Champions League

Επαιξε καλα στο α ημιχρονο και ηταν μπροστα στο β ομως δεν τραβηξε η ομαδα και ανεβηκε λιγο η Ρομα και ισοφαρισε. Αιωνια καταρα το διπλο.

Το διπλό μάγκες θα έρθει όταν φύγουν οι καρκίνοι από την ομάδα, με πρώτο και καλύτερο το Τζόρτζεβιτς.
Ακολουθούν Ανατολάκης, Γεωργάτος, ο α-ξερό-μπαλος Πάντος, Καφές και
(Δ)Οκκάς…
Αυτά.

αυτό το πράμα μέσα στο γήπεδο ήταν η Ρόμα?

[size=7]EΛΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ![/size] :lol: :lol: :lol: :lol:

[size=6]
ΛΥΜΠΕ ΛΥΜΠΕ ΛΥΜΠΕ![/size]

ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Η ΜΙΛΑΝ

Kάποιοι θα περάσουν 2ο γύρο,και κάποιοι άλλοι θα πίνουν τον καφέ της παρηγοριάς στο Μικρολίμανο…FORZA AEKARA…ΠΑΜΕ!!! 8)

παραήταν αυστηρή η αποβολή Ταυλαρίδη…αλλά η νίκη ήταν σπουδαία με γκολάρα Λύμπε!!!

Συγχαρητήρια στην αεκ και πρέπει να πάρει βαθμούς και ο βάζελος αύριο.
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΛΟΙ…

νίκησε μια σπουδαία ομάδα σήμερα…και η ελλάδα χρειάζεται βαθμούς…

21oς αγώνας της δεν ήταν;; Σημαδιακό;; 8O

22ος για την ακρίβεια…Πάει την σπάσαμε την παρθενιά… 8)

22ος για την ακρίβεια…Πάει την σπάσαμε την παρθενιά… 8)[/quote]

Μπράβο πάντως… όπως και να έχει… :stuck_out_tongue:

Μπραβο μωρη ΑΕΚ, επιτελους νικησε, ωραιο γκολ μπηκε.
Highlight η εκφραση του Τσιριλο σε εναν της Λιλ οταν του εδωσε αγκωνια οταν πηγαιναν να παρουν καλυτερη θεση ο καθενας στην περιοχη της ΑΕΚ!!!

Μπράβο στην ΑΕΚ!!! Την καταχάρηκα!!! Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Ουντέζε για ότι του έσουρα μετά το πρώτο αγώνα. Ο Κεϊτά μπορεί να ρεζιλέψει τους πάντες… Αν είναι σοβαρή η ομάδα, μπορεί να κοντράρει και τη Λιλ (έπρεπε να πήγαινε και για 2ο χθες η ΑΕΚ, για να έχει την ισοβαθμία με το μέρος της). Και πάλι, όμως και οι 3 του Ουέφα θα είναι γιγαντιαία επιτυχία.

Εμένα ο Ολυμπιακός μου άρεσε. Μου άρεσε και ο Σόλιντ που έκανε αυτοκριτική και χρησιμοποίησε 3 αμυντικά χαφ (έτσι θεωρώ Μάριτς). Εντάξει, στο κοουτσάρισμα, ο Σπαλέτι πάλι του πήρε τα σώβρακα, αλλά εμένα μου αρκεί που η ομάδα μπήκε στο γήπεδο γνωρίζοντας τις δυνατότητες της. Με Καστίγιο θα ήμασταν ακόμα καλύτεροι…

Θλίψη με έπιασε σε μια στιγμή που ο Ζεβλάκωφ έκανε κάμποσες συνεχόμενες λάθος πάσες. Κάποτε είχαμε Γεωργάτο- Μαυρογενίδη στα άκρα, να αλλάζουν το παιχνίδι ο ένας στον άλλο με 40αρες μπαλιές και οι Ντομί - Ζεβλάκωφ δε μπορούν ούτε στα 10 μέτρα να πασάρουν σωστά. Τέλος πάντων, περασμένα μεγάλεια διηγώντας τα να κλαις…

Το ντέρμπυ, πάλι του γαύρου θα είναι. Φορμαρίστηκε ο Ριβάλντο, άρα τέλος…

Ελα τωρα Χ με τη Μιλαν και διπλο με την Αντερλεχτ και φουλ για τους 16 η ΑΕΚ.

