αν και οπαδος της milan που την παρακολουθω χρονια…ευχομαι το κυπελλο να το παρει η manchester utd για να επιβραβευτει το ωραιο και επιθετικο ποδοσφαιρο που παιζει…
Ότι και να λέμε τώρα, είναι θρησκεία η Μάντσεστερ!!!
Λίβερπουλ υποστηρίζω, αλλά ρε γαμώτο ο Μουρίνιο έχει φτιάξει τρελή ομάδα. Η ομάδα που έχει φέτος η Τσέλσι ΔΕΝ χάνει. Πάλι καλά που μείναμε στο 1-0…
Η Μάντσεστερ είναι μία ομάδα που νικάει και η Τσέλσι μία ομάδα που δεν χάνει… Νομίζω θα έχουμε ωραίο τελικό φέτος…
ΥΓ. Στηρίζω το αίτημα των ΑΕΚτζήδων να φτάσει η Μίλαν τελικό για να τη γιουχάρουν μέσα στο ΟΑΚΑ!!!
Θέλω να το πάρει η μάνσεστερ κ να το σηκώσει ο μουρίνιος !
Ικανός είναι!!! Να έχει στηθεί όλη η Μάντσεστερ να σηκώσει τη κούπα και να τρέξει πρώτος και να την αρπάξει!!!:lol: :lol:
Είστε εντελώς αλλού!!
Την κούπα θα την σηκώσει ο Maldini!!!
Μόλις πέρασε η Λίβερπουλ. Ο θάνατος του ποδοσφαίρου. RIP. Να ζήσουμε να το θυμόμαστε…
πραγματικα πολυ μετριο παιχνιδι…τυχερη η λιβερπουλ αλλα προκριθηκε δικαια…
παντως αυτο που μου εκανε τεραστεια εντυπωση ειναι ποσο χαλια παιζει η τσελσι…επι 90 λεπτα προσπαθουσαν με βαθιες μπαλιες απο την αμυνα η το κεντρο να βρουν τον ντρογκμπα…το εβλεπα και δεν πιστευα οτι ειναι δυνατον μια ομαδα τοσο υψηλου επιπεδου να παιζει τοσο χαλια…:dunno:
και τον ειχα σε εκτιμηση τον μουρινιο#-o
Ευτυχως που αποκλειστηκε το τσιρκο του κομπλεξαρα και δεν θα αναγκαστω να τους δω στον τελικο. Ακομα και η αναμνηση της ομαδας μου ο ΠΑΟ πιο επιθετικα θα επαιζε μεσα στο Ανφιλντ…
Ευτυχως αποκλειστηκε η ανυπαρκτη ομαδα του ανυπαρκτου προπονητη. Παρα την αμεριστη συμπαρασταση του διαιτητη ο οποιος με καθε αγρια ματια παικτη της Λιβερπουλ εδινε φαουλ. Ασε που απ’οτι καταλαβα ο Λαμπαρντ εριξε κλωτσιδι και ουτε τον μαλωσε. Τελος παντων, σημασια εχει οτι δεν θα παρει τσου λου μια ομαδα που δεν παιζει μπαλα και στηριζεται μονο στα λεφτα.
[SIZE=“7”]Liverpool F.C.[/SIZE]
:bow2: :bow2:
:drunk: :yahoo: :dance: =D> =D>
Monte, ξεχνάς μάλλον… Η Λίβερπουλ έβαλε πολλά γκολ και σε Μπαρτσελόνα και σε Αϊντχόφεν. Μέσα έξω… Την Τσέλσι εμείς έτσι ξέρουμε να την κερδίζουμε, με 1-0! Παραπάνω δε μπορούμε… Ειδικά όταν οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν πώς είναι να τη νικάς…
Αν περάσει αύριο και η γαμωμίλαν θα σταματήσω να βλέπω ποδόσφαιρο…
[SIZE=“1”]…μέχρι τον τελικό [/SIZE]
EΤΣΙ ΜΟΠΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ…ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΙΛΑΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ…
Όσοι θέλετε τελικό Liverpool-Milan είστε ψυχασθενείς :lol:
Μπραβο ρε Liverpool εσυ εχεις φανελα, εσυ εχεις ιστορια, εσυ αξιζεις!!! Οχι η κωλοομαδα του μαφιοζου και του κομπλεξαρα!!!
Monte δηλαδη αν περναγε η τσελσι θα ηταν καλυτερα ??? Αυτη η ειναι ο θανατος του ποδοσφαιρου οχι η Λιβερπουλ, και ας μην επαιξε ιδιαιτερα καλα σημερα. Χαιρομαι για τον αποκλεισμο της Τσελσι, να μη σωσει Ευρωπαικο αυτη η ομαδα.
Αυριο να περασει η Manchester φυσικα οχι οι αντιπαθητικοι μιλανεζοι!!!
Ο Μαλντίνι λένε δε θα παίξει σήμερα…
Ρε δε πα να βαράτε τον ποπό σας κάτω, ο Μουρίνιος είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο.
Καλος ειναι, αλλα δωσε τετοιο μπατζετ σε Βενγκερ ή Φεργκινσον, θα δεις τι εχει να γινει !!!
Οk, με τη μίλαν είμαι αλλά και να περάσει και η Μαντσεστερ δε θα στενοχωρηθώ γιατί παίζει φοβερή μπάλα… Με άλλα λόγια να μην το πάρει η αντιπαθητική Liverpool!! Ακόμα δε ξεχνάω το αντιποδόσφαιρο που έπαιξε για να φτάσει στον τελικό του Ch League τη χρονιά που το πήρε!!#-o
Αλλα εκανε την πιο ιστορικη ανατροπη, η αποδειξη για το ποσο συναρπαστικο ειναι το ποδοσφαιρο, οποτε μονο για αυτο την ευχαριστουμε, εκεινο το βραδυ μας τρελανε!!!
[SIZE=“1”]πωπω, μιλαω σαν οπαδος της Liverpool, Arsenal ρεεεεεεε!!![/SIZE]