Πραγματικα ολοι οι Γαυροι θα επρεπε να ντρεπονται.
Καθε χρονο παιρνεις πρωταθλημα, ενιοτε κυπελλο, και οταν θες να ξεκουραστεις το χαριζεις στον βαζελο.
Φετος εχετε χτισει μια μετρια ομαδουλα, δεν αντιλεγω.Αλλα εχετε να περασετε απο την φαση των ομιλων εδω και πολυ καιρο.Ξυπνηστε!
Βασικα τι σε κοφτει τι ομαδα ειναι ο αλλος? Συνεκρινε τον Ολυμπιακο με Παναθηναϊκο ή ΑΕΚ? (Ασε που για Ολυμπιακος μου φαινεται απο το πως διατυπωσε την αποψη του.) Ή μηπως ειπε καμια μαλακια?
θα μπορούσε να ήταν πιο δύσκολη η κλήρωση…αλλά επειδή εδώ και χρόνια είτε με εύκολη είτε με δύσκολη κλήρωση,ο ΟΣΦΠ δεν περνάει,τι να προβλέψεις?
ίδωμεν
Πιο εύκολη κλήρωση δεν ήταν δυνατόν παιδιά. Από κάθε γκρουπ δυναμικότητας πήραμε από τις τελευταίες ομάδες. 4ο γκρουπ ήμασταν. Τι θέλαμε? Να επιλέξουμε εμείς τον όμιλο?
Ρεάλ: Θα τα πάρει όλα τα ματς. Όχι γιατί έχει σούπερ ομάδα, αλλά γιατί προσπαθούν να γίνουν. Λόγοι γοήτρου, φιλοδοξίας, να πείσουν το νέο προπονητή και σε συνδυασμό με τη δουλειά που έχει αφήσει ο Καπέλο πιστεύω θα τους κάνει να έχουν προκριθεί από νωρίς.
Βέρντερ: Τι να λέμε τώρα? Πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στη Γερμανία και έχει κάμποσους παικταράδες. Το θέμα είναι όμως, ότι αν ο Ολυμπιακός είναι σοβαρή ομάδα, αυξάνει και πολύ τις πιθανότητες του να μη φάει τα μούτρα του και τρώει αβέρτα κουβέρτα τα γκολ. Εδώ μπορούμε να τη χτυπήσουμε, αλλά την παίζουμε τελευταίο αγώνα. Συνήθως τότε έχουμε ήδη χάσει τις ελπίδες μας!
Λάτσιο: Δε την είδα με τον ΠΑΟ, δεν έχω ιδέα για δαύτη. Είναι όμως άπειρη ομάδα από Τσάμπιονς Λιγκ. Αν καταφέρουμε κάτι καλό στο κεκλεισμένων των θυρών και γενικά είμαστε σοβαρή ομάδα που δε ξεχνάει ότι πρωταρχικός στόχος είναι να μη φάμε γκολ (προσοχή! δεν είναι πρωταρχικός στόχος το να παίξουμε άμυνα, αλλά το να μη φάμε γκολ. Υπάρχει διαφορά και αν δε την καταλαβαίνετε δείτε τα ματς επί Μπάγεβιτς), τότε ίσως καταφέρουμε να τους κλέψουμε την τρίτη θέση.
Ολυμπιακός. Πρωταρχικός στόχος: να επιστρέψει η αξιοπρέπεια μας που τα τελευταία 2 χρόνια πήγε μακρινό ταξίδι. Να γίνει το Καραϊσκάκη απόρθητη έδρα πάλι και να μην ήμαστε σάκος του μποξ έξω.
Δευτερεύον στόχος: Να πάρουμε τη 3η θέση για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη
Μακρινός πόθος: Πρόκριση στον επόμενο γύρο του Ch.L.
Εκτός έδρας νίκη? Εμένα ειλικρινά ούτε που με ενδιαφέρει. Αν ενοχλεί κάποιους γαύρους που ο κάθε ανύπαρκτος στην Ελλάδα (μόνο οι του ΠΑΟ δικαιούνται να κοκορεύονται) τους πειράζουν για τα εκτός έδρας ματς, δικό τους πρόβλημα. Εμένα με νοιάζουν άλλα πράγματα…
Οπως λεει και ο Καρβου, το πρωτο που πρεπει να γινει ειναι να ξαναγινει εδρα το Καραϊσκακη. Με 7 βαθμους μεσα ο ομιλος για τις θεσεις 2-4 θα γινει πολυ κλειστος. Μπορει να αρκουν και 8-9 βαθμοι για την 2η θεση, θυμηθειτε ΠΑΟ το 2001…
Προτελευταία αγωνιστική κερδίζει το Αμβούργο (που ζήτημα αν είχε 1-2 βαθμούς) τη Γιούβε μέσα στο Τορίνο. Η Γιούβε με 9 παίκτες λόγω αποβολής των 2 καλύτερων παικτών της, Ζιντάν και Ντάβιτς, οι οποίοι και προφανώς δεν έπαιξαν στην Αθήνα.
Που τέτοια τύχη για εμάς του δύστυχους;
και καλα κανεις ,ετσι να υποστηριζουμε και τις ομαδες της επαρχειας …
on topic now :
αμα ο ολυμπιακος παιζει καλα και στα 6 παιχνιδια και παρει 8 - 10 βαθμους τοτε εχει πιθανοτητες και για τον 2ο γυρο (οχι πιτα γυρο παντως ) … παντως βασικο ειναι πρωτα να εξασφαλισουμε το ουεφα και μετα βλεπουμε και για δευτερη θεση κατα τη γνωμη μου .
Ο όμιλος της Μπάρτσα είναι σχετικά καλός, την Ρέιντζερς την έχουμε για πρωινό, η Στουτγκάρδη φαίνεται φέτος μέτρια, ενώ η μόνη ομάδα που θα μπορόυσε να μας προκαλέσει προβλήματα (και αυτό αν εμείς της δώσουμε δικαίωμα είναι η Λυόν). Λογικά η πρωτιά είναι δική μας, για πρόκριση δεν το συζητώ.
Για τον όμιλο του Ολυμπιακού τώρα, πιστεύω πως αν παίξει σοβαρά και συγκεντρωμένα σε κάθε παιχνίδι και έχει και κάποια τύχη με το μέρος του μπορεί να βγεί 2ος ή 3ος. Θα χαρώ πάντως να τον δώ να σκίζει τη Λάτσιο και να την καταδικάζει στην 4η θέση.:twisted: