Champions League

Τι λερε να ξανα γραψει το κοντερ 7???
:lol: :lol: :lol:[/quote]

Θα ζεισουμε επικεσ στιγμές … (και αυτή τη φορά βάλτε το βίντεο να γράφει όχι σαν τότε… :lol: :lol: )

A ρε βαζελάκια βγάλατε γλώσσα…

εδώ έχουν βγάλει οι γαύροι!!! και τι δεν ακούσαμε πέρι τελικού στο champions που γίνεται και στο ΟΑΚΑ κλπ,από το καλοκαίρι…

Καλά άσε αυτό ήταν το ανέκδοτο της δεακετοίας…

ναι,αλλά το πίστευαν μερικοί…κι αν το πάρει πάλι ο γαύρος,πάλι θα ξεχαστούν όλα και πάλι “πάμε γερά για ευρώπη”…

Πολυ καλη η ΑΕΚ σημερα, αξιζε τη νικη, μεγας ο Σορεντινο. Ολοι τα πηγαν πολυ καλα, μονο ο Τζιωρτζοπουλος υστερησε, αλλα του λειπουν παιχνιδια.

συγχαρητήρια στην ΑΕΚ…γεμίζει και με ποντάκια την Ελλάδα

Για να μη γίνονται συγκρίσεις…

Να ρωτήσω κάτι ?? Ο Κόκκαλης για φέτος δεν έλεγε ότι ο γαύρος θα είναι στον τελικό της Αθήνας ???

Άλλοι κάνουν τον σταυρό τους για να περάσουν ουέφα με κάτι απίθανους Ουκρανούς και άλλοι έχουν την τύχη στα χέρια τους για να προκριθούν στην επόμενη φάση… Και είναι σίγουρα κ στο ουέφα !!

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ !!!

Eίπαμε…κάποιοι θα περάσουν 2ο γύρο και κάποιοι άλλοι θα πίνουν τον καφέ της παρηγοριάς στο Μικρολίμανο.Bravo ρε Αεκάρα…Πάμε για άλλα τώρα… 8)

Χτες παντως ολοι (κι εγω μεσα) 1Χ την παιξαν την ΑΕΚ…Το πιστευα πραγματικα οτι μπορουσε να κερδισει.Αφου η Μιλαν επαιξε με Ινζαγκι μπροστα.Ειπαμε,το παλικαρι ΔΕΝ βαζει γκολ με τα ποδια,εκτος κι αν το τερμα ειναι κενο.Μονο με κεφαλια την παλευει.
Μπραβο στην ΑΕΚ,εδωσε και πολυτιμους βαθμους στην Ελλαδα.Αντε και με το 2πλο στο Βελγιο!

Μπραβο στην ΑΕΚ αλλα και οι δικοι μου οι Κελτες με εκαναν και ανατριχιασα. 1-0 τη Μαντσεστερ και ειμαστε ηδη στην επομενη φαση!! Αντε, και τωρα διπλο στη Δανια για να ερθουμε και πρωτοι!

By the way, εγω το Celtic-Manchester ειδα live απο το uefa.com (ειμαι φτωχο, δεν εχω Νοβα :cry: ) και σε επαναληψη την ΑΕΚ. Πολυ καλος ο κοσμος στο ΟΑΚΑ αλλα και το Σελτικ Παρκ καστρο!!! 3Χ3 εχουμε στον “Παραδεισο”!!!

άντε,του χρόνου πάλι…στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε!!!

Στο Ζαπορίζιε?

