Champions League

Ουτε Ουεφα και φετος.

Μεγαλη ευκαιρια χανει η ΑΕΚ.

Που τα βρηκες αυτο;;

Καλυτερα που δεν θα παμε ουτε ΟΥΕΦΑ γιατι εκει κυκλοφορουν μεγαθηρια τυπου Μεταλουργκ Ζαποροαποτετοια…

Κριμα ρε για την ΑΕΚ! Οντως! Με 35000 βαθμους και ηταν στο 2ο γκρουπ…

Τι που το βρηκα? Η κληρωση ειναι…

Μν αρχισουμε τωρα.Θα προτιμουσες να πας Ουεφα το Γεναρη απο το να πας σπιτι σου.

Που το βρηκες ετσι εννοω.Χωρις την ΑΕΚ.

Ο Βερνικος παλι δεν πετυχε ονομα. Τον Μαλντινι Πιρλο και διαφορα ακομα.

Αν ο Ολυμπιακος βγει ΟΥΕΦΑ θα μιλαμε για υπερβαση.

Δεν τα βρηκα, μονος μου τα εγραψα. Εσυ ηθελες και την ΑΕΚ μεσα?

ΑΕΚ να η ευκαιρία…Πάμε ρε αρρώστειαααααα…:lol:

Ολυμπιακος - Λατσιο (χωρις κοσμο)
Βερντερ - Ολυμπιακος
Ρεαλ - Ολυμπιακος
Ολυμπιακος - Ρεαλ
Λατσιο - Ολυμπιακος
Ολυμπιακος - Βερντερ

Aν διασφαλίσουμε την τρίτη θέση θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Καλα ρε, βλαμμενα ειστε? Για ποιον ομιλο καθεστε και μιλατε? Ενας ειναι ο ομιλος: παμε γερα μωρη Σελτικ!!!
Καλα γαυρακια ειστε ελεεινα τυχεροι που δεν πεσατε μαζι μας, θα καναμε τρελο παρτυ με μπυρες στο Celtic Park!!!

Σχολιαζω και γω (!!!): Την Σαχταρ την εχουμε για πλακα, εξαλου μονο κατι αμπαλοι παιζουν εκει… η Σελτικ δεν μενει εξω απο κατι τετοιους απιθανους… Εξαλλου φετος γιορταζουμε 40 χρονια απο την κατακτηση του πρωταθλητριων (πρωτη ομαδα απο το νησι που τα καταφερε - Lisbon 1967) και δεν θα τ’αφησουμε ετσι… Περσυ μπορει να της εφαιξε της αμπαλης της Μιλαν στην παραταση μεσα στο Μιλανο (ας ειναι καλα ο Κακα) αλλα φετος Vengeance Is Mine!!:twisted: Για την Μπενφικα τι να σχολιασω, αυτους τους αποκλεισαμε και περσυ που ηταν καλυτεροι, σιγα μην κουραστουμε φετος! Καλως τους πελατες, χαχαχα!!!

Αυτα! Για πιο εγκυρες και αντικειμενικες αναλυσεις και κριτικες pm me!:smiley:

Μήπως να κατούραγες και λίγο;

Λέω εγώ τώρα… :roll:

Θα δω Σεβίλλη και Άρσεναλ. Τα σπάω.

Χμμμ :-k Κλήρωση Champinon’s League… Είναι αυτό που λέμε καμία ελπίδα?

Αλλά και πάλι προτιμώ σε τέτοιον όμιλο τον γαύρο γιατί έτσι ένα καλό αποτέλεσμα θα είναι επιτυχία. Απ’ το να τυχαίνουμε σε “εύκολους” και να πέρνουμε το π@#^! …

Η ΑΕΚ :stuck_out_tongue: (Μακάρι, αν και δεν το βλέπω)

Πουλο ο ΟΣΦΠ, η ΑΕΚ αν μπει εχει ελπιδες, αλλα εχει πουλο απο Σεβιλλη.

Ε ντάξει αν φτάσω ως εκεί να δω ματς και περάσει η ΑΕΚ, χαρακίρι.

Εγω δηλαδη τι επρεπε να κανω που περιμενα να δω γενικα ενα οποιοδηποτε ματς και μου βαλαν τιμωρημενο μεσα?

Να αλλάξεις ομάδα.

Μπα, καμια αλλη δεν θα με εκανε να γελασω τοσο.

Αν ηταν κατι επισημο ομως θα ηταν χοντρη μλκια.