Τσακωθείτε όσο θέλετε, αλλά όχι για το ποιος είναι λιγότερο λαμόγιο. Στις κασσέτες, ακουγόταν και το όνομα του ΠΑΟ και μάλιστα, για πιο χοντρά πράγματα από τη φράση του Θωμά. ΟΛΕΣ οι ομάδες κάποτε είχαν μεγάλα λαμόγια και μέχρι σήμερα οι οπαδοί τους το κάνουν γαργάρα ή τους υποστηρίζουν.
Μέχρι και η ιστορία του ΠΑΣ Γιάννενα τίγκα στις λαμογιές είναι. Ας επιστρέψουμε off topic. Ο Ρονάλντο θα επιστρέψει βασικός στη Ρεάλ? Τη γκολάρα του Βαν Νίστελροϋ την είδατε? Φανταστείτε δίδυμο Ρονάλντο Βαν Νιστελρόυ. Οι αντίπαλοι δε θα ξέρουν ποιον να πρωτομαρκάρουν…
Nαι αλλα ποια ελληνικη ομαδα επαιξε με τον Πλατινι(ασχετο αν εχασε,δεν κολλαμε σε λεπτομερειες! )?ο ΑΡΗΣ.Ο Πλατινι ειναι καλυτερος παικτης απο ολους αυτους που βαλατε μαζι.Αρα κερδισαμε.
:lol:
(Α και σημερα 65% ασος, 20% Χ και 15% 2πλο το Αρης - Παοκ)
Δικιο εχεις, αλλα εγω τουλαχιστον δεν τσακωνομαι απλα συζηταω εχει διαφορα και δεν το κανω επειδη ειμαι κανας τρελαμενος Παναθηναικος απλα συζηταω. Ουτε εχω νευριασει καθολου, ολοι λαμογια ειναι στο Ελληνικο ποδοσφαιρο, και ο ΠΑΣ που εχει τον Κουγια προεδρο. ΟΚ σταματαω εδω εγω απλα ηθελα να πω την αποψη μου που δεν ειπα χυες γιατι βαριομουν να γραψω μεγαλο ποστ και επεισης για να μην εχεις την τελευταια λεξη.
Therion: Υπαρχει τοπικ για το πρωταθλημα που κολλαει το Αρης-Παοκ με την ευρωπη ρεεε??
Αυτό που λες είναι αλήθεια… Άλλωστε στην ηλικία μου δεν επιτρέπεται φανατσιμός…
Ωστόσο σ’ αυτό που έγραψα περί επιχειρημάτων δεν απάντησε κανένας σας…
Παρακαλώ όλα τα βάζελάκια να αμφισβητήσετε με στοιχεία όσα έγραψε το παλικάρι…
Πέρα από την πλάκα δεν μου αρέσει η ειρωνεία…
Και σαν ουδέτερος αυτό εισέπραξα…
Τι θα πει Τσουκαλάς…
Είστε Παναθηναϊκοί ρεεεεεεεεεεεεεεε
Και αυτό είναι χειρότερη βρισιά…
Απαντησα σε ενα ποστ που εκανα σημερα σε αρκετα απο αυτα, σε αλλα δεν απαντησα γιατι δεν το θεωρησα αναγκαιο καν να ασχοληθω. Κατι ακομα, πραγαματικα λυπαμαι να βλεπω ανθρωπους αρκετα πιο μεγαλους απο μενα να παθιαζονται ως τελικης πτωσεως, εγω αυτο σταματησα να το κανω οταν ημουν 14 χρονων. Δεν ασχολουμαι ξανα με ποστς με επιχειρηματα του ποιος ειναι το μιασμα του αθλητισμου κτλ. Θα μιλαω για μπαλα θα λεω αποψεις για τα ματς αλλα σαν αυτα που εγιναν αυτες τις μερες θα κανω οτι δεν τα ειδα και δεν θα ασχολουμαι ελεος πια, βαρεθηκα.
Άμα ψάξω στο net σε κάποιο site των greenwebfans θα βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι Ολυμπιακοί είναι απόγονοι του στόλου που κατέβαινε στον Πειραιά και απαύτωνε της μάνες τους.
Telisvas εσύ νομίζεις πως χρησιμοποιείς και επιχειρήματα για τους Europe, τι να κάνουμε τώρα?
Αν είσαι αργόσχολος ψάχνεις και βρίσκεις ό,τι θες. Διπλάσια υπάρχουν για τον Ολυμπιακό. Ο καθένας τα παρουσιάζει όπως θέλει. Αν είσαι τόσο πρόβατο να κάθεσαι και να νομίζεις ότι λες κάτι αξιόλογο πάρε τηλ στον Τσουκαλά που θα χαρεί πολύ να σε ακούσει και σκάσε και συνδρομή στον Κόκκαλη.
Rychehead γνωριζεις αληθεια την διαφορα του νικαω από το απλα προκρινομαι?Ψαξε λιγο και θα δεις ότι χρειαστηκε να περασουν 29 χρονια μετα τον Ολυμπιακο για να κερδισεις Αγγλικη ομαδα.Α και οσο για τον αγωνα με την Εβερτον ο ιδιος ο ΟΠΑΠ το 1974 αποκαλυψε τις επαφες του Μπλουη Διακακη του Ασλανιδη και των υπολοιπων χουντικων με τους διαιτητες του επαναληπτικου?όχι θα αφηνε η χουντα την ευκαιρια να παει χαμενη?
Δεν μιλαω για το ματς στην Αγγλια που ολοι μιλατε για ένα επιθετικο φαουλ που δεν εγινε ποτε?.μιλαω για τον επαναληπτικο?.
Όπως και για το 3-0 επι του Ερυθρου Αστερα τοτε που ετρωγαν οι Γιουγκοσλαβοι τα γκολακια και γελουσαν?.
Αλλα πες μου τωρα κατι:Δε σου κανει εντυπωση που 35 χρονια τωρα ουδεποτε το Ελληνικο κρατος καλεσε τον ΠΑΟ για να τον τιμησει για το Γουεμπλει?Για να μην σε παραπεμψω σε Γιουγκοσλαβικες,Αγγλικες,Ολλανδικες εφημεριδες της εποχης το τι γραφανε που μας καταξεφτελισαν στα ματια των Ευρωπαιων?αλλα αυτά είναι ψιλα γραμματα?.
Όπως δεν μιλησαμε και για το σκανδαλο Κιαππε το 1990?που επρεπε όχι απλα να υποβιβαστει ο ΠΑΟ αλλα να πεσει Δ? Εθνικη?και αυτά ψιλα γράμματα?.
Όπως και για το συνθημα ρουρα ρουρα ρα πες μας και αλλα Βουτσαρα που συγκλονιζε τις κερκιδες επι μια δεκαετια για τα οσα ειχε αποκλαυψει ο τερματοφυλακας του ΠΑΟ Βουτσαρας για το παιχνιδι με τον Εθνικο το 1963?..
Ο ΠΑΟΚ και η Λαρισα πηρανε πρωταθληματα γιατι ειχανε καλες ομαδες και παιζανε μπαλα.Αλλωστε τον Βαρδινοτζον δεν τον ενδιεφερε τιποτα άλλο από το να μην κατεβει το πρωταθλημα κατω?
Για τον Κοσκωτα που λες ο κυριος μπηκε φυλακη και ο Ολυμπιακος πληρωσε εστω 10 δις?αληθεια εσεις που χρονια χρηματοδοτειται ένα παραρτημα που επρεπε να ειστε?
Αληθεια ο κυριος Ντεμης που χρωστουσε 40 δις πληρωσε τιποτα?Ο ΠΑΟΚ ο Αρης πληρωσανε τιποτα όλα αυτά τα χρονια?Μην αναφερεις τον Ολυμπιακο ο οποιος εδωσε εστω και αυτά.
Μονο αυτό αλλωστε εχεις να πεις για τον ΟΣΦΠ?οσο για την παραγκα ποιος ητανε κεινος που εβγαλε τις κασετες? Τριανταφυλλοπουλος δηλαδη αυτος που δηλωσε σχιζοφρενης για να μην παει στρατο που ολους οσους εχει κατηγορησει εχουνε αθωωθει πανηγυρικα(πχ Κορκολης,Νεονακης για το χρηματιστηριο κτλ κτλ) ενώ ακομα περιμενει το ΕΣΡ να καταθεσει τα πειστηρια ότι βουλευτης του ΣΥΝ τα επαιρνε από επιχειρηματια,πειστηρια δεν βρεθηκαν επεσε το προστιμο και σημερα τον σουταρανε από τον Alpha.
Αυτό τα λεει όλα.
Α και είναι άλλο να νικας μια ξενη ομαδα και άλλο τις 2 συγκεκριμενες που νικησε τοτε ο Ολυμπιακος.Οπως επισης θελω μια απαντηση γιατι δεν θεωρειται επιτυχια για τοτε που κατεκτησε το Βαλκανικο Κυπελλο δευτεραθλητριων ομαδων των Βαλκανιων τη στιγμη που ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ δηλωσαν συμμετοχη και 3 φορες ο καθενας τους απετυχαν πανηγυρικα να το κατακτησουν.
Αυτά.
Οutshined προβατο εισαι και φαινεσαι κακομοιρη.Το αποδεικνυουν τα γραφομενα ποιος είναι προβατο και ποιος όχ,ι ατομο χωρις επιχειρηματα