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ά ρε θρύλε όλα τέλεια σου πήγαν σήμερα!!! Το μόνο θετικό σήμερα είναι ότι ο μικρός θεούλης Ζοζέ Μουρίνιο δυσκόλεψε τη ζωή της Μπάρτσα!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Πρώτα από όλα για το χθεσινό παιχνίδι να πούμε ότι ο Ρίμπο και ο Καστίγιο ήταν σαπίλα σκέτη…
Οι Πάντος και Κωστούλας, ξέρεις ότι είναι αξερόμπαλοι άρα δεν περιμένεις κάτι καλό από αυτούς, απλά αναρωτιέσαι για τις επιλογές του προπονητή…
Αλλά μία φάση στο παιχνίδι με εξαγρίωσε κυριολεκτικά…
Σε κάποια φάση στο 2ο ημίχρονο κάνει να βγει μπροστά ο Τζόλε και πέφτει πάνω στο διαιτητή. Η μπάλα πάει στους Βαλενσιάνους και ο Τζόλε τί κάνει;
Διαμαρτύρεται ενώ η Βαλένθια έχει βγει στην αντεπίθεση και κινδυνεύουμε να φάμε γκολ…
Τι βρισίδια έφαγε (αυτός και όλοι κατά τη διάρκεια βέβαια) εκείνη την ώρα από όλους δε λέγεται μιλάμε…
Και τέλος ένα παράπονο ρε πούστη μου.
Μια φορά ο Ολυμπιακός να βρει απέναντί του έναν τερματοφύλακα σε κακή μέρα…
Καημός!

gigatron, επειδη θυμαμαι την φαση ,ξερεις γιατι σταματησε ο Τζολε? Εκεινη την
ωρα ειχε σκασει απο το τρεξιμο,οταν πηρε ο αλλος την μπαλλα και ‘ξεχυθηκε’
σου λεει εχω 2 επιλογες
α.παω να τον ακολουθησω ,αλλα ολοι θα καταλαβουν οτι ‘εσκασα’
β.διαμαρτυρομαι η τα βαζω με την τυχη μου μεχρι να ‘συνελθω’ .
φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει δυναμεις , εκεινη την στιγμη του τελειωσαν ,
ετσι συμβαινει συχνα στους αθλητες . Τωρα για την τυχη , νομιζω οτι ο ομιλος του Οσφπ και περσυ και φετος ,ηταν παραγγελια τηρουμενων των αναλογιων απο τους πιο ευκολους ,αυτο γιατι καποτε διαμαρτυρονταν για κωλοφαρδια αλλων …

Κοίτα ο Ολυμπιακός σαν ομάδα στην καλύτερη περίπτωση έχει μείνει στάσιμος, για να μη σου πω ότι κάθε πέρσι και καλύτερα.
Τη στιγμή που δεν έχεις τον Παππά στην ενδεκάδα και άλλους νέους δε γίνεται να προχωρήσεις. Ο Παππάς πρέπει να πάρει τέτοια παιχνίδια στα πόδια του και για να μην ξεχνάμε είναι καλύτερος από τον Γιαννακόπουλο του '97, άρα πρόκειται για πολύ εξελίσσιμο παίκτη.
Πάρε παράδειγμα τη Λιόν και τη Βαλένθια που τις αντιμετωπίσαμε πριν λίγα χρόνια, ποια ήταν τα αποτελέσματα τότε και τώρα με τις ίδιες ομάδες στα μεταξύ μας παιχνίδια.
Κάτι συμβαίνει στον Ολυμπιακό μέσα και δε μπορεί να πάει παραπέρα.
Γιατί ο Θρύλος είναι ΚΑΙ εταιρία, μην το ξεχνάμε αυτό και δε νομίζω ο Κόκκαλης να μη θέλει να πάει μπροστά η επιχείρησή του.

δεν ειμαι αρμοδιος ,καθως δεν ανηκω στο στρατοπεδο αυτο , αλλα ισως και να
μην θελει …

Κοίτα, και ο Σάντος τα ίδια έλεγε αλλά ότι μας συμφέρει θυμόμαστε.

μην ειστε χαζοι…θα ανακαλυφθει σκανδαλο και θα παει ο ολυμπιακος τελικο γιατι ολες οι υπολοιπες ομαδες ειναι αναμεμιγμενες.Μονο ετσι μπορουν να κερδιζουν :lol: