Γιατι τον βριζεις τον ανθρωπο?
Σου εκανε κατι ο karvou και τον συγκρινεις με τον αλλον???
“Γειααα. Τι κάνουμε;”
:lol:
A! Εσυ προσβληθηκες περισσοτερο!!! :lol: :lol: :lol:
Κάρβου κ Κόζυ αυτήν την βδομάδα ποιό διπλό θα δούμε παρέα :
της ΑΕΚ ή του Ολυμπιακού ???
Πείτε να ξέρω…
Ο μόνος τρόπος να δει κάποιος διπλό την Τρίτη, θα είναι:
Α. Να έχει πιει και να τα βλέπει όλα διπλά
Β. Να έχει παραγγείλει δίπιτα σουβλάκια
Γ. Να αλλάξουν οι αγώνες της Τρίτης και να γίνουν Τετάρτη και οι της Τετάρτης, Τρίτη (και πάλι δεν είναι βέβαιο όμως)
Δ. Να του έρθει την Τρίτη διπλό εκκαθαριστικό της εφορίας
Ε. Να βλέπει άλλο αγώνα από αυτόν του Ολυμπιακού σε κάποιο από τα κανάλια της Νοβα
ΣΤ. Να πάει και να παίξει Playstation
Ζ. ή τέλος να δει κάπου γραμμένο “Τρίτη Τρίτη”
μόνο έτσι θα δει διπλό την Τρίτη!!! Ο Μπόρχα θα φάει τις καρωτίδες των Ουκρανών και ο Θρύλος θα προκριθεί!!!
(monte, για την ΑΕΚ το συζητάμε, για τη Σαχτάρ όμως ή μόνος μου ή με γαύρους… Είναι υπέρ πίστεως αγώνας!!!)
E,διπλό είναι τότε…
:lol:
0-3-3 :-({|= (Το Χ2 το πιάσαμε πάντως…Και ο Σόλιντ πετάει σύντομα για την πατρίδα του…) Αυριο τα σπουδαιότερα… 8) Forza δικέφαλε…!!
Μια ομάδα-ζόμπι υπο κατάρρευση κατάφερε να μην χάσει από τους φοβερούς Ουκρανούς ! Παίχτε τώρα πάλι με τα Αιγάλεα και τις Καλλιθέες. Για εκεί είστε…
ΑΕΚ κ ΠΑΟ με κοντομάνικα… Ο γαύρος θα παλεύει κ θα δίνει “όρκο νίκης” για να πατήσει τις Καλαμαριές…
Αν γίνει κανένα αστείο (που δεν το νομίζω αλλά το εύχομαι) και πάρουν οι “μπέμπηδες” του Φερέρ αύριο κανένα διπλό… Θα γελάσουμε πάρα πολύ…
Λούτρινε Κάρβετ, υποστηρικτή της Μούρθια κ της Νουμάνθια κ η Μπάρτσα έριξε 2 και πέρασε άνετα…
Έλα μωρή Μπάρτσα !!!
Μα φίλτατε Monte διπλό είναι…Kαι πολλοί μετά θα χάσουν και την λαλιά τους…
Κατι μου λεει οτι και αυριο θα κλαινε μανες αλλα θα με πειτε προκατειλλημενο και μπαουγκτση.
Πλεον αρχισαν να γινονται συστηματικα επισοδεια απο οπαδους του γαυρου και στα ευρωπαικα ματς, εγιναν καποια εκτροπα και αποψε.
Giati stin Eurwph mexri twra den kanane episodeia paroti twn pernoun kai gernoun poly pio asxhma apo Ellada?? Ma fysika giati kseroun oti den pernan ayta stin UEFA. Sygxaritiria, kathe xrono kai xeirotera. Apopse ta omorfa…
H Anterlext pou san megethos den sygrinetai me tin Milan enw iksere oti den pernaei epaikse gia tin timh ths enw h Milan edeikse oti einai ena matso poulimena tomaria kai h thesi tis tha eprepe na itan stin Serie B.
Και μένα μου την έδωσε η Μίλαν χτες αφού την παρακολουθούσα καθώς έχω Supersport. Βρωμιάρα ομάδα γενικά και πουλημένη χτες κραυγαλέα. Γ Τ Π
:lol: :lol: :lol:
χαχαχα!!!
τι φωνάζουν οι ΑΕΚάκηδες μωρέ??έκατσε λέει κι έχασε η Μίλαν,γιατί,εδώ τι έκανε???