Champions League

Και αν υπολογιζε κανεις οτι θα καταφερνε με τις εμμονες του η κατοχος του Ευρω 2004 να αποκλειοταν τοσο ευκολα απ το επομενο μουντιαλ η αποδοση θα πηγαινε στο απειρο…

Βασικά και αυτό επαναλαμβάνεται!!! Την επόμενη σεζόν από την κατάκτηση της Μπουντεσλίγκας με την Καϊζερσλάουτερν, τον έδιωξαν γιατί είχε την ομάδα 5η-6η και τον κατηγορούσαν για αναχρονιστικές μεθόδους!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Ά ρε Ότο!!! Πάντα τα ίδια παθαίνεις και μυαλό δε βάζεις!!!:lol: :lol:

[-X re, pate kala re? H koupa tha paei gia allh mia fora sto megalo limani…Liverpool kai never walk alone.
Mia apo tis istorikoteres omades ths Agglias dinei gia allh mia fora rantevou me thn istoria!

καλα αυτο με τις εμμονες δεν το σχολιαζω,γιατι στην ελλαδα που εχουμε μαθει η καθε ομαδα να αλλαζει 3-4 προπονητες καθε χρονο ηταν λογικο να φαει αδικαιολογητη κριτικη…λες και εχουμε τοσους πολλους καλους ελληνες ποδοσφαιριστες…#-o

Δεν έχω δει ποτέ την Kaiserslautern επί ρεχάγκελ να παίζει, αλλά η εθνική όσο έχει τον “Ρεχακλή” στο τιμόνι ο μόνος τρόπος να βγει μπροστά είναι με γιόμες από τον κεντρικό αμυτικό στην επίθεση! Τους έβλεπες, έπαιρναν την μπάλλα και δεν ήξεραν πως να βγουν μπροστά!!! Αυτό δεν το έχω δει ποτέ όσο βλέπω ποδόσφαιρο… Μόνο τον τελευταίο χρόνο κάπως έχουν φτιάξει τα πράγματα…

¶σε που έχουμε έναν πραγματικά τεράστιο παίκτη, τον Σαμαρά και τον βάζει σε λάθος θέση#-o

Ok θα μου πείτε πήρε το euro, αλλά μόνο λόγω τεράστιας κολοφαρδίας οπότε το μπράβο θα το πω στους παίκτες μόνο που ίδρωσαν κιόλας και έπαιζαν για τη φανέλα και όχι για τα λεφτά όπως αυτός…

Δεν ξέρω τι είχε κάνει στην Καϊζερσλάουτερν αλλά όσον αφορά την Εθνική Ελλάδας, δεν έχει ειπωθεί μεγαλύτερη ανακρίβεια από το ότι ο Ρεχάγκελ μετά το Euro έχει κάνει κακό στην ομάδα. Μιλάμε ότι η μαλακία των δημοσιογράφων που έχουν “ανακαλύψει” αυτή την μπούρδα δεν έχει όρια. Η αμπαλοσύνη σε όλο της το μεγαλείο.

Kαι για να το τεκμηριώσω: Το θέμα είναι από ποια οπτική γωνία βλέπεις την κατάκτηση του Euro. Όσοι, βλέποντας τον Ζαγοράκη να σηκώνει την κούπα, πίστεψαν πως η Ελλάδα έκανε ένα τεράστιο αγωνιστικό βήμα είναι λογικό να θεωρούν πως στην μετά-Euro εποχή έχουν γίνει πισωγυρίσματα. Ενδιαφέρουσα θεωρία μόνο που δεν είναι η σωστή. Η αλήθεια είναι πως η κατάκτηση του Εuro ήταν ένα θαύμα. Και τα θαύματα δεν έχουν εξήγηση. Όταν μάλιστα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο δεν έχουν και καμία αγωνιστική λογική. Άρα δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον που πέτυχε ένα θαύμα με γνώμονα το θαύμα αυτό.

Αν θέλουμε να κρίνουμε την πορεία του Ρεχάγκελ με βάση καθαρά αγωνιστικά στοιχεία δεν θα πρέπει να υπολογίσουμε το έπος του 2004. Απλά βάλτε στο μυαλό σας ποια ήταν η Ελλάδα πριν τον Ρεχάγκελ και ποια είναι η Ελλάδα αφού ανέλαβε ο Ρεχάγκελ (σβήστε το Euro από την μνήμη σας όμως). Ήταν (και είναι) μια άμπαλη χώρα η οποία βρίσκεται σε ένα κάποιο επίπεδο καθαρά και μόνο λόγω προπονητή. Πριν αναλάβει αυτός ήταν μια ομάδα της οποίας το επίπεδο με άριστα το δέκα έπαιρνε 1. Τώρα παίρνει πέντε. Ε, αυτό είναι επίτευγμα για τον Ρεχάγκελ. Δεν είναι μάγος για να πάει έναν πέρα για πέρα άμπαλο λαό στο δέκα.

Έχει γίνει ολόκληρος χαμός επειδή φάγαμε τέσσερα γκολ από την Τουρκία. Εντάξει και εγώ έβριζα εκείνη την ημέρα αλλά για σκεφτείται το επίπεδό μας και πείτε μου: Τόσο παράλογο ήταν αυτό το 1-4; Μάλλον όχι. Οπότε προς τι τόσος χαμός; Η Ελλάδα στα πέντε πρώτα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Euro έχει πάρει τέσσερις νίκες. Αναρωτιέμαι: πότε μεγαλώσαμε τόσο πολύ ποδοσφαιρικά που ακόμα και μετά από ένα τέτοιο ξεκίνημα θάβουμε τον προπονητή μας;

Δηλαδή μας χαλάει που καταφέρνουμε και νικάμε στάνταρ ομάδες όπως η Βοσνία και η Μάλτα-από αυτές κάποτε χάναμε. Τώρα εύκολα ή δύσκολα τις νικάμε. Αυτό λοιπόν είναι αγωνιστικό βήμα. Βέβαια για να συμφωνήσει κάποιος με αυτά που λέω και για να τα καταλάβει πρέπει να παρακολουθεί την Εθνική αρκετά χρόνια. Για όσους την ανακάλυψαν ξαφνικά το 2004, αυτά που γράφω τους φαίνονται ασυναρτησίες.

Πράγματι έχουμε ανέβει πολύ, αλλά κατ’εμέ δε χρωστάμε τίποτα γι’ αυτό στον Ρεχάγκελ…:-k

Και βέβαια το χρωστάμε στον Ρεχάγκελ. Σε αυτόν και μόνο σε αυτόν το χρωστάμε.

Ας ελπίσουμε να κάνει το θαύμα της πάλι η Μάντσεστερ και να “χρειαστεί” να ξαναβάλω το Glory Glory Man Utd!!! :smiley:

Ενταξει, για την εκταση του σκορ με την Τουρκια εφταιγε μονο ο Νικοπολιδης που εφαγε οτι δεν εχει φαει σ’ολη την καριερα του. Κατα τ’αλλα θεωρω οτι ο κυκλος του Ρεχαγκελ στην ομαδα εχει κλεισει. Το πιο σημαντικο που πετυχε ηταν το οτι εδωσε σ’αυτην την ομαδα μια νοοτροπια νικητη και τουλαχιστον τα ευκολα ματσακια τα καθαριζουμε. Θα προτιμουσα εναν προπονητη ο οποιος να βαλει την ομαδα να παιξει λιγη μπαλιτσα. Να χρησιμοποιησει και το κεντρο, οχι μονο την αμυνα και τον Χαριστεα. (θα εσκαγα αμα δεν το ελεγα) Η Ελλαδα εχει και παιχταραδες (Σαμαρας, Σεϊταριδης) και σουπερ φορμαρισμενους (Γκεκας, Κυριακος, Χαλκιας) και υπερπολυτιμα εργαλεια (Καραγκουνης, Σαλπιγγιδης, Μπασινας, Τοροσιδης) ακομα και ταλεντα (Σπυροπουλος, Νινης, Ηλιαδης, Κοιλιαρας), ας φτιαχτει απο την αρχη μια ομαδα βασισμενη σ’αυτους και θα ειμαι ο πρωτος που θα την στηριξω, ακομα κι αν τρωει 5αρες.

Άσε μας (στον Ολυμπιακό αναφέρομαι) έχει κάψει επανειλλημένως στην Ευρώπη και εσχάτως στην Ελλάδα…

Δεν υπαρχει ουτε λεξη απο αυτο το κειμενο που να διαφωνω. Με καλυπτεις απολυτα!!!
Συμφωνω 1000% !!!

ΥΓ: Παιδια υπαρχει τοπικ για την Εθνικη Ελλαδος, οποτε καλυτερα να μην ξευφευγουμε απο το θεμα.

Που πας μωρει Μαντσεστερ.
Τραγικη ειναι μεχρι στιγμης.Με εχει απογοτευσει πληρως.

Axxx θέλω να δω όλους τους Μαντσεστρικούς που θα κρύβονται μετά το τέλος του παιχνιδιού!!! Επίσης όλους αυτούς που έλεγαν ότι ήθελαν Μαν για να επιβραβευτεί το επιθετικό ποδόσφαιρο!!:stuck_out_tongue:

Μίλαν ρεεεε!!! Σε αυτό το πρώτο ημίχρονο σας έχει δείξει πως παίζεται κανονικά το τόπι!! Μιλάμε βρίσκονται με τη μία και με κλειστά τα μάτια!!!8)

Gigatron κρύψου…:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Ήρθε η ώρα για εκδίκηση από τη φλωροπαρέα του Gerrard…:slight_smile:

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!

Χαίρομαι που κάποιοι καταλαβαίνουν τα λάθη τους!

[SIZE=“7”]MILAN!!![/SIZE]

Σήμερα η Μίλαν έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο. Εύγε

Ε αφου εβαλε κ ο Τζιλαρντινο γκολ παει…Το πηρε η Μιλαν :roll:
Οντως μετα το χθεσινο κ το σημερινο ματς,η πιο αξια ομαδα ειναι η Μιλαν.Επαιξε πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα.
Αν και πιστευω οτι τη βοηθησε αρκετα η αποφαση του De Bleeckere να αφησει σκληρο παιχνιδι.Δεν εδωσε παρα πολλα φαουλ και για τις 2 ομαδες,και ειδικα πανω στον Ρονταλντο,που τον ειχε σαπισει στο ξυλο ο Γκατουζο…

Ο Βερνικος γιατι ειναι τοσο μεγαλος αρχιδοσπαστης και βλακας?Ελπιζω να μην μας τον βαλουν και στον τελικο…