Νομίζω ότι οι Σέζαρ, Ζεβλάκωφ, Ντομί και Νικοπολίδης ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Ολυμπιακού…

Όσο για τον Γεωργάτο και Μαυρογενίδη, ήταν όντως καλύτεροι επιθετικά από τους υπάρχοντες, αλλά αμυντικά ήταν τρυπάρες… Οπότε μία η άλλη… Κι επειδή εκτός έδρας αμύνεσαι… Μάλλον τώρα είναι καλύτερα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Φτάνει να μην παίζει ο Ανατολάκης… Για μένα καθαρή ευθύνη του το γκόλ… Τριπλή γκέλα… Δεν πάει πρώτος στην μπάλα… Όταν κοντρολάρει ο Τότι (πιο αργός κι απ’ τον Ριβάλντο) δεν κολάει σαν βδέλα πάνω του (ένα μέτρο μακριά του ήταν, κάλυπτε χώρο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: ) και για συμπλήρωμα ανοίγει τα πόδια σαν την Τσιτσιολίνα… Ευτυχώς υπάρχει θεός της μπάλας, και το χέρι που πέταξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του Ουαντού, μετά το ματς με την Ρόμα, πάει σπίτι για απόσυρση…

Εννοείται… Το συζητάς? Ειδικά ο Μαυρογενίδης, η τελευταία φορά που μπήκε δυνατά σε φάση, ήταν στο γκολ του τελικού κυπέλλου με το Βάζελο. Και εγώ αν μου έλεγες κάνε μια ομάδα που παίρνει βαθμούς στο Ch.L. παίκτες τύπου Ζεβλάκωφ θα έπαιρνα. Αλλά αν ακολουθούσαν τη δική μου λογική, δε θα βλέπαμε ποτέ στην Ελλάδα Ζιοβάνι και Ριβάλντο… :frowning:

Στο 1ο ημίχρονο Σέζαρ, Πατσατζόγλου και Ριβάλντο για μένα οι καλύτεροι. Ο Πάτσα μου άρεσε πολύ. Εκτός του ότι έκοβε, δεν αγχωνόταν όπως οι υπόλοιποι και έκανε σωστές πάσες που ηρεμούσαν το παιχνίδι.

Για μένα, ποτέ δε φταίνε μόνο οι παίκτες. Ό,τι μπορούν το κάνουν. Ο Σόλιντ, βιαστικά σκεπτόμενος (νόμιζε ότι ο Βουτσινιτς, ή όπως άλλιως λεγόταν, θα έπαιζε φορ), άφησε χώρο στα χαφ και έβαλε με Ανατολάκη 3 στην άμυνα δίνοντας βάθος και μαν του μαν σε Τότι. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (συνδυασμός γκαντεμιάς γαύρου και ικανότητας ιταλικής καλής ομάδας) οι παίκτες της Ρόμα, βρήκαν χώρο μπροστά από περιοχή, έβγαλαν καλή πάσα σε Τότι που δεν ήταν πλέον off side, είχε χώρο+χρόνο να κατεβάσει τη μπάλα και ήταν 1 εναντίον 1 με τον αργό και κρύο Ανατολάκη.

Πολλοστό γκολ, που τρώμε, που το τέρμα μας δε μπορεί να κάνει τίποτα και η μπάλα περνάει από το μάτι της βελόνας… :frowning:

Είμαι πραγματικά περίεργος να δω την καινούρια εμφάνιση που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βαλένθια.
Λένε θα είναι κατακόκκινη.
Αν είναι σαν των προηγούμενων χρόνων δε λέει, μαλακία…
Και να δω σε ποιον αγώνα θα φορέσουμε τη (μαλακία παρεμπιπτόντως…) χρυσή…

Μωρέ ό,τι και να βάλουμε…το αποτέλεσμα πάλι ίδιο θα’ναι!! :frowning:

τη μαύρη που παίξατε Τορίνο βάλτε

Τι λερε να ξανα γραψει το κοντερ 7???
:lol: :lol: :lol: