομαδα χρωσταει στο κρατος, νομιζω οτι δεν μπορει να κανει μεταγραφες, ο ολυμπιακος γιατι μπορουσε??? Και η ΑΕΚ που μπηκε στο αρθρο 44??
Το οποιο αρθρο φτιαχτηκε για επιχειρησεις που κινδυνεουν με κλεισιμο ωστε να μην υπαρχουν πτωχευσεις αποτελεσμα των οποιων θα ηταν χιλλιαδες ανεργοι. Οι ΠΑΕ που στο καλο κολλανε με αυτα???
Τελειωνοντας φιλε Lonesome_Guitarist μην νομιζεις οτι εισαι εσυ ο σχετικος και ολοι οι αλλοι ειναι οι ασχετοι τους οποιους εσυ εκθετεις με αυτα που γραφεις.
Και κατι ακομα, φιλε telisvas, δεν απαντω σε αυτα που λες γιατι τα θεωρω ακυρα, αφου και εσυ ο ιδιος μου εχεις πει απο κοντα οτι αυτα που γραφεις για μπαλα δεν τα πιστευεις και τα γραφεις ετσι για την πορωση, οποτε δεν απαντω.

μην πέφτεις στο επίπεδό του και του απαντάς σοβαρά φίλε Rychehead.

Πραγματικά όμως, δεν υπάρχει λόγος να μιλάει κανείς (για ποδόσφαιρο τουλάχιστον) με τέτοιους κολλημένους ανθρώπους.

Σιγά μην αρχίσουμε την ιστορική αναδρομή. Άνθρωποι που είναι γύρω από τον χώρο 20 και 30 χρόνια περιμένουν κάτι πρόβατα σαν τον Μοναχικό Κιθαρίστα για να τους δείξει την αλήθεια.