Nαι εδώ η Milan ήρθε για να δει την Ακρόπολη,την Πλάκα,την Αρχαία αγορά… :lol: Ρε τι άλλο θα ακούσουμε… :lol:
είχε προκριθεί αν δεν κάνω λάθος…
τεράστια νίκη της ΑΕΚ,ακόμα και την αδιάφορη Μίλαν δεν την νικάς εύκολα…
αλλά τα ίδια που έκανε εδώ έκανε και χθες…
Μ’εβγαλες απο την δυσκολη θεση του να το πω εγω αυτο… Anyway, ο καθεις πηρε την θεση που του αξιζε σ’αυτον τον ομιλο. Αναλογα με την μπαλα που επαιξε εννοειται.
Nαι,ρε αλάνια θεωρητικά ήταν αδιάφορη…Αλλά από το 1ο λεπτό μας χτύπαγε αλύπητα…Τουτέστιν ήθελε το ματς για λόγους γοήτρου ίσως,για τα φράγκα της νίκης…Αρα δεν είχε έρθει μόνο για τουρισμό…Τεσπα,πάμε για άλλα στο UEFA τώρα… 8)
όπως και να έχει η νίκη σας ήταν μεγάλη και δικαίως συνεχίζετε στο ΟΥΕΦΑ…ήθελε και μια εκτός έδρας όμως για να συνεχίσετε στους 16…δεν πειράζει,με βάση τη συχνότητα που παίζει η ΑΕΚ στο champions league μια χαρά τα πήγε…
Μ’εβγαλες απο την δυσκολη θεση του να το πω εγω αυτο… Anyway, ο καθεις πηρε την θεση που του αξιζε σ’αυτον τον ομιλο. Αναλογα με την μπαλα που επαιξε εννοειται.[/quote]
Μπα δεν το νομιζω. Αναλογα με τις δυνατοτητες και τις προοπτικες της καθε ομαδας σε σχεση με τη μπαλα που επαιξε η ΑΕΚ επρεπε να περασει.Αλλα οκ. Μια καλλη πορεια στο UEFA ειναι δυνατη.
Gia na to les ayto tote sigoura den eides kai ta dyo mets opws ekana egw… Kia milas synexeis ypotimitika gia tin AEK giati eseis vazelines fetos CL eidate mono apo kanape!
Από μνήμης το λέω (όποιος δε βαριέται ας το κοιτάξει) η Μίλαν όταν ήρθε Αθήνα δεν είχε εξασφαλίσει την 1η θέση. Με το χ στον αγώνα Λιλ-Άντερλεχτ την εξασφάλισε. Με λίγα λόγια είχε λόγο να παίξει. Όποιος είδε το ματς Μίλαν - Λιλ, καταλαβαίνει πόσο “προσπάθησε” η Μίλαν. Ο Ολυμπιακός πέρσι με τον Λεβαδειακό είχε μεγαλύτερη διάθεση και αξιοπρέπεια από τη Μίλαν προχθές…
Όλα αυτά όμως πλέον είναι ανούσια…
Ένα είναι το σημαντικό… Η Μπάρτσα πήρε τη θέση που της αξίζει. Δεύτερη και καταϊδρωμένη!!! Την κούπα φέτος, με αυτά που έχω δει ως τώρα, θα τη σηκώσει μία εκ των (Ρεάλ -τώρα φτιάχνεται η ομάδα, μη βιάζεστε-, Μάντσεστερ, Λίβερπουλ, Τσέλσι) μπορεί να ξεχνάω κάποια, αλλά δε δίνω ελπίδες κούπας σε Μπάγερν, Ίντερ, Μίλαν, Μπαρτσελόνα και Λυόν…
ama den dineis sautes elpida koupas,se poies dineis;;;sthn chelsea;;kiomws mia apautes 8a to shkwsei to varytimo polytimo tropaio!!!
Tha to parei h Man.Utd. kai me ton tropo pou to pire to 1999. Me kammia anesh alla me olous tous agwnes stin kopsi tou ksyrafiou!
Na exetaistin akrh tou myalou sas kai tin Lyon pou tin exw poly pio ikanh apo tin Real!
H Arsenal θα το παρει. Αν και δεν ειμαστε τοσοσ καλοι οσο περισυ, πρεπει να το παρουμε γιατι περισυ μας το εκλεψε στον τελικο η παραγκα της Μπαρτσελονα.
Πιστεύω ότι πιο πιθανό είναι να το πάρει η Αϊντχόφεν, παρά η Λυόν. Η Λυόν είναι πολύ καλή ομάδα αλλά έχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Δεν έχει μάθει πώς παίζονται τα νοκ άουτ παιχνίδια. Στους ομίλους είναι ικανή να ρίξει 3 γκολ στη Ρεάλ, αλλά σε 5 μήνες στα νοκ άουτ, αν κληρωθεί με Ρεάλ (και όλα μέχρι τότε κυλήσουν ομαλά, δηλαδή ο Ιταλός προπονηταράς ξανακάνει τους παικταράδες της Ρεάλ σύνολο) δε της δίνω ελπίδα…
Βέβαια, όλα αυτά είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, γιατί και πολύ νωρίς είναι (στις ομάδες που είπα μπορεί να τραυματιστούν οι μισοί παίκτες ή οτιδήποτε άλλο) αλλά και καμία βαρύτητα δεν έχει η άποψη μου!!! Αν δε βγει η πρόβλεψη μου, σιγά… Κάτι τρέχει στα γύφτικα…
Αν όμως βγει… :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
κ γω με τους Γαλλους ειμαι…παιζουν μπαλαρα…ελπιζω ο Ζεραρ να μην τους καψει παλι…Ζουνινιο for ever…!!!
δεν το παίρνει η Μπάρτσα φέτος…τρώνε πατατάκια εκεί…
Tis epagelmatikes syskevasies malista…
Γμτ βγηκαν τα εισιτηρια για τον τελικο στο ΟΑΚΑ,αλλα για τους Ελληνες ειναι διαθεσιμα μονο μεσω κληρωσης…Δηλ αν θες να πας με παρεα σωθηκες…Πρεπει να ειναι ολοι κωλοφαρδοι και να ειναι μεσα στους 4500 που θα κερδισουν!
Ενταξει, θα δηλωσουνε συμμετοχοι οσοι γουσταρουν απο το rocking και οσοι κερδισουμε παμε ολοι μαζι παρεα! Αρκει να υποστηριζετε και σεις την Σελτικ…
(Μ’αρεσει που βαζω και μενα μεσα που η μονη κληρωση που θα κερδιζα ανετα ηταν για το ποιος θα εκτελεστει)
μακριά από κληρώσεις Karvou και Rychehead
Νομίζω πως τα τρία μεγάλα φαβορί είναι η Τσέλσι, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Οι δύο πρώτες γιατί φαίνεται πως χάνουν τα πρωταθλήματα στις χώρες τους οπότε θα επικεντρωθούν, από ένα σημείο και μετά μόνο στο Champions League. Και όταν ομάδες τέτοιου επιπέδου επικεντρώνονται μόνο σε μία διοργάνωση είναι πολύ πιθανό να την κατακτήσουν. Η Μπαρτσελόνα είναι το τρίτο φαβορί γιατί κατά την γνώμη μου η βασική της 11αδα είναι η καλύτερη της Ευρώπης. Τώρα μπορεί να μην φαίνεται αυτό αλλά με τις επιστροφές Μέσι και Ετό η ομάδα θα ρολάρει πάλι.
ήδη πήρα μέρος… :oops: :oops: :oops: Λες να ακυρωθεί ο τελικός?