Champions League

Έτσι ακριβώς όπως τα 'πες. Σούπερ ματσάρα, ευτυχώς που πήγα και το είδα. Μεγάλη μπάλα η Man., ως συνήθως ανύπαρκτη η Milan, είναι να απορεί κανείς πως έφτασε μέχρι εδώ. Αν δεν είχε τον Κακά (που σε δύο φάσεις έκανε γιο-γιο την άμυνα της Man. Un.) και τον Ντίντα, που για άλλη μια φορά έδειξε πόσο τεράστιος τερματοφύλακας είναι, θα είχε γίνει “της Ρόμα”. Ο Τζιλαρντίνο δεν υπάρχει γενικότερα.
Το 2ο του Γουρούνεϋ ήταν εκπληκτική εκτέλεση. Το έριξε ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε. Ό,τι άλλο και να είχε κάνει αποκλείεται να κατέληγε στα δίχτυα.

Man. Utd - Chelsea στον τελικό. 8)

Μεγάλο πράγμα η εμπειρία… Και εγώ τη Μάντσεστερ βλέπω να προκρίνεται, αλλά δε θα με χαλάσει να προκριθεί και η Μίλαν, γιατί:

α) δε θα ζοριστεί η Λίβερπουλ να σηκώσει τον τίτλο
β) δε θα έχουμε μόνο Άγγλους οπαδούς και ΙΣΩΣ γλιτώσουμε το ρεζίλεμα, και
γ) επιτέλους θα μάθει ο κόσμος, ότι η μεγάλη ηλικία στα μεγάλα ματς είναι πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα!!!

Πολυ καλο παιχνιδι!!! Αρκετα καλη η Μαντσεστερ, πισω κλεισμμενη η Μιλαν εβγαλε 2 γκολ λογω Κακα, (στο 2ο στουκαρανε οι αμυντικοι της Μαν.Γιουν.) Ειχε και σασπενς ετσι οπως το γυρισε η Μαντσεστερ στο τελος. Ο Ντιντα εσωσε μερικα σιγουρα γκολ δειχνωντας την κλαση του ξανα!

Μακαρι ο τελικος να ειναι Μαντσεστερ-Λιβερπουλ.
Ειμαι πολυ αντι-Τσελσι τελικα!

Εγώ πάλι νομίζω πως θα προκριθεί η Μίλαν τελικά. Για να μην σας πω ότι αν δεν τραυματιζόταν ο Γκατούζο θα έφευγε νικήτρια και από το Ολντ Τράφορντ. Δεν νομίζω πάντως να την γλυτώσει στο Μιλάνο η Μάντσεστερ.

Πές τα!!!Άσε που το πρώτο γκόλ της United ήταν πιό μούφα κι από το τραγούδι του σαρμπέλ…
Milan άνετα στον τελικό για εκδίκηση από τη Liverpool…8)

Πάμε ρε Chelsea δυνατά…:smiley:

Με τη μόνη διαφορά ότι στο εξωτερικό κάνουν προπόνηση. :wink:

Γιατί εδώ δεν προπονούνται νομίζεις? Ξέρεις τι ιδρώτα ρίχνουν κάθε βράδυ στο Galea?:stuck_out_tongue: :lol:

NAAAAAIIIIIII!!! Ναι ρε γαμώτο!!! Τι να κλάσουν τα φλωράκια του Ferguson???

karvou :ban: και στους 2!!!

:bleh: :har: :lol:

Σε μεγαλα ματς δεν ειναι απαραιτητα πλεονεκτημα η μεγαλη ηλικια. Αλλωστε ολη η Μιλαν ηταν ο 25αρης Κακα και η Μαντσεστερ βασιστηκε στον 20αρη Ρουνι. Σε μεγαλα ματς μετραει η ψυχη και οι ικανοτητες, καθως σε τετοιο επιπεδο, παραστασεις απο μεγαλα παιχνιδια εχουν ολοι, καθως και εμπειρια. Παικτες οπως ο Μαλντινι ή ο Καφου, οι οποιοι δηλαδη ειναι μεσα σοτυς 10 κορυφαιους ολων των εποχων στις θεσεις τους, κερδιζουν για την πλακα τους ματς επειδη ειναι μορφες τεραστιες κι επειδη ακομα και σημερα ειναι καλυτεροι απο διαφορους Ο’Σεϊ, Λαμ κλπ που εχουν οι αντιπαλοι τους.

Ti έκανε πάλι ο drogba!!!8O

Βασικά αν οποιαδήποτε από τις Μίλαν/Λιβερπουλ πάρει την κούπα, πρέπει να καταργήσουμε το τσουλου κ το ποδόσφαιρο γενικότερα. Και οι δύο μαζί στις εντεκάδες τους έχουν 1 άνθρωπο να ξέρει μπάλα : τον Κακά. Οι υπόλοιποι είναι κάτι τίμιοι ξυλοκόποι που τρέχουν.

τι ματς ηταν αυτο…και μετα κατηγορουσαν την εθνικη ελλαδος οτι επαιζε αντιποδοσφαιρο και πηρε το euro…βρε ουστ…

η τσελσι λιβερπουλ απαραδεκτες…

Mην ξεχνάς οότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα στην φάση που είναι οι ομάδες…FORZA CHELSEA…:smiley:

τον Γκώνια ως τι τον πληρώνουμε??:-k :-k

Σουπα ματς αποψε. Σε κακη μερα η λιβερπουλ, η τσελσι απλα εκανε το παιχνιδι της, επαιξε αντι-ποδοσφαιρο. Ο Μπενιτεθ σημερα ηθελε να παιξει και αυτος αντι-ποδοσφαιρο επειδη ο σκοπος αγιαζει τα μεσα, δυστυχως η Λιβερπουλ δεν μπορεσε να κανει τιποτα καλο, ειδικα στο Α ημ δεν βλεποτανε. Ελπιζω στο Ανφιλντ να περασει η Λιβερπουλ.

Anti-Chelsea!

Classic Kostas!!! :lol:

H Chelsea ηταν καλυτερη σημερα.Αξιζε κ παραπανω γκολ.
Αν ειναι να παιξει ετσι η Λιβερπουλ και στον τελικο,ας περασει η Τσελσι να εχει περισσοτερο ενδιαφερον…

Yπερβάλεις. Δηλαδή ο Πίρλο και ο Ζέερντοφ δεν ξέρουν μπάλα; Ή ο Τζέραρντ;