Πάντως η διαιτησία του σήμερα ήταν από τις καλύτερες που έχω δει φέτος… Έτσι ακριβώς θα έπρεπε να παίζεται το ποδόσφαιρο και όχι κάθε 3 και λίγο φάουλ. Πολλές φορές έχουμε καταντήσει να κάνει την ντριμπλα ο παίκτης και μετά να πέφτει πάντα, είτε του έγινε είτε όχι φάουλ και μου σπάνε τα νεύρα:evil:
Συμφωνω οτι εκανε καλα,αφου βοηθησε στο να εχει καλο ρυθμο το παιχνιδι,αλλα υπηρχαν αρκετα σκληρα μαρκαρισματα που επρεπε να τα δωσει…
Δεν ειναι βεβαια δικαιολογια για την ηττα της Manchester η διαιτησια,ηταν τραγικη σε ολο το ματς και η Μιλαν,σημερα τουλαχιστον,κερδισε παναξια.
Μπράβο έτσι. Πήραν οι καταστροφείς του ποδοσφαίρου το παγκόσμιο, θα πάρει τώρα και το ευρωπαϊκό η παράγκα του Σίλβιο…
Και η κατρακύλα συνεχίζεται.
Γιατί ρε Σερ Άλεξ έτσι σήμερα; [-X
Παναξια η Μιλαν στον τελικο!!! Επαιξε ωραια σημερα, ανυπαρκτη η Manchester και κακο κουτσαρισμα απο Σερ Αλεξ.
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΝCHESTER UTD ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!! 8)
Η διαιτησια τα εκανε οντως τα λαθακια της, αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια. Ο ΣερΑλεξ επρεπε αμεσως να βαλει τον Κριστιανο στα δεξια και τον Γκιγκς στα αριστερα, μπας και ειχαν καλυτερη κυκλοφορια. Ο Σκοουλς εξαφανισμενος οπως και ο Ρουνει, μονο ο Φλετσερ εκανε δουλεια. Κριμα ρε παιδια, δε νομιζω να εχουμε κι αλλες φορες την ευκαιρια για τελικο.
Βασικά το κακό που είχαν πάντα οι Άγγλοι είναι ότι αν τους πάρεις από την αρχή το τσαμπουκά τελείωσαν.
Κάτι τέτοιο έγινε και σήμερα.
Και τώρα η ειρωνεία είναι ότι το ζευγάρι του τελικού είναι όπως ακριβώς το 2005 και μάλιστα η Λίβερπουλ πάλι είχε αποκλείσει την Τσέλσι!
Για να δούμε μακάρι να επαναληφθεί η ιστορία!
λοοοοολ!
χτες λεω του κοζυ:
“μπα που να αποκλειστειτε”
και περασε οντως η λιβερπουλ…αχαχαχαχχαχααχχα
σημερα του ζαφροκ του λεω “μπα που να φατε 10 γκολ”
ε, 3 εφαγε μονο τελικα η μαντσεστερ.
λεπον. τελικα ειμαι ο ακατανομαστος του φορουμ. χουχουχου…:lol:
κατσε ρε gigatron…man utd δεν εισαι???πως ειναι δυνατον να υποστηριζεις τη λιβερπουπ στο τελικο…???
σαν να μου λες οτι θα υποστηριζεις στο φαιναλ φορ του μπασκετ το βαζελο:lol: :lol: :lol: :roll:
-
Μου είναι πολύ δύσκολο να αντιπαθήσω ομάδα με κόκκινα και μάλιστα όταν έχουμε αδελφοποιημένους οπαδούς!
-
Εννοείται ότι είμαι πάντα με τις ελληνικές ομάδες και εύχομαι να το σηκώσει ο βάζελος! 8)
Ποιος Φλετσερ μωρε, που βγαινει με τοσο χωρο απο τα δεξια και σουταρει με το καλαμι… Τι παικτες ειναι αυτοι ρε???
rosoneri!!!
Καλα να μας το παρει ξανα η Liverpool δεν παιζει.Ειναι κατι σαν το Ευρωπαικο που πηρε η Ελλαδα που δεν ξαναγινεται(:-k εκτος αν αναλαβει ο μεγας Νικος Αλεφαντος:p).Και γενικα δεν νομιζω εχει κανεις ορεξη να δει παλι κατι Caragher κατι Riise κατι Pennant να σηκωνουν κουπα…Απλα παρακαλαω να φυσαει τη μερα του τελικου για να παρασυρει ο ανεμος το σκιαχτρο τον Crouch που ειναι η μονη απειλη για τη Milanαρα…Και μην ακουω για Τζεραρντ και ιστοριες αρκουδιαρικες…το κεντρο μας ειναι απλα ανωτερο,ποιο ποιοτικο και λογικο να κυριαρχησει…ερχεται το 7ο…(ειπαμε!καθε 2 χρονια τελικο… )
κριμα, ηθελα να το παρει η Manchester. οχι οτι εχω κατι με τις αλλες αλλα οσο να’ναι εχει καιρο να το παρει. τωρα εδω που φτασανε τα πραματα ας το παρει ο καλυτερος…
Τα ζευγάρια του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ:
Χάρφναρ ή Μπάτε -Ζάγκλεμπι ή Στεάουα
Τάμπερε Γιουνάιτεντ ή Λέφσκι-Αστάνα ή Ρόζενμποργκ
Σπάρτακ Μόσχας-Σέλτικ
Βέρντερ Βρέμης-Ντομτζάλε ή Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Βέντσπιλς ή Σάλτσμπουργκ-Πιούνικ ή Σαχτάρ Ντόνετσκ
Άγιαξ-Ζίλινα ή Σλάβια Πράγας
Βαλένθια-Έλφσμποργκ ή Ντέμπρετσεν
Σαράγεβο ή Γκενκ-Ντιναμό Κιέβου
Φενέρμπαχτσε-Άντερλεχτ
Ρέιντζερς ή Ζέτα-Ερυθρός Αστέρας ή Λεβάντια
Τουλούζ-Λίβερπουλ
Μπενφίκα-Κοπεγχάγη ή Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
Λάτσιο-Ντιναμό Βουκουρεστίου
Σπάρτα Πράγας-Άρσεναλ
Ζυρίχη-Μπεσίκτας
Σεβίλλη-ΑΕΚ
Δυστυχώς τη μπούτσισε η ΑΕΚ…
Τι χερι ειχε αυτος ο πουστης γαμωτο που μας κληρωσε!!
Υπαλληλος του θειου…:lol: :lol:
H Σεβίλλη είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή ομάδα και από τις πιο συμπαθητικές στην Ισπανία. Κρίμα που και φέτος θα παίζει στο UEFA…
:har: :har: :lol3: :lol3: :bleh: :bleh: