Champions League

Πάντως η διαιτησία του σήμερα ήταν από τις καλύτερες που έχω δει φέτος… Έτσι ακριβώς θα έπρεπε να παίζεται το ποδόσφαιρο και όχι κάθε 3 και λίγο φάουλ. Πολλές φορές έχουμε καταντήσει να κάνει την ντριμπλα ο παίκτης και μετά να πέφτει πάντα, είτε του έγινε είτε όχι φάουλ και μου σπάνε τα νεύρα:evil:

Συμφωνω οτι εκανε καλα,αφου βοηθησε στο να εχει καλο ρυθμο το παιχνιδι,αλλα υπηρχαν αρκετα σκληρα μαρκαρισματα που επρεπε να τα δωσει…
Δεν ειναι βεβαια δικαιολογια για την ηττα της Manchester η διαιτησια,ηταν τραγικη σε ολο το ματς και η Μιλαν,σημερα τουλαχιστον,κερδισε παναξια.

Μπράβο έτσι. Πήραν οι καταστροφείς του ποδοσφαίρου το παγκόσμιο, θα πάρει τώρα και το ευρωπαϊκό η παράγκα του Σίλβιο…
Και η κατρακύλα συνεχίζεται.
Γιατί ρε Σερ Άλεξ έτσι σήμερα; [-X

Παναξια η Μιλαν στον τελικο!!! Επαιξε ωραια σημερα, ανυπαρκτη η Manchester και κακο κουτσαρισμα απο Σερ Αλεξ.

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΝCHESTER UTD ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!! 8)

Η διαιτησια τα εκανε οντως τα λαθακια της, αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια. Ο ΣερΑλεξ επρεπε αμεσως να βαλει τον Κριστιανο στα δεξια και τον Γκιγκς στα αριστερα, μπας και ειχαν καλυτερη κυκλοφορια. Ο Σκοουλς εξαφανισμενος οπως και ο Ρουνει, μονο ο Φλετσερ εκανε δουλεια. Κριμα ρε παιδια, δε νομιζω να εχουμε κι αλλες φορες την ευκαιρια για τελικο. :frowning:

Βασικά το κακό που είχαν πάντα οι Άγγλοι είναι ότι αν τους πάρεις από την αρχή το τσαμπουκά τελείωσαν.
Κάτι τέτοιο έγινε και σήμερα.

Και τώρα η ειρωνεία είναι ότι το ζευγάρι του τελικού είναι όπως ακριβώς το 2005 και μάλιστα η Λίβερπουλ πάλι είχε αποκλείσει την Τσέλσι!

Για να δούμε μακάρι να επαναληφθεί η ιστορία! :slight_smile:

λοοοοολ!

χτες λεω του κοζυ:

“μπα που να αποκλειστειτε”

και περασε οντως η λιβερπουλ…αχαχαχαχχαχααχχα

σημερα του ζαφροκ του λεω “μπα που να φατε 10 γκολ”

ε, 3 εφαγε μονο τελικα η μαντσεστερ.:stuck_out_tongue:

λεπον. τελικα ειμαι ο ακατανομαστος του φορουμ. χουχουχου…:lol: :stuck_out_tongue:

κατσε ρε gigatron…man utd δεν εισαι???πως ειναι δυνατον να υποστηριζεις τη λιβερπουπ στο τελικο…???:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

σαν να μου λες οτι θα υποστηριζεις στο φαιναλ φορ του μπασκετ το βαζελο:lol: :lol: :lol: :roll:

1. Μου είναι πολύ δύσκολο να αντιπαθήσω ομάδα με κόκκινα και μάλιστα όταν έχουμε αδελφοποιημένους οπαδούς!

2. Εννοείται ότι είμαι πάντα με τις ελληνικές ομάδες και εύχομαι να το σηκώσει ο βάζελος! 8)

Ποιος Φλετσερ μωρε, που βγαινει με τοσο χωρο απο τα δεξια και σουταρει με το καλαμι… Τι παικτες ειναι αυτοι ρε???

rosoneri!!!
Καλα να μας το παρει ξανα η Liverpool δεν παιζει.Ειναι κατι σαν το Ευρωπαικο που πηρε η Ελλαδα που δεν ξαναγινεται(:-k εκτος αν αναλαβει ο μεγας Νικος Αλεφαντος:p).Και γενικα δεν νομιζω εχει κανεις ορεξη να δει παλι κατι Caragher κατι Riise κατι Pennant να σηκωνουν κουπα…Απλα παρακαλαω να φυσαει τη μερα του τελικου για να παρασυρει ο ανεμος το σκιαχτρο τον Crouch που ειναι η μονη απειλη για τη Milanαρα…Και μην ακουω για Τζεραρντ και ιστοριες αρκουδιαρικες…το κεντρο μας ειναι απλα ανωτερο,ποιο ποιοτικο και λογικο να κυριαρχησει…ερχεται το 7ο…(ειπαμε!καθε 2 χρονια τελικο…:slight_smile: )

κριμα, ηθελα να το παρει η Manchester. οχι οτι εχω κατι με τις αλλες αλλα οσο να’ναι εχει καιρο να το παρει. τωρα εδω που φτασανε τα πραματα ας το παρει ο καλυτερος…

Τα ζευγάρια του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ:

Χάρφναρ ή Μπάτε -Ζάγκλεμπι ή Στεάουα
Τάμπερε Γιουνάιτεντ ή Λέφσκι-Αστάνα ή Ρόζενμποργκ
Σπάρτακ Μόσχας-Σέλτικ
Βέρντερ Βρέμης-Ντομτζάλε ή Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Βέντσπιλς ή Σάλτσμπουργκ-Πιούνικ ή Σαχτάρ Ντόνετσκ
Άγιαξ-Ζίλινα ή Σλάβια Πράγας
Βαλένθια-Έλφσμποργκ ή Ντέμπρετσεν
Σαράγεβο ή Γκενκ-Ντιναμό Κιέβου
Φενέρμπαχτσε-Άντερλεχτ
Ρέιντζερς ή Ζέτα-Ερυθρός Αστέρας ή Λεβάντια
Τουλούζ-Λίβερπουλ
Μπενφίκα-Κοπεγχάγη ή Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
Λάτσιο-Ντιναμό Βουκουρεστίου
Σπάρτα Πράγας-Άρσεναλ
Ζυρίχη-Μπεσίκτας
Σεβίλλη-ΑΕΚ

Δυστυχώς τη μπούτσισε η ΑΕΚ…

Τι χερι ειχε αυτος ο πουστης γαμωτο που μας κληρωσε!!

Υπαλληλος του θειου…:lol: :lol:

H Σεβίλλη είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή ομάδα και από τις πιο συμπαθητικές στην Ισπανία. Κρίμα που και φέτος θα παίζει στο UEFA…

:har: :har: :lol3: :lol3: :bleh: :bleh: