Champions League

Aor εκτός από την μουσική, λές σωστά πράγματα και στ’ αθλητικά…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ο κ. Μπαρμπής είναι ταγμένος σε κάτι και λέει αυτά που λέει (Υποθέτω κι επί πληρωμή)…

Το πρόβλημα είναι ότι εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες φίλαθλοι πρώτοι απ’ όλους θέλουμε να νικάμε με αθέμιτο τρόπο… Προτιμάμε να κλέβουμε, παρά να κερδίζουμε… Είναι το κατάλοιπό μας ως λαός από τα 400 χρόνια σκλαβιάς…

Δείτε πως πήρε η Εθνική μας το Ευρωπαϊκό… Δείτε πως έκανε πορείες ο ΠΑΟ στην Ευρώπη… Κλεφτοπόλεμος…

Όσον αφορά την Αγγλία… Πολλές φορές αποδεικνύεται, πως το να είσαι gay είναι πιο ανδρικό…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Όπως και να χει… Βαριέμαι… Πάω να ακούσω για 60plus φορά το νέο Europe που δεν το βαριέμαι

Εξαλου εχουμε ακουσει πολλες φορες τη φραση απο οπαδους ολων των μεγαλων ομαδωνα του στυλ γουσταρω να τους νικησουμε με πετσινο πεναλτυ για να ποναει πιο πολυ.
Και οσο για τον κλεφτοπολεμο, δεν γινεται αλλιως, εξαλου ακομα και οταν παιζουμε κλεφτοπολεμο δεν βαριεμαι το ματς αλλα αγωνιω πιο πολυ για ειναι πιο αμφιροπο και εχει ενδιαφερον.(Αφου υποστηριζω καποια ομαδα)

Εγώ πάντως προτιμώ που ήρθαμε 3-3 με την Ρεάλ με τον Ζιοβάνι θεό επί της γής, παρά τη νίκη με 1-0 επί της Λίβερπουλ…

Είναι θέμα αισθητικής

Όπως και στο forum

Παιδιά έχει πάρα πολλές γνώσεις ο Μπαρμπής και έιναι πρόεδρος της ΠΕΦΟ…
Τον έχω δει στο γήπεδο και μιλήσαμε και είναι άνθρωπος του λόγου και με επιχειρήματα.
Εξάλλου δεν έχει ανάγκη τα λεφτά του MAGIC (νομίζω δεν πληρώνεται).

Αυτά προς τριφυλλοφόρους…!!! :stuck_out_tongue: 8) :stuck_out_tongue:

Όντως διαχειρίζεται ολόκληρη ΠΕΦΟ

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

E Rudolf αφιερωμένο το Walk των Pantera! Γιατί είμαστε και μουσικό site μην ξεχνιόμαστε 8)

κατα την γνωμη μου οι ανθρωποι αυτοι ειναι πιο επικινδυνοι απο τους δηλωμενους
φανατικους .Η καλη εκφραση του λογου δεν σημαινει αναγκαστικα και σωστες
αποψεις .Ο συγκεκριμενος εχει πει παρα πολλες ανακριβιεες ιστορικες , και η δουλεια του ειναι καθαρα προπαγανδιστικη .

κατα την γνωμη μου οι ανθρωποι αυτοι ειναι πιο επικινδυνοι απο τους δηλωμενους
φανατικους .Η καλη εκφραση του λογου δεν σημαινει αναγκαστικα και σωστες
αποψεις .Ο συγκεκριμενος εχει πει παρα πολλες ανακριβιεες ιστορικες , και η δουλεια του ειναι καθαρα προπαγανδιστικη .[/quote]
Διαφωνώ αλλά σέβομαι τηνάποψή σου…

Τρομερη δηλωση απο τον Σολιντ: “Αν παιξουμε οπως με τον Ατρομητο θα κερδισουμε σιγουρα”
!!! 8O 8O

Όχι ακριβώς έτσι ρε!
Είπε “αν κάνουμε τις ίδιες ευκαιρίες με τον Ατρόμητο θα νικήσουμε”.
Τώρα που τις είδε τις ευκαιρίες είναι άλλο θέμα…

Α, ετσι το ειπε, εγω οπωε διαβασα τη δηλωση την μετεφερα. Κλασσικοι δημοσιογραφοι, αλλαζουν ελαχιστα τις δηλωσεις αλλα το νοημα γινεται αλλα νταλον!!
Που τις ειδε τις ευκαιριες???

Για άλλη μια φορά, έχω την ηλίθια αισιοδοξία του διπλού… :frowning:

Aμαν , μπαινοντας στην διαταραγμενη ψυχοσυνθεση σου βλεπω οτι αυτη η αισιοδοξια σου δημιουργει, ακραιες ψυχικες μεταβολες που οδηγουν στην απελπισια, αυτο που νιωθεις ειναι κρυφη ελπιδα και προσπαθεια να μην δεις καταματα την αληθεια, περαστικα!!!

Aμαν , μπαινοντας στην διαταραγμενη ψυχοσυνθεση σου βλεπω οτι αυτη η αισιοδοξια σου δημιουργει, ακραιες ψυχικες μεταβολες που οδηγουν στην απελπισια, αυτο που νιωθεις ειναι κρυφη ελπιδα και προσπαθεια να μην δεις καταματα την αληθεια, περαστικα!!![/quote]
Rychehead speaking!

Η μαλακια δεν εχει ορια τελικα, στη Ρωμη, οπαδοι της Ρομα, μαχαιρωσαν εναν 32χρονο οπαδο ολυμπιακου και εκαναν ντου σε δυο ξενοδοχεια που μενουν οπαδοι, αποπηραθηκαν να καψουν και πουλμαν με οπαδους. Ολα αυτα ως αντιποινα επειδη καποιοι αλλοι ηλιθιοι στο Καραισκακη πεταξαν πετρες στο πουλμαν της Ρομα. Το ειδα στο
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=33579

Ναι το διάβασα κι εγώ.
Δεν την πήγαινα που δεν την πήγαινα τη (Β)Ρόμα έκαναν κι αυτά οι οπαδοί της…
Μαλακία κι από τις 2 πλευρές…
Juve ρε!

μα πότε θα πάρει διπλό αυτή η ομάδα???

Ελεος…Ουτε σημερα??Η Ρομα ηταν αθλια,ο γαυρος καλος,αλλα παλι 2πλο δεν πηρε.
Καταρα αιωνια.

έβαλε πρώτος γκολ,η Ρόμα σερνόταν,απέκρουσε πέναλτυ και κατάφερε να μην νικήσει!!! αυτό θα πει “θρύλος”…10 και χρόνια στην Ευρώπη χωρίς εκτός έδρας νίκη και με 3-4 ισοπαλίες νόμιζω…

Έλεος με την Ρόμα έπαιζε…