Ωραίος! :lol:
Μακάρι να γίνει έτσι όπως τα λες… :roll:
Ωραίος! :lol:
Μακάρι να γίνει έτσι όπως τα λες… :roll:
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=56783
Η UEFA πρεπει να στειλει τη Λατσιο απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις.
Αυριο ξεκινα το πανηγυρι. Καλη επιτυχια στην ΑΕΚ.
Καλή επιτυχία στο ΑΕΚάκι σήμερα…αν και βλέπω μεγάλη τσόντα…με ενα 2-0 να είστε ευχαριστημένοι παίδες…
Mπαα,θα τους ρίξουμε και άλλα…
[SIZE=“6”]ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΑΑΑ!!! [/SIZE]:lol:
το έφαγε το πρώτο η ΑΕΚ…δεν το βλέπω,αλλά μου κάνει εντύπωση που άντεξε ένα ημίχρονο χωρίς να δεχθεί γκολ…
Βαζελος είναι να είχε φάει 2-3?
:lol:
βρε ουστ!το βλέπεις ρε?πώς παίζετε?
χεχε,πάρε και το 2ο τώρα γιατί ήσουν βλάσφημος
[SIZE=“4”]ΔΕ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ!!![/SIZE]
είναι ίσως το χειρότερο “μικρό” σκορ που μπορείς να πάρεις εκτός…άντε να βάλεις 3 τώρα χωρίς να φας 1…δεν γίνονται αυτά ακόμα κι αν έχεις μικρή ομάδα απέναντί σου,πόσο μάλλον τη Σεβίλη…
Με ψηλα το κεφαλι… Μην υποτιμαμε το ουεφα παιδια…:-s
Δν σας διελυσε η Σεβιλλη γτ δν επαιξε οσο μπορουσε.Ουτε στο 30% δν επαιξε σημερα.Ο Καπελ παντως κεντησε.Το παλικαρι ξερει τρελη μπαλα.Και ο Ναβας στο γκολ δν εκανε τπτ το σπουδαιο.Η μλκια σας το εκανε να φαινεται προσπαθει μεγαλη που βαριοσασταν να πατε να τν μαρκαρετε.Ο Μορετο θα μας προσφερει πολυ γελιο φετος.Ο Ριμπο πολυ αργος και ο Ζηκος πολυ χαλι.
Και οι δυο ομαδες δν ηταν καλες.Η ΑΕΚ δν επαιξε τπτ και η Σεβιλη σε σχεση με το 100% τν δυνατωτητων της δν εκανε τπτ.
Τετοια ματς δν μπορεις να τα παρεις με ΛΥμπε,Ριμπο,Ζηκο κλπ
Στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν μαύρη γάτα?
:lol:
Έχασε η ΑΕΚ???Τι πρωτότυπο:lol:
Χμ, όχι και τόσο. Ο τυπάς κάθε φορά που ακούμπαγε μπάλα πνιγόμασταν απ’τα γέλια. Έτρεχε με το κεφάλι κάτω μέχρι το κόρνερ και δεν ήξερε τι να κάνει μετά. Άσε που θύμιζε τον αντιπαθή παγκοσμίως και βαρετό υπερπαίκτη Μπουντεουάιν Ζέντεν ζωή να χει το παλικάρι. Αλλά οκ, είναι 19 χρονών και σε καλά χέρια, θα μάθει. Αλλά “τρελή μπάλα” δεν το λες.
Γενικά για το ματς, είχα διακρίνει μια απίστευτη αισιοδοξία σε αεκτζίδικους κύκλους πριν. Προφανώς και δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο ελληνική ομάδα να μπορέσει -όχι τώρα, σε χίλια χρόνια λέω γω- να κάνει κάτι παραπάνω από το 2-0 απέναντι στην τρίτη ομάδα της Ισπανίας και κάτοχο 2/2 ερυωπαικών. Απλά ανέφικτο. Πάτε για κανά τιμητικό Χ στο ΟΑΚΑ, άντε κανά 1-0 με στραβοκλωτσία στο 90’ για να πείτε έτσι πως κάτι έγινε, και καλό ουέφα. Μακάρι να πεταχτούνε και οι τρεις “μεγάλοι” εκεί να ηρεμίσει το κεφάλι μας. Ούτε άγχος ούτε τίποτα.
Για το τέλος αφήνω αυτό που πρέπει. Χέσους Νάβας. Πόσο πιο μεγάλος παίχτης.
Για πες μας τι ομαδα εισαι να σου πουμε τι εχει κανει η ομαδα σου στην ευρωπη που αν ηταν στη θεση της ΑΕΚ
μπορει να ειχε διασυρθει κιολας…:-s Με τι παικτες μπορεις να παρεις τετοια ματς οεο…?:?
Η ΑΕΚ έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα μέτριο δεύτερο, ενώ ήταν και άτυχη στο δοκάρι του Ζούλιο Σέζαρ (αν είχε μπεί αυτό με σκορ 2-1 θα είχε το πλεονέκτημα).
Τώρα στην Αθήνα αν και λίγο δύσκολο, πιστεύω ότι δεν είναι εντελώς ανέφικτο να κάνει την έκπληξη κερδίζοντας 2-0 και στέλνοντας το ματς στην παράταση.
Ο Μορέτο κάπως καλός φαίνεται, αλλά επιρρεπής στα λάθη, δεν συγκρίνεται με Σορεντίνο. Αλλά αμφιβάλλω για το αν η ΑΕΚ μπορούσε να βρεί κάτι καλύτερο (μόνο Φερνάντεζ ή Χαλκιά, αλλά έπρεπε να στάξει χοντρά λεφτά)
Και μια ερώτηση : Αυτόν τον Ράμος στην ΑΕΚ τον εξέτασαν καλά πριν τον πάρουν ???:-k
Ποσο σιγουρος ημουν οτι θα γραφτει αυτο το πραγμα.Ρε φιλε τι σε νοιαζει η ομαδα μου.Για την ΑΕΚ μιλαμε τωρα.Η ομαδα μ στην Ευρωπη εχει κανει πολλα περισσοτερα απο την ΑΕΚ.
Τετοια ματς μπορεις να τα παρεις με παικτες γρηγορους γτ θα χτυπησεις στην αντεπιθεση και αυτοι οι παικτες δν μπορουν να βγαλουν αντεπιθεσεις.
Με νοιαζει τι ομαδα εισαι γιατι θελω να μου πεις αν η δικια σου ομαδα θα καταφερνε κατι καλυτερο απο την ΑΕΚ χθες, αφου καθεσαι κ κρινεις τοσο αρνητικα την ολη παρουσια της ΑΕΚ, γιατι ετσι οπως προσεγγισες το ματς δεν ειδες και τπτ θετικο στον χθεσινο αγωνα απο τις 2 ομαδες… Οσο για τον μορετο κλπ που λες… Με τον ΠΑΟ αρκετα ξεκαρδιστικαμε στα γελια την τελευταια 5ετια που ειστε ενα ματσο χαλια, τετοια ματς μπορεις να τα παρεις με παικτες οπως ο μποβιο, ο σεριτς, ο γκαλινοβιτς(εδω να δεις γελια) και πολλους αλλους που εχετε σε τετοιο επιπεδο…γρηγορους κ τεχνιτες δηλαδη…:?
Εφοσον ομως ουτε η ομαδα σου θα μπορουσε να πετυχει κατι καλυτερο στη σεβιλλη μη βγαινεις να κανεις κριτικη επιπεδου καρπετοπουλου/πανουτσου…
Ρε φιλε χτες η ΑΕΚ επαιζε και αυτη θα κρινω.Εγω δν εχω να πω τπτ για την ομαδα.Θα τα πω οταν παιξει ματς.Οσο για τους παικτες της ομαδας μ δες τι εχω γραψει στο τοπικ του ΠΑΟ.
Δν ειπα οτι μπορουσε να νικησει η ΑΕΚ αλλα να παιξει μπαλα.Να κανει φασεις.
Aν ειναι ετσι οκ, απλα μου φανηκες λιγο υπερβολικος σε αυτα που ειπες, τεσπα δε τρεχει κ τπτ μωρε, μηπως το ουεφα στις ελληνικες ομαδες ασχημο πεφτει… Μια χαρα ειναι, ειδικα του χρονου που ο πρωταθλητης θα πηγαινει προκριματικα…