Champions League

Πες το δυνατά, μην ντρέπεσαι! Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως αποκλειστήκαμε…:dunno:

Ο Μουρινιο ειναι τρομερα υπερεκτιμημενος. Καπελο, Βενγκερ, Φεργκιουσον, Λιπι… Τοσοι καλυτεροι υπαρχουν.

και εγω!:frowning:

Θελει ακομα δουλεια η ομαδα, αλλα πιστευω να παρουμε μεσα στα επομενα χρονια το Champions League!

Για τους άλλους να το καταλάβω αλλά ο Καπέλο με ποια λογική είναι καλύτερος από τον Μουρίνιο;

[SIZE=“5”]YOU NEVER WALK ALONE[/SIZE]

http://www.youtube.com/watch?v=FHKtuzD4Odk :bow2: :bow2: :bow2:

THIS IS ANFIELD MR MURINIO! KΑΛΟ ΤΟ CARLING CUP ΑΛΛΑ 18 + 5 (ΜΑΛΛΟΝ 6 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) = Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΜΕ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Εάν έπαιζε σωστά επιθετικά χθες η Chelsea θα είχε ασελγήσει ατελείωτα στο πτώμα που λέγεται Liverpool…

Jose,go to hell and rot eternally…

(Αν περάσει και η Μilan σήμερα (υπόψιν είμαι αντι-Manchester…:lol: )τότε θα φάμε καλά κόλλυβα στις 23 του Μάη…:lol:

Θελει και μερικες μεταγραφες η Αρσεναλ. Καλα τα πιτσιρικια αλλα δεν αρκουν. Ασε που παικτες σαν τους Clichy, Hleb ειναι λιγοι για πρωταθλητισμο…

Πολύ Αγγλία έπεσε όμως ρε γαμώτο και έχω ξενερώσει [-X

Στα @@ πως επαιξε, η μαγκια ειναι οτι το πηρε ετσι οπως το πηρε γιατι μετα απο χρονια θα θυμουνται ολοι οτι το 2005 η λιβε σηλωσε τη κουπα, δεν θα θυμαται κανεις την μπαλα που δεν επαιξε…#-o 8O Η μπαρτσα φετος επαιξε μπαλαρα οεο?

Διαφωνώ για τον Hleb… Είναι πάρα πολύ καλός παίχτης

• 1!
    O Hleb μου αρεσει κα εμενα πολυ, τον Clichy δεν τον εχω δει πολυ για να εχω αποψη.

Πηρε την καλυτερη ως τοτε Μιλαν απο τον Αριγκο Σακι και την εκανε ακομα πιο απαιχτη. Στην πορεια πηρε με την πρωτη τον τιτλο στην Ισπανια με τη Ρεαλ η οποια αν δεν κανω λαθος ειχε καιρο να το σηκωσει, εκανε πρωταθλητρια την Ρομα με τα ψεμματα, εκανε πλακα με την Γιουβε και φετος εκει που ολοι τον ειχαν ξεγραμμενο, ειναι 2 βαθμους πισω απο την Μπαρτσα κι εχει κανει ομαδα την Ρεαλ μετα απο χρονια. Μοναδικο του μειον, μια κακιστη πορεια με την Μιλαν οταν επεστρεψε. Τουτεστιν, εχει φτιαξει φοβερες ομαδες και χωρις τα ρουβλια του Αμπραμοβιτς. Ο Μουρινιος μια Πορτο εκανε κι απο κει και περα ψοφησε τελειως.

Συν οτι η Ρομα στα χρονια Καπελο επαιξε τεραστια μπαλα…

Πραγματικα απορω σε τι σας αρεσει ο Χλεμπ. Ειδικα οταν σκεφτομαι οτι στη θεση του επαιζε ο Πιρες…

Η Αρσεναλ μεχρι πριν μερικα χρονια ειχε (εκτος Ανρι, Τζιλμπερτο που παραμενουν) Μπεργκαμπ, Κανου, Βιεϊρα, Πετι (στα καλα του), Φαν Μπρονκχορστ, Καμπελ και δε συμμαζευεται… Παικτες με προσωπικοτητα…

Τωρα εχει καλα πιτσιρικια, τρεχαλατζηδες αλλα απο μπαλα οχι πολλα πραγματα δυστυχως… Ιδωμεν…

συμφωνω και γω για τον Καπελο μεγαλος προπονητης…απο κει και περα…φεργκιουσον,βενγκερ,(οι ομαδες τους παιζουν ωραιο επιθετικο ποδοσφαιρο)…λιπι,μουρινιο(στην τακτικη ειναι κορυφαιοι)και ασφαλως ο μεγαλος οτο ρεχαγκελ…

Tώρα αυτό τι το ήθελες?

:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Σωστος!!! Και καλα κανεις που αναφερεις και τον Ρεχαγκελ.

Όπως έγραψες και εσύ εκείνη η Μίλαν άνηκε στον Ανρίγκο Σάκι. Ο Καπέλο βρήκε μια στρωμένη ομάδα. Μιλάμε ίσως για την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών. Δεν χρειαζόταν κανένα Καπέλο για να γαμάει. Γράφεις πως φέτος έχει κάνει ομάδα την Ρεάλ μετά από χρόνια. Σόρι αλλά το να χάνει από τον κάθε πικραμένο μέσα στο Μπερναμπέου (απλά δες πόσες εντός έδρας ήττες έχει φέτος η Ρεάλ και κυρίως από ποια καφενεία), να αποκλείεται στους 16 του ΤΣ.Λ. και να είναι από την πρώτη αγωνιστική τρίτη στο πρωτάθλημα, δεν είναι επιτυχία. Με την Γιουβέντους πήρε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα αλλά στο Τορίνο δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν όταν σκέφτονται τις ευρωπαϊκές πορείες (τις ποιές;) της Γιούβε με αυτόν προπονητή. Πως νιώθουν οι γαύροι με τον Σόλιντ; Κάτι ανάλογο νιώθουν οι γιουβεντίνοι για τον Καπέλο. Η μοναδική μαγκιά που έχει κάνει είναι το πρωτάθλημα με την Ρόμα. Και μιλάω μόνο για την χρονιά που το σήκωσε γιατί όλες τις υπόλοιπες που βρισκόταν στην Ρόμα δεν πέτυχε και κανένα θαύμα.

παιδια αυτο που εχει κανει ο ρεχακλης νομιζω οτι δεν το εχει καταφερει κανενας προπονητης στον πλανητη ποτε…

πηρε την εθνικη μια χωρας που σε εθνικο και σε συλλογικο επιπεδο δεν ειχε καταφερει απολυτως τιποτα πριν το 2004 την εκανε πρωταθλητρια ευρωπης και 3 χρονια μετα ειναι με το ενα ποδι στο euro 2008…
αν ολο αυτο το σεναριο πηγαινες να το παιξεις σε κανα γραφειο στοιχηματων στην αγγλια πριν τα προκριματικα του euro 2004 πιστευω θα εδινε συντελεστη κανα 1/10000…8)

1/10000? Βάλε μέσα ότι αυτό το έχει κάνει άλλη μία φορά και η απόδοση πάει στο 1/10000000000000 !!!

Την Καιζερσλάουτερν την πήρε από τη δεύτερη Εθνική, την ανέβασε στην Μπουντεσλίγκα και την πρώτη χρονιά της ομάδας στην Μπουντεσλίγκα πήρε το πρωτάθλημα!